Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Avvared masz teraz dużo na glowie w związku z przeprowadzką. Najwazniejsze to dbać o siebie, ze względu na to wszysstko, najlepiej donosić ciąże jak najdlużej. Bo problemy to lubią się tylko piętrzyć a nie rozwiązywać niestety.
Popatrz na to z innej strony - przynajmniej czas Ci szybko leci i nie obejrzysz się a bedzie pazdziernik z malenstem na rekach
-
Hej dziewczyny,
Zazdroszczę Tych pokoikow,po. Po powrocie do domku też się biorę za to.
Powiem wam ze już mi się chce do domku jak. To się mówi krótki gość to dobry gość.. jeszcze tydzień i mąż przyjeżdża po nas .
Wiecie może czy w smyku można kupić vbutelki tommee tipe czy trzeba zamawiać?
-
Ja również proszę o dopisanie
Termin - 01.10
Waga - 29tc+1 1360g
Wizyta - 16.08
Dziewczynka - AntoninaNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
orchidea33 wrote:Hej dziewczyny,
Zazdroszczę Tych pokoikow,po. Po powrocie do domku też się biorę za to.
Powiem wam ze już mi się chce do domku jak. To się mówi krótki gość to dobry gość.. jeszcze tydzień i mąż przyjeżdża po nas .
Wiecie może czy w smyku można kupić vbutelki tommee tipe czy trzeba zamawiać?
Z tego co pamiętam z ostatkiej wizyty w smyku w Jankach i Manufakturze w Łodzi, to butelki Tommee Tippee były dostępne od ręki.Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualnyTo i ja poproszę o dopisanie:termin 8.10 córka Agatka, wagę podam po usg III trymestru, bo znam tylko ta z usg polowkowego.
Ja większość rzeczy zamówiłam będąc u rodziców, więc wszystko leży u nich spakowane w kartonach, a kilka mamy w komórce. Po urlopie męża wszystko przywieziemy i powoli zaczniemy szykować. Skoro piszecie, że powinno się wietrzyc ok. miesiąca, to może powinniśmy to złożyć na początku września.
-
nick nieaktualnyBajka111 wrote:Masaże owszem. Ale balsamy i peelingi sporadycznie, ponieważ po wielu kosmetykach dostaję uczulenia.
A tak apropo dziewczyny. Ostatnio przypomniał mi się 1 trymestr. Mam okrooopne mdłości i wracają wymioty.
Jest może tutaj któraś z Was z astmą? -
Zuzia mnie tez zapisz, termin na 16.10, dziewczynka, waga na 27+1 1095 g
Bardzo ładne te ciuszki z alli, jestem zaskoczona, może nawet się skuszę, ale może na większe rozmiary, bo póki co mamy już sporo ciuszków.
Ja nie uwazam, żeby na łóżeczko było za wcześnie. My np. chcieliśmy rozłożyć sobie koszta w czasie, wiec padło na łóżeczko i cieszę się, ze już jest złożone. Mamy to z głowy. Nie mamy tez za wiele miejsca, żeby poobstawiac się wokół kartonami. Poza tym jak już łóżeczko stoi to mogę sobie wyobrazić i zagospodarować miejsce, przemyśleć jak ma to finalnie wyglądać. Ach a poza tym ile to radości jak się patrzy na takie łóżeczko małe
Mam nadzieje, ze dzisiaj kanapa przyjdzie bo już nie mogę się doczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 09:32
-
eVelina83 wrote:Dziewczyny BABYBOOM to ten sam sprzedawaca z Allegro co HUBIWORLD? Rabat można negocjować przy większych zakupach?
Ja również proszę o dopisanie
Termin - 24.10
Waga - poznam za 2tyg bo mam z połówkowego.
Chłopczyk - KubaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 09:37
eVelina83 lubi tę wiadomość
-
Zuzia, wpisz mnie na 6.10, chłopak, waga 1566 w 28+4, następna wizyta 13.08
-
Syn Aleksander, termin 20.10, waga w 25+6 900gram, kolejna wizyta 08.08
Ja tez dostalam rabat na stronie babyboom.net (czyli u hubiword), przy zakupach za 900zl 5% i darmowa wysylka, ale najpierw napisalam maila o ten rabat.
Ja tez uwazam, ze lozeczko musi stac z miesiac wczesniej i sie wietrzyc bo przeczytalam opinie i komentarze, ze te materace i lozeczka dostawne/turystyczne maja czesto zapach takiej chemii/tworzywa. Poza tym ze wzgledu na bardzo niskie lozysko boje sie, ze sie nie dokulam do konca i wole miec wszystko przygotowane wczesniej tak jak z torba do szpitala. Dopoki nie bedzie remontu pokoju to nie bedzie mebli i lozeczka. Dopoki nie bedzie poskladanych i umytych w srodku mebli to nie bedzie popranych i poprasowanych ubranek bo nie ma ich gdzie trzymac I tak sie to zazebia. Nie wyobrazam sobie, ze maz zrobi pranie i poprasuje ubranka bo nie jest stworzony do takich rzeczy (nic by z nich nie zostalo). I nie wyobrazam sobie tez w 9 miesiacu na ostatnich nogach schylac sie do mycia tych mebli czy stac godzinami przy desce do prasowania. Stad sierpien remont a wrzesien juz pranie i prasowanie a pazdziernik odpoczywanie. Taki jest planDomcia88 -
NatkaZ wrote:Z tego co pamiętam z ostatkiej wizyty w smyku w Jankach i Manufakturze w Łodzi, to butelki Tommee Tippee były dostępne od ręki.Czekamy na Hanie
-
Uzupełnione drugie Panie
jak zapomniałam o kimś to przypomnijcie mi
Link w mojej stopce dla przypomnienia.
Dumna jestem z tej tabelki nieskromnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 11:02
eVelina83, Pikapik, Lunitari, Megsss, Blu lubią tę wiadomość