X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa nie znasz tego? " lygaj bede Cie oroł" ? :D

Blondik, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,współczuję bardzo... A zapowiadalo cos taka tragedie,czy to zaskoczenie? Trzymaj się dzielnie:*
    Ana,cieszę sie bardzo z kupki Natalki. My tu wyczekiwalysmy,a co dopiero Ty musiałaś przeżywać...
    Nynusia,pokoik boski,właściwie lozeczko;)
    A mi brzuch nie opadl,ciągle mi duszno, nie mogę nabrać powietrza do syta...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:12

aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    aa nie znasz tego? " lygaj bede Cie oroł" ? :D
    Nie znam ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj gralam na gitarze Balbince i tak szalala jak rzadko kiedy,ciekawe,czy jej sie podobalo,czy chciała dać znac: matka,daruj juz sobie ta żenadę haha

ZakręconaOna, nat_alia, madu, estrella, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to Ci godom :D

• aanaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymać swoja kruszynę na rękach to najlepsze uczucie na świecie, gdyby pielegniarka nie kręciła się w pobliżu to pewnie by się mala podtopila od moich łez i smarków :P

WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, agaton, Bąbelek, Nynusia, Magnosia, Blondik, annggela, polkosia, agania, madu, PauLLa, zakocona, estrella lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już niedługo i my tego doświadczymy, co dziennie o tym marzę. A jak składam jej ciuszki albo patrzę na jej rzeczy to już w ogóle mam mokre oczy <3 nie wiedziałam, ze można kogoś tak bardzo kochać...

aanaa, agaton, agania lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa na pewno najpiekniejsze uczucie i wyczekujemy go teraz My:) ah <3 doczekać się nie mogę .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Już niedługo i my tego doświadczymy, co dziennie o tym marzę. A jak składam jej ciuszki albo patrzę na jej rzeczy to już w ogóle mam mokre oczy <3 nie wiedziałam, ze można kogoś tak bardzo kochać...
    No nie ! To taka bezwarunkowa miłość od pierwszego USG a potem dotyku. <3
    Juz w brzuszku kocha się te skarby ! :*

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka tule mocno :( bardzo mi przykro :( wyrazy współczucia :(

anaa super ze trzymalas małą i że była kupka

ja dziś miałam pracowity dzień - poprasowałam już wszystkie ciuszki dla małego i wysprzątałam górę domu z naszą sypialnią i pokoikiem dziecka
    ale był bałagan... kiedyś tam było wszystko :) teraz już troche przejrzało ale i tak mąż musi dokończyć :)

agaton lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie mów zakrętka ja już ryczę znowu bo poszłam rożek przytulać (przez folię) dobrze, ze mojego nie ma w domu bo by pokazał gdzie mnie boli :D jak on jest i mam taki przypływ miłości matczynej to się do niego tulę :D a on myśli, że się przystawiam :D

nat_alia, ZakręconaOna, agaton, Bąbelek, Magnosia, agania, estrella, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie przestraszyłam, bo jak pierwszy raz zobaczyłam małą to nie poczułam tej wielkiej miłości. Podobno to normalne, hormony głupieją, nowa sytuacja, do tego u mnie troche szok bo przedwczesny poród. Ale potem z kazda chwilą kochałam ja coraz bardziej :) wychodzę ze szpitala i chce zawracać :) piszę o tym, bo moze to spotkać którąś z Was i pomyślicie co z Was za matki, wiem ze innym czasem trzeba kilku, kilkunastu dni na miłość.

agaton, ZakręconaOna, lojkalojka, Magnosia, Blondik, Zelma, agania, madu, zakocona, estrella, stokrotka25, miska2503 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja sie przestraszyłam, bo jak pierwszy raz zobaczyłam małą to nie poczułam tej wielkiej miłości. Podobno to normalne, hormony głupieją, nowa sytuacja, do tego u mnie troche szok bo przedwczesny poród. Ale potem z kazda chwilą kochałam ja coraz bardziej :) wychodzę ze szpitala i chce zawracać :) piszę o tym, bo moze to spotkać którąś z Was i pomyślicie co z Was za matki, wiem ze innym czasem trzeba kilku, kilkunastu dni na miłość.
    U niektórych kobiet takie odczucia są normalne . Dokładnie tak jak mówisz , przedwczesny poród na który nie bylas przygotowana wiec mega szok ale najważniejsze ze ta miłość przyszła ! <3 chociaż ona i tak była bo kochalas juz brzusio ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak pierwszy raz zobaczylam na usg synka to się popłakałam aż i dopiero uwierzylam chyba tak naprawdę ze będę mamą :)

Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    U niektórych kobiet takie odczucia są normalne . Dokładnie tak jak mówisz , przedwczesny poród na który nie bylas przygotowana wiec mega szok ale najważniejsze ze ta miłość przyszła ! <3 chociaż ona i tak była bo kochalas juz brzusio ! :D

Ja bym powiedziała inaczej, u większości kobiet ten instynkt macierzyński jest przereklamowany i wcale nas nie zalewa milosc. Ja mialam okrutnego baby blusa. Z jednej strony nie wyobrazalam sobie juz zycia bez malej, a z drugiej strony bylam zrozpaczona, bo wyobrazalam sobie slodko pierdzacego różowego malucha, a dostałam wrzeszczącego gnoma, który rani mi piersi ;)

nat_alia, FreshMm, Mikejla, Little Frog, agaton, Magnosia, Blondik, agania, madu, estrella lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie na każdym usg lekarz się śmiał bo płakałam jak bóbr, kochałam maleństwo w brzuchu strasznie dlatego tym bardziej bylam w szoku ze na widok malej ani łezki nie uroniłam, przyznałam się tylko mężowi, ale przypomniałam sobie co mi kilka przyjaciółek mówiło i nie czułam sie juz jak wyrodna matka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:01

Little Frog, Magnosia, madu, estrella lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka przykro mi :( przytulam:*

Annaa super ze córcię na rękach trzymałaś :)
    Powiedz a ty dalej dojeżdżasz do malej? Czy gdzieś na miejscu jesteś? Lekarze mówili ile mala musi być w szpitalu jeszcze mniej więcej?

Dziewczyny jak nasza grupa na FB się nazywa?
    Październikowe szczęścia? Czy październikowe mamy 2015? To są grupy zamknięte a z tego durnego Tel.nie mogę dodać do znajomych :(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ja bym powiedziała inaczej, u większości kobiet ten instynkt macierzyński jest przereklamowany i wcale nas nie zalewa milosc. Ja mialam okrutnego baby blusa. Z jednej strony nie wyobrazalam sobie juz zycia bez malej, a z drugiej strony bylam zrozpaczona, bo wyobrazalam sobie slodko pierdzacego różowego malucha, a dostałam wrzeszczącego gnoma, który rani mi piersi ;)
    No dobrze ze naoisalas u większości bo właśnie to nie u każdej występuje ale po części nie ma co się dziwić , niby wiesz przez 8 miesiecy mniej więcej ze cos się zmieni ale ta zmiana taka nagła jest jak dziecko się rodzi a dobrze wiemy ze to zmiana kolosalna :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka , Pazdziernikowe szczęścia 2015 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to możliwe ze mała miała główkę juz praktycznie w.dół i się cofnela? Bo cholera jasna leżę teraz obserwuje i widzę ewidentnie jak się rusza no i jak tlumaczylyscie mi jak ta czkawka wygląda, no po tym cholera jakby znów leżała w poprzek

‹‹ 2064 2065 2066 2067 2068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ