Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór !
Czytam was cały czas na bieżąco ale nie chce wchodzić w dyskusje
Jaroszka tak mi przykro... Trzymaj się kochana :* !
Zakocona mam nadzieje ze reklamacja przebiegnie szybko!
Mika będziemy miały takie smae kombinezonki hehe
Zakretka jak Twoje obserwacje ? Mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej ! :*
Nie będę was zanudzac i wypisywac co u mnie
Aaaaa no i Aana super ze kupka zrobiona, ale ta Hanusia szybko podejmuje nowe etapy ! Buziaki dla malej dzielnej księżniczki
Wiem ze oi wielu zapomniałam, przepraszam od razu !
No i wasze pokoiki i wszystkie inne cuda są przesliiczne po prostu !
Trzymajcie się cieplutko :* -
Jaroszka wyrazy współczucia. Tule Cię mocno!
Aanaa same dobre wiadomości. Trzymam kciuki za kolejne postępy!
Ja już padam dziś. Miałam mieć dzień lenia a miałam taki pracowity dzień jakiego chyba od 3mcy nie miałam.
Mika ja mam wrażenie ze moja wczoraj fikla co to już trochę nie możliwe bo ruchy dziś czuje ze zdwojoną siła i w innych miejscach niż zawsze. -
Kolejny raz piszę, że doczytam was jutro
Wróciliśmy z narodowego, bo już dłużej nie miałam fizycznie siły. Było fajniehttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/c00b8f67f111.jpg
agania, madu, Nynusia, Blondik, IviQ, Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Onka ja myślałam o tens. Niestety nie dojechalam do szpitala w ktorym można go stosować. Strasznie żałuję bo tens niweluje bol krzyża, który byl dla mnie najdotkliwszy podczas 1 fazy porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 23:15
-
onka ostatnio o tym pisałam ale NIKT nie podchwycił tematu
ja próbowałam na SR i było to świetnewięc zastanawiam się czy nie wypożyczyć/a nawet kupić główny "panel" a elektrody zostały mi z SR
w styczniu rodzi moja koleżanka więc jej odsprzedam lub będę wypożyczać
ale jeszcze muszę się zastanowić -
Juz wiem co to !
Tak sobie pomyslalam teraz jeżeli to na prawdę tak działa na te bóle to w sumie możemy za dużo nie odczuć tego to po co nam znieczulenie przy takim urządzeniu ale jak przyjdą skurcze parte to paść z bólu można bo nagle bol rozrywajacy cie idzie ... A jak masz te krzyżowe to te parte są pikus podobno u niektórych. Takie moje zdanie , fajnie ułatwienie bólu ale Ja osobiście bym nie chciała czegoś takiego wiedząc ze zaraz parte mnie rozsadza: P -
Hej, hej
Wchodzę na belly prawie codziennie, a dopiero wyczaiłam, że są takie ciekawe tematy na forum ogólnym.Jakoś do tej pory mi nie przyszło do głowy, żeby tu zajrzeć, a jest wciągającoKilkadziesiąt stron dzisiaj przeczytałam
Całego raczej nie dam rady.Szkoda, że dopiero na miesiąc przed terminem Was wyczaiłam...Bardzo ładnie proszę o dopisanie mnie do listy październikówek
Termin mam na 2 października.Czekam na synka Filipka
ZakręconaOna, nat_alia, Majaaa, soraya, Bąbelek, Magnosia, polkosia, agania, madu, lojkalojka, Little Frog, Nynusia, agaton, Blondik, IviQ, Lexie, zakocona, Fatim, estrella, ola.321 lubią tę wiadomość