Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny!
Smoczyca określił dwa tygodnie temu na 02 października i tak zostawił.
A dziś z USG to 8 tydzień i 3 dzień, z OM 8 tydzień i 1 dzień.NatkaZ lubi tę wiadomość
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 -110/min
-
aga94 wrote:Dzięki dziewczyny!
Smoczyca określił dwa tygodnie temu na 02 października i tak zostawił.
A dziś z USG to 8 tydzień i 3 dzień, z OM 8 tydzień i 1 dzień.
GRATULACJE
Mi lekarz na poprzedniej wizycie wyznaczyl 1 paz czyli dzień przed Tobą a jutro mam wizytę. Aż ciekawa jestem jak moja ciąża i moja fasola będzie się miała do Twohejaga94 lubi tę wiadomość
-
TinyYnka wrote:GRATULACJE
Mi lekarz na poprzedniej wizycie wyznaczyl 1 paz czyli dzień przed Tobą a jutro mam wizytę. Aż ciekawa jestem jak moja ciąża i moja fasola będzie się miała do Twohej
Daj znać!
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 -110/min
-
Cześć dziewczyny,
przyszłam posmęcić, bo nie mam komu...
Dziś badałam b-hCG, wynik: 2777,0. Poprzedni wynik w Walentynki: 232,5. Przyrost "niby" OK, ale mógłby być lepszy. Oczywiście wiem, że każda kobieta jest inna, również każda ciąża rządzi się swoimi prawami.
Od dwóch dni mam dziwne przeczucie, że coś będzie nie tak. Tak długo walczyliśmy o dwie kreski na teście, że chyba nie potrafię odpowiednio cieszyć się z tego, bo wciąż mam wrażenie, że bańka zaraz pęknie.
Jeszcze ten niepokojący brak objawów.
We wtorek USG.
-
AnnaManna wrote:Cześć dziewczyny,
Dziś badałam b-hCG, wynik: 2777,0. Poprzedni wynik w Walentynki: 232,5. Przyrost "niby" OK, ale mógłby być lepszy. Oczywiście wiem, że każda kobieta jest inna, również każda ciąża rządzi się swoimi prawami.
Od dwóch dni mam dziwne przeczucie, że coś będzie nie tak. Tak długo walczyliśmy o dwie kreski na teście, że chyba nie potrafię odpowiednio cieszyć się z tego, bo wciąż mam wrażenie, że bańka zaraz pęknie.
We wtorek USG.
beta jest jak najbardziej OK!AnnaManna lubi tę wiadomość
-
AnnaManna wrote:Cześć dziewczyny,
We wtorek USG.AnnaManna lubi tę wiadomość
-
aga94 wrote:Daj znać!
aga94 lubi tę wiadomość
-
AnnaManna głowa do góry. Każda z nas mną obawy ale dla naszych fasolek musimy być dobre i nie poddawać się stresom. Moj lekarz cały czas powtarza że jedynym niepokojacym objawem sa plamienia a brak objawów to żaden problem.
AnnaManna lubi tę wiadomość