Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobre jest tez, nie nos lancuszka, bo się dziecko udusi pepowina, albo jak się przestraszysz, to nie lap sie za żadną czesc ciała, bo się dziecko ze zmiana w tym miejscu urodzi
I mój ulubiony Dziecko będzie nadmiernie owłosione, jeśli jego matka często ma w ciąży zgagę lub... przytula się do włochatego psa, a łyse – jeśli się depiluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:58
-
aagatkaa1984 wrote:Dobre jest tez, nie nos lancuszka, bo się dziecko udusi pepowina, albo jak się przestraszysz, to nie lap sie za żadną czesc ciała, bo się dziecko ze zmiana w tym miejscu urodzi
Tak, tak, mi mama zawsze mówi, że mam się łapać za tyłek, bo jak za głowę to będzie myszka -
Agania ja mam tą ze smyka z firmy Motherhood. Smyk jest chyba w każdym większym mieście więc możesz ją sobie obejrzec przed zakupem
I sprawdzic czy będzie ok. Ona jest mocno nabita i dośc wysoka więc nie wiem czy Ci będzie pasowac.
-
aagatkaa1984 wrote:I mój ulubiony Dziecko będzie nadmiernie owłosione, jeśli jego matka często ma w ciąży zgagę lub... przytula się do włochatego psa, a łyse – jeśli się depiluje
Ooo to moje będzie bardzo owłosione. Achaja odkąd zaszłam w ciążę przytula się nie tyle do mnie co do dzidziusiaZwija mi się w kłębek w zagięciu między podbrzuszem a nogami
Ja nie wierzę w te zabobonki ale dopóki nie robią krzywdy wcale a wcale mi nie przeszkadają.
-
nick nieaktualny
-
Agatka jak masz działalność to poczytaj o tym na forum bo też takie jest i wiem ze jak zapłacisz większą składkę niż zawsze do dostaniesz na mc kilka tysięcy i tak możesz ciągnąć i ciągnąć. Moja bratowa tak robiła zresztą teraz minal jej macierzyński i ciągnie zwolnienie i dalej ma grubą kasę.
Takze się kochana zastanów i działaj.jesli można skorzystać to czemu nie? -
trzymam kciuki za wizytujące dziś kobietki
ja wizytę mam 30-stego ale czekam na telefon kiedy na prenatalne mnie wpiszą na pewno będą wcześniej niż wizyta
Ja właśnie też zastanawiam się nad kupnem tej poduszeczki ale wolała bym ją dotknąć najpierw niż zakupić przez neta wiec jak ją tylko spotkam w sklepie to się przyjrzę dokładniej
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam taki twardy rogal do karmienia i w ogóle sie nie sprawdzal, byl za twardy i dziecko nie lezalo na nim stabilnie, jak juz będę kupować taka poduchę to z bardziej "elastycznego" wkladu, żeby później można bylo ja układać do dziecka. Ważne kochana, żebyś się w końcu wyspala
-
Pisaly dziewczyny na polskich stronach o tym tescie, mozna go bylo kupic na allegro o ile dobrze pamietam ok150zl.dziala on na zasadzie ph moczu, niskie ph dziewczynka, wysokie chlopak.ale ph zmienia sie w zaleznosci od tego co jemy rowniez wiec raczej dziewczyny nie ocenialy tego jako pewnego zrodla okreslenia plci.a wg mnie prosciej itaniej zbadac ph w labolatorium.tylko jakos w to nie wierze dlatego nie badalam.mialam badanie ogolne moczu robione w 7 tyg i wg tego bylaby corka.
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:Dziewczyny patrzcie co znaalazlam , ciekawe czy to sie sprawdza na prawde i szkoda ze nie mozna u nas kupic
https://www.youtube.com/watch?v=VLYbWM3IEzY
haha, swietne
powiedzcie Dziewczyny, czy smarujecie juz jakimis kosmetykami brzuchy, zeby uniknac rozstepow? jesli tak, co polecacie?