Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lojkalojka wrote:Cisnienie ma 120/80 to chyba ksiazkowe . Co prawda zawsze mialam 100/60 ?!
To chyba hormony. Wiem, że Lady Savage z wrześniówek miała problemy z potwornymi bólami głowy. Dostała dobrą radę od znajomej (?) i przeszły, z tego co pamiętam. Może skontaktuj sie z nią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 10:28
-
zetaaa - powodzenia!! trzymam kciuki!
Ameria - gratuluję
no i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
faktycznie dziś jest prima aprilisdobrze wiedzieć żeby się nie nabrać
a mi od jakiegoś czasu co chwilę jakieś małe syfki na dekoldzie i twarzy wychodzą, a wcześniej tylko od czasu do czasu miałam przed @. Nie podoba mi się to
.
miłego dnia -
Co do bólów głowy to ja mam okropne, na wieczór się nasilają. Wczoraj po wizycie ciśnienie 74/40 więc położna kazała pić dużo wody (2-3l dziennie) powinno pomóc. Na razie się zastanawiam jak ja mam wlać w siebie tyle wody, bo teraz mi się wydaje, że duzo pije (koło 1,5l dziennie) i nie wiem,czy drugie tyle dam rade:)
-
Ursa wrote:To chyba hormony. Wiem, że Lady Savage z wrześniówek miała problemy z potwornymi bólami głowy. Dostała dobrą radę od znajomej (?) i przeszły, z tego co pamiętam. Może skontaktuj sie z nią?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Dzieki Ursa musze poczytac sobie jej posty
Będzie Ci cięzko znaleźc bo pisze dużo a problem miała jeszcze przed moją pierwszą wizytą. Myślę, że łatwiej będzie jeśli wyślesz jej zaproszenie i wiadomośc prywatną albo napiszesz na wrześniówkach. -
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim przyszłym Mamusiom:-)
Od dłuższego czasu śledzę forum, ale dopiero teraz odważyłam się dołączyćJestem w 13t6d ciąży, aktualnie znów stacjonuję w łóżku z powodu twardnienia brzucha (wcześniej "wylegiwałam" krwiaka). Teraz w sumie nie do końca wiadomo, co się dzieje, w każdym razie na szczęście usg pokazało w poniedziałek, że dzidzia ok i sytuacja wydaje się poprawiać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)dodinka, Ursa, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Lojkalojka zapytałam Lady
Oto co odpisała:
Lady Savage wrote:czekolada, albo cukier z cytryną, i po tym mi przechodziło, łyżeczka cukru i plaster cytryny.
I druga rada:
Misi@ wrote:Mnie na bóle głowy pomaga czarna herbata...działa cuda
Ale każdy jest inny i pewnie inaczej rweagujeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:50
-
lojkalojka wrote:Czesc dziewczyny !
Gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejszeZetaaa to juz chyba jest w gabinecie !?
A u mnie od kilku dni kiepskie dni nastalyHormony daja o sobie znac i mam ciche dni z M. On sie odzywa , ale ja nie mam ochoty z nim gadac . Jak on mnie drazni rrr... . Oczywiscie tez caly czas rycze . Mam nadzieje , ze ten stan szybko minie . Ja do wizyty mam jeszcze tydzien
Dziewczyny czy mozecie mi powiedziec czy Was tez tak boli glowa . Ja od dwoch tygodni systemaatycznie co drugi dzien ma bol nie do zniesienia i zmuszona jestem brac paracetamol .?
Ja mimo, że potrzebuję snu bo jestem bardzo przemęczona to jak śpię popołudniami to mnie tak boli głowa, że nie umiem sobie poradzić. A tak to raczej sporadycznie też uzależnione to u mnie jest od pogody. -
Hej Dziewczyny, niestety nie mam czasu się udzielać tutaj na bieżąco, postów tak szybko przybywa, że nawet czytać nie nadążam i przez to mi umykają wasze zdjęcia z usg
A bardzo jestem ciekawa jak wyglądają wasze maleństwa...
Moje wyglądało w poniedziałek tak: http://zagatka1987.w.interii.pl/P10134111.jpg . Spało sobie, bo nie ruszało się w ogóle
Mam prośbę, żebyście umieściły może jeszcze raz, która może, jakieś zdjątkoPlisss
-
Amerie super, że na wizycie wszystko ok
Dobrze, że się odezwałaś bo patrzyłam a kalendarz, że miałaś wizytę i zastanawiałam się czy wszystko ok, że nie piszesz
Ale widać, że wszystko w porządku super
Zeta gratulacje
Onka miło, że dołączyłaś
Agania powodzenia !!
Ja właśnie wcinam bagietkę z masłem czosnkowym tak mnie naszłoAmerie lubi tę wiadomość