Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka - ja byłam w szoku. A teściowa mówi, że ona bawiła się całe wesele. Widocznie chciała jakoś ukryć to, że się martwi... w sumie to jedyny dzień w życiu. Taka obolała po porodzie i na ciele i na sercu... Boże. Jak dobrze, że mi nie wpadł głupi pomysł do głowy i nie życzyłam szczęśliwego rozwiązania.
-
Ursa wrote:Agania straszna historia. Ale nie takie dzieci już przeżywały. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem.
Wiem, wiem. Moja mama też tak mówi. Z całego serca trzeba w to wierzyć. Podobno przybrał na wadze 10g i lekarze mówią, że to duży postęp. -
Ja brałam ślub 2 tygodnie po poronieniu pierwszej ciąży... Wiem, że to nie poród itd., ale emocje i stres były tak wielkie, że nawet o tym nie myślałam. To był nasz dzień i cieszyliśmy się nimKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć kobietki
powodzonka dla wszystkich wizytujacych w dniu dzisiejszym, kciukam za Was
Ja dopiero za tydzień zobacze swoje szczescie..
U mnie kolejny dzień lenistwa...mam nadzieje ze energia powroci w II trymestrze chyba ze jestem pospolitym leniuchem...
Pozdeowionka dla Was !szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgania, to faktycznie twarda z niej kobieta... To chyba bardzo trudne w takim wypadku robić dobrą minę. Ursa dobrze mówi i ja też Wierzę, że wszystko potoczy się dobrze.
A z bardziej przyziemnych tematów, właśnie dostałam paczkę z ubraniami ciążowymi od mojej Siostry. I powiem Wam, choć może Ameryki nie odkryję, że niebo a ziemia w wygodzie tych ubrań w porównaniu z normalnymiCo prawda Siostra ma troszkę inną budowę, więc muszę skrócić spodnie na przykład, ale w ogóle w tych ciuchach wygląda się tak... ciążowo
A w tych normalnych to mam wrażenie, że się czasem po prostu wygląda na lekko utytą
-
magnosia dziekuje bardzo , jeszcze troche i juz zobacze wiekszego czlowieczka ostatnio jak bylam mial 1,7 cm ciekawe ile urosl
Agania - jesli lekarze mowia ze zrobil postep to na pewno wszytsko bedzie dobrze , na pewno maluch silny i da rade ! A co do wesela to moze na tydzien przed nie bylo sensu wszytskiego odwolywac a jak sie starali i planowali to jeden dzien tylko , wsumie najwazniejszy w ich zyciu , na pewno mamusia czula bol i caly czas myslala o malenstwie ale nie chciala pewnie tego pokazywac . Trzymam kciuki za tego dzielnego malca !Magnosia lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam słowo utyta
Moja znajoma urodziła córkę w 25 tygodniu, dziś ma już 3,5 roku. Dużo lekarzy odwiedzili przez ten czas, mała ma problem z oczkami ale dziecko jest szczęśliwe i rozwija się wspaniale. Podobno lekarze są już w stanie odratować dzieciaczki od 23 tygodniaonka, agania lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, mam na imię Marta i jestem studentką V roku psychologii. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc. Prowadzę badania do pracy magisterskiej na temat funkcjonowania związku małżeńskiego oraz kontaktu kobiet z ich poczętymi dziećmi. Będę bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas i pomoc. Podaję linka do ankiety: http://www.survio.com/survey/d/D0H9J4O5E2Q6U2V9G
Jeśli któraś z Was chciałaby poznać ogólne wyniki badań to proszę o wiadomość na adres [email protected]
Bardzo serdecznie Wam gratuluję i życzę pięknych beztroskich chwil ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych pociech! Dziękuję za pomoc
studentkamgr -
Witam.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dopiero z pracy do domu wracam, ale jutro juz sie tak nie dam zrobic, mialy byc dwie godzinki a wyszly ponad 4... Znowu mnie zaczal bolec brzuch,wiec jasna rzecz ze praca jest niewskazana.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ursa i jak? Idziesz spac?
A ja się dzisiaj fizycznie bardzo zle czuje, psychicznie tez, bo jak mnie wysla na zwolnienie, to nim mi zus kasę wypalci czyli liczę 2miesiace, to ciekawe za co ja będę zyc, niby jakies oszczędności mam, ale wydatki tez duzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:45
aanaa lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Ursa i jak? Idziesz spac?
Hahaha nie dałabym rady zasnącNawet gdyby te poduchy to był taki cud jak niektórzy piszą
Ja jestem typem osoby nie śpiącej w dzień
Od spania jest noc
Ale tak mi brakuje porządnie przespanej nocy, że czekałam już jak na zbawienie