Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie czekamy na kolejkę na stadion na wybuchowy narodowy.
Blokada koła jednego nie działa. L to mało wózka nie rozwalił. Ciekawe ile nam zajmie proces reklamcji i w ogóle jak to będzie wyglądało biorąc pod uwagę, że zamawialismy na allegor. Zasrane badziewie!
Jaroszka, strasznie mi przykro -
Jaroszka wyrazy współczucia, wiem co czujesz bo straciłam babcię w zeszłym roku. Nie mogę sobie tylko podarować, że nie mogłam być na pogrzebie...
Zakocona no to mnie teraz zestresowałaś, bo ja to mam wózek z Niemiec wysyłany i ma przyjść we wtorek. Mam nadzieję, ze nic mu nie będzie, a Tobie kochana życzę szybkiej reklamacji.
Byłam na nowym mieszkaniu ale B. z moim tatą rozpierduchę zrobili w łazience
W ogóle to tam chyba mieszkał jakiś narcyz bo lustro w łazience na wysokości pasa na całej długości ściany? kto normalny tak ma?Robimy drugiego Dziedzica
-
Aanaa właśnie, zapomniałam napisać, że cały dzień myślałam o kupce Natalki i gratuluję z całego serca! No i mogłaś ja potrzymać to musi być kosmos prawda? Wziąć swoje własne dziecko na ręce.
A co do łazienki to szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia, to lustro naprawdę wyglądało fatalnie. Może jeszcze go nie zakryli to jutro zrobię foto
Zakręt - przed wyjściem tak, to w przedpokoju mam lustro takie dość duże (mogłoby być większe) ale od umywalki poprzez kibel aż do wanny to nie koniecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:03
aanaa lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wczoraj tak gadałyście o opuszczonych brzuchach no i co? mój też się opuścił, wczoraj zauważyłam sama a dziś mama mi powiedziała... czyli co nie dotrwamy do 22.10?
Mika mnie też wszystko boli a nie zrobiłam prawie nic ;/
A cycki to mnie od tygodnia bolą, jestem krówkąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:07
Robimy drugiego Dziedzica