Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jacusianka wrote:Tak, na fizyce. Na chemii przez całą podstawówkę nie miałam ani jednego doświadczenia.
Poczułam się własnie glupią blondyneczką z dowcipów, która nie rozróżnia fizyki od chemii...[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Zakręcona, nie wiem jakie ph powinien miec mocz, ale moje wody miały ph 7. I w domu i w szpitalu. Jesli ginka chce cie widzieć to może rzeczywiście ph moczu 9 to jakas infekcja?
Dziewczyny, pokoiki macie piękne
My dzis byliśmy w wawie, Natalka zrobila wyczekiwaną kupkę, co znaczy ze operacja się udała i jelitka pracujązmniejszają jej tez antybiotyki i dzis dostala pierwszy raz mleko
i kolejna wielka dla mnie rzecz- dostałam ją na ręce na pare minut
udalo mi się nie poryczeć
dziękuję za kupkowe kciuki
Mikejla, lojkalojka, agania, soraya, WiedźmaMaKota, Bąbelek, polkosia, BATTINKA, Little Frog, agaton, nat_alia, paula1, Nynusia, Magnosia, Lucy7, ewwiel, estrella, PauLLa, zakocona, stokrotka25, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Nie jestem niestety lekarzem tylko chemikiem i powiem tylko ze papierki badają tylko i wyłącznie ph a nie przyczynę odczynu. Natomiast jako człowiek myślę że jeśli wiesz ze nie masz problemów zdrowotnych możesz zaufac papierkom. Natomiast jak coś jest nie tak to wynik może być mylny
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
aanaa brawo dla Natalki za kupke
I super , ze moglas potrzymac swoje malenstwo . Teraz bedzie juz tylko lepiej
Blondik , moze zaryzykuj i jesli bedzie za mala to sprawdz czy jest mozliwosc oddania .
Ja wlasnie wstalam i wstawilam lasagne ,ktora miala byc na obiad . Dzien tez mial byc spokojny ,a skonczylo sie maratnem po sklepach . Jestem wykonczona i bola mnie stopy .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Jaroszka wyrazy współczucia
Aannaa super że operacja się powiodła i jelita drożne.
Zakręcona ja na Twoim miejscu przed założeniem Luteiny sprawdziłabym paskiem środowisko pH w pochwie, mi lekarz na każdej wizycie sprawdza. Razem z palcem wprowadza pasek do pochwy ja od początku mam pasek żółty czyli środowisko kwaśne wody się nie sączą. Badanie moczu paskiem moim zdaniem mija się tu z celem. Ja w wynikach z badania ogólnego moczu mam cały czas pH 7.