Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
80km to prawdziwe wyzwanie, ja bym pojechała do najbliższego jeśli już
Czekam na zdjęcia prezentów, ja zaliczyłam drzemkę i tonę jedzenia. Tak mi się nudzi, że wpycham w siebie jedzenie bez przerwy...macie jakieś pomysły co by tu porobić jak trzeba leżeć ? Weny do czytania totalnie nie mam -
Oj Zakręcona faktycznie daleko masz do swojej gin. Rodzisz w tym szpitalu bliżej Ciebie? Skoro niepokoi Cię ph moczu to może zrób sobie zwykłe ogólne badanie moczu i będziesz wiedziała, czy masz infekcję. A jeśli martwisz się czy to wody, to tak jak mówisz, poobserwuj się i jak coś Cię dalej będzie niepokoić to na ip do pobliskiego szpitala. Ja już dwa razy byłam na IP, ale nigdy tego nie żałowałam, bo uzyskałam pomoc i odzyskałam spokój.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
No pogrzalo Ja pogrzalo właśnie .
Tak , rodzic chce w tym szpitalu kolo mnie blisko ... Magnosia kilka dni temu dokładnie w poniedziałek miałam badanie moczu i wyszło pH 6,5 i duzzo bakterii plus nablonki płaskie jakieś ... A dzisiaj pH rano jakoś 9 a z pol h temu ok 8,5
Na razie będę się obserwowacMagnosia lubi tę wiadomość
-
Blondik no wyszlam z kąpieli , wytarlam się . Ubralam się i zachciało mi się siusiu wiec machnelam test ale możliwe ze wyszedł 9 bo od razu po myciu no ale teraz 8-8,5 i rak wyszło juz kilka h po myciu i po wielorazowym siusianiu wiec nie wiem
-
Jaką masz sałatkę
? U mnie jutro będzie ogórkowa od teściowej, no i prawilnie milka - teściowa stwierdziła, że skoro nie mogę się ruszać to świetny moment żeby mnie i wnuczkę podtuczyć
Moja mama tak samo ma jak mnie widzi.
Ktoś tu będzie zazdrosny po porodzie i nie będzie to mąż
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09a317ff4b77.jpgagania, Nynusia, Bąbelek, polkosia, PauLLa, agaton, paula1, Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość
-
A Ja dziś robię dzień kalmuka: D i zaraz będę jadła chinszczyzne: p a co ...
Pazurki zrobione i u rak i u nóg wiec super !pranie ściągnęłam ze strychu wiec wszystko mam naszykowane do prasowania i spakuje się do szpitala na wszelki juz:) resztę do szafek poukladam jak poprasuje , moja szafka zrobiona z ciuchami , wysprzatana wiec miejsca pełno !
muszę wejść wieczorem znów w dłuższa kąpiel i ogolic swa Zofije bo gdyby cos muszę być ogarnięta na dole na badanie ale mam nadzieje ze nie będzie nic się działo . Zostało mi jeszcze wypranie prześcieradła i pościeli a co mam zrobić z rozkiem przypomnijcie ? Wywietrzyc tylko i przeprasowac czy jak ?!! Żeby się nie spierdzielil .