Pełna chata - decyzja o 3 dziecku
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, decyzja o drugim dziecku przyszła naturalnie, chcieliśmy żeby syn miał rodzeństwo. Teraz krążą po głowie myśli, że może jeszcze jedno, ale tą decyzję podjąć trudniej, może są mamy które też borykają się z takimi myślami, albo mają tą decyzję za sobą i podzielą się przemyśleniami....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:45
-
Właśnie jestem w trzeciej ciąży Odkąd pamiętam chciałam trójkę dzieci ale ciąża, w której obecnie jestem pojawiła się z zaskoczenia W każdym razie - cieszę się i myślę, że jeśli tylko chcecie, macie siły to czemu nie? Im później tym trudniej będzie podjąć tą decyzję (ja już chciałam odpuścić gdy synek miał 10 miesięcy).
iNso87, justyna14, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
18 czy 19 miesiecy roznicy bedzie wiec z czasem prawie niezauwazalna
Na poczatku bylo ciezko. Od 8 tc mialam okropne mdlosci, czasem nie podnosilam sie z lozka i tak do 16tc jakos. Pod tym wzgledem to moja najgorsza ciaza. Ale od dluzszego czasu smigam juz jak sarenka Na poczatku bez pomocy meza nie wiem jakbym dala sobie rade. Akurat byl w domu przez caly ten okres (jest marynarzem i akurat teraz go nie ma 5 tyg - i tak na okraglo ale juz sie przyzwyczailam)
-
iNso u mnie 3 dzien cyklu i zastanawiam się,czy już czasem nie pójść na żywioł ;p
livia umnie między dziećmi jest 15 msc różnicy, to jest hardcore teraz byłoby więcej i jedno już do przedszkola,więc jakoś to by się rozładowało,ciąże obie zniosłam super, więc liczę że i 3 też poszłaby bez problemów,ale w razie W, mam mamę blisko. Boje się trochę, że teraz się zdecyujemy a przyszłość może być ciężka, nie tylko finansowo ale i energia dla dzieci czas itd.iNso87 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Tym hardcorem to mnie nie pocieszylas
-
Nie ma innej opcji - radę trzeba dać
A jaki masz wózek? Tomek co prawda na krótsze spacery chodzi już na nóżkach ale jak wyjdziemy z gondolą to nie na 15 minut i niestety nie da już rady i zastanawiam się nad Baby Jogger City Select. Z dwoma na raz nie dam rady iść a spacery z teściową na dwa wózki tez mi nie bardzo odpowiadają
-
livia30 wrote:Nie ma innej opcji - radę trzeba dać
A jaki masz wózek? Tomek co prawda na krótsze spacery chodzi już na nóżkach ale jak wyjdziemy z gondolą to nie na 15 minut i niestety nie da już rady i zastanawiam się nad Baby Jogger City Select. Z dwoma na raz nie dam rady iść a spacery z teściową na dwa wózki tez mi nie bardzo odpowiadają -
witam można się przyłączyć do was ja akurat również zdecydowałam się na 3-cie dziecko Mam już 2 córeczki i tak sobie pomyślałam że może za trzecim razem uda się chłopczyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 16:24
justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Nie zgodzę się - miałam taki przy synu. Gondola super ale w spacerówce był raz i zaraz pojechałam po typową spacerówką bo ta to było jakieś nieporozumienie. Niestety jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego - takie moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 20:54
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość