Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane a ja wlasnie jadlam wedzona makrele i polknelam osc czuje ze mi dalej stoi w mostku kolo prawego cycka i niczym nie idzie dalej ... macie jakies sposoby ?
Pilam juz na stojaco z rekami w gorze jadlam chleb zeby to popchac i nic ... łe mam nadzieje ze zaraz pojdzie sobie i to nic groznego dla malucha chyba nie ?? -
nick nieaktualny
-
kurcze bede probowac ... dziekuje Battinka :*
Mam nadzieje ze szybko pojdzie na dol
A teraz czytam swojego posta i piszac prawa mialam na mysli lewa wiem ze to zadna roznica , ale jak zwykle wszedzie myle strony , dzis w sklepie mowie do mojego chodz tu w prawo i on skrecil na mnie a ja na wozekoczywiscie chodzilo mi o to drugie prawo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:57
aanaa, jaroszka, BATTINKA, agu258, Misiowa, Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Cieszes się, że wszystkie wizyty udane! A brzuszki piekneeee, te na fb również
Też dziś byłam na połówkowym nr 2, w końcu mogłam zobaczyć synka. Dostałam płytę i zdjęcie:)
Mały rozwija sie prawidłowo. Przez całe badanie nie chciał pokazać buźki, ale lekarka, dała nam czas na spacer i przekąszenie czegoś słodkiego i tak oto nam się później zaprezentował
Jestem zakochana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 21:20
Natka88, BATTINKA, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agu258, Little Frog, Misiowa, onka, ola.321, PauLLa, ss, Kasia82, Magnosia, linka220, Lucy7, nat_alia, annggela, Lexie, Bąbelek, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nenka2 wrote:Misiowa, ale dziecko ma zoladek wielkosci malej strzykawki to jak ci ten nadmiar wysysal?
No, ale moze mialas szczescie wiec to dobrze
serio nie miałam z tym problemów.. jak raz zrobił sie zastój to też przystawiałam dziecko pomimo bolącej piersi i piło i mi to ulge przynosiło, bo najlepszy laktator nie jest tak skuteczny jak dzieckohttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
madu wrote:Hej:)
Cieszes się, że wszystkie wizyty udane! A brzuszki piekneeee, te na fb również
Też dziś byłam na połówkowym nr 2, w końcu mogłam zobaczyć synka. Dostałam płytę i zdjęcie:)
Mały rozwija sie prawidłowo. Przez całe badanie nie chciał pokazać buźki, ale lekarka, dała nam czas na spacer i przekąszenie czegoś słodkiego i tak oto nam się później zaprezentował
Jestem zakochana!
super, że trafiłąś na taką fajną lekarkę, bo moja dzisiejsza to tragedia... ech
śliczne zdjęcietzn sliczny synuś
Blondik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Hej kochane!!!
Tak ciężko było Was nadrobićpołowę zapomniałam co miałam pisać
Przede wszystkim Aanaa dla Ciebie najserdeczniejsze życzenia zdrówka samych radości i oczywiście szcześliwego rozwiązania za rok w swoje urodziny już dzieciątko będzie z Tobą - spóźnione ale szczere:*
Polkosia zazdraszam tych papug ja zawsze "kochałam się" w papugach ale nie miałam warunków na nie
Co do sklerozy to ja też ją mam więc widze, że nie jestem sama!
Oczywiście wszystkie macie pięęęęękne brzuszkisuper mają te domki Nasze maluszki!
Jak dobrze pamiętam Jacusinka pisała o tej koleżance "wrednej" ja akurat wystawiam specjalnie brzuch więc jak mi mówią, że mam mały to się denerwuje hihiale laska chciała dopiec Ty sie nie dałaś to najważniejsze tak trzymaj!!!
Co do tej glukozy gin mi nic nie mówił zobaczymy za dwa tygodnie czy da mi skierowanie
Dzięki dziewczyny za listę ja też chętnie skorzystam
Gratuluję udanych wizyt i pięknych zdjęć aż mi sie buźka do monitora cieszyla a jak mama się cieszy to i Lenka kopniaki z radości daje więc i mnie i Lence dałyście powody do radości
Natalia bardzo współczuję ale na pewno będzie jeszcze wszystko dobrze trzymaj się kochana ! Dużo zdrówka dla Was wszystkich a przede wszystkim dla Stasia :*
Ursa ja też mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok !!
Aha a ja miałam ostatnio ułożenie główkowe i mam małą bardzo nisko aż jak się schylam to się od razu odpycha. Jak leże to jak kopnie to cały brzuch mi się rusza,a kopniaki już są dość mocne takie, że az czasem mi się wydaję, że mi zaraz brzuch przebiję ale i tak najbardziej lubie jak się wierci takie to śmiszne ale też cudne uczucie
Więcej nie pamiętam co miałam napisać
Buziaki dla każdej z Was i dla dzidziusiów :*
aanaa lubi tę wiadomość