Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia rzeczywiście różnica ogromna
mojej koleżance brzuch też wyskoczył nagle w 16tyg i do 30tego tyg przytyła 14kg! wcale nie widać tych kg, przestałam się wreszcie zamartwiać, że szybko przybieram i brzuch w oczach rośnieSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Kolia wrote:Sylwia 91 małe czary mary nie chce sie wierzyć ze to kwestia kilku dni. U mnie nic nie widać i trochę zaczynam sie stresować bo wizyta dopiero 3 czerwca a wagowo tez stoję w miejscu. Ale mam nadzieje ze wszystko oki
-
Dziewczyny jakie balsamy i mleczka ochronne na słońce polecacie? Macie coś sprawdzonego?
Do twarzy zakupiłam właśnie La Roche Posay SPF 50+ Anthelios przeciw błyszczeniu, podobno rewelacja i akurat w Ziko mają teraz fajne ceny na tą serię.
Zastanawiam się co do ciała, bo kolastyna 20+ jakoś chyba nie działa za dobrze, może dlatego, że z tamtego roku i ochrona już spadła o połowę. -
Cześć dziewczyny!
urocza wrote:zy też po słońcu macie wysypki? Niby posmarowałam się filtrem, ale dekolt w czerwonych plamkach
adrenalina -> ja mam kojec motherhood, od kiedy w nim śpię nie bolą mnie plecy w ogóle.
U mnie 20 tc a na razie wróciłam do wagi sprzed ciąży, chociaż brzuch mam już spory, noszę odzież ciążową, bo nie mieszczę się w spodnie sprzed ciąży
Też tak jak Wy nie mogę się doczekać, aż mój synek będzie z nami, tyle czekaliśmy, że aż nie mogę czasem uwierzyć.
Mam kolejną wizytę w Dzień Dziecka - fajny termin, wtedy ustalę od razu termin na połówkowe, też chcemy 3D/4DSylwia91, adrenalina lubią tę wiadomość
-
urocza -> Podejrzewam, że połówkowe będzie w tym samym tygodniu co moja wizyta, bo zawsze robią asystenci mojego profesora, więc nie ma problemu z terminami. Pewnie jakoś z dnia na dzień, więc czekam niecierpliwie.
Czyli zaraz masz wizytę, super - trzymam kciuki, aby wszystko było ok
urocza lubi tę wiadomość
-
urocza wrote:Dziewczyny jakie balsamy i mleczka ochronne na słońce polecacie? Macie coś sprawdzonego?
Do twarzy zakupiłam właśnie La Roche Posay SPF 50+ Anthelios przeciw błyszczeniu, podobno rewelacja i akurat w Ziko mają teraz fajne ceny na tą serię.
Zastanawiam się co do ciała, bo kolastyna 20+ jakoś chyba nie działa za dobrze, może dlatego, że z tamtego roku i ochrona już spadła o połowę. -
Kurde cały czas w dole brzucha czuję to dziwne pukanie niby skurcze delikatne. Gin stwierdził że na ruchy za wcześnie (bo czuje to od tygodnia) i dała dalej dupka na wyciszenie. Najpierw to czułam leżąc na plecach i kazała unikać leżenia na plecach. Teraz leżę na boku i też to czuję. To już tydzień na ruchy dzidzi, a Ja dalej odczuwam to samo tylko mocniej i częściej. Właśnie jak leżę spokojnie i odpoczywam to się odzywa. Dopóki nie poczuje czegoś innego to traktuje to jako ruchy dzidzi :p trochę to jakbym miała bąbelek i by pękł w brzuchu
-
Dzis wysiadam ze zmęczenia taki upał. Padłam w domu i leżę wyjdę późnym wieczorem. A przed nami jeszcze całe lato. Lubię słońce i lato. Ale w tym roku wystarczyło by 23 stopnie
Co do kremów z filtrem nie używam jakis mega drogich.
Kolastyne do twarzy filtr 30. A do ciała z nivea 40.
Kupiłam je przed zima za 10 zł na wyprzedaży i tylko dlatego akurat te filtry. A zawsze kupowałam dla meza bo on wiecznie jak murzyn w lato i sie drapie bo go swędzi ( moze uczulenie na słońce ). I z myślą o nim w tedy wzięłam. I teraz sama korzystam.
Nigdy z filtrów nie korzystałam wręcz przeciwnie z przyspieszaczy opalania. Ale w tym roku wole cień -
Sylwia. To co opisujesz tez wydaje mi sie ze to ruchy tez tak miałam i jak dotykałam ręka to czułam jakby mnie ktos muskał po dłoni i bardzo możliwe ze to była dzidzia. Miałam łożysko z tylu. Teraz przesunęło sie łożysko na przód i na ręku juz nie czuje ale juz sa na tulę wyraźne ze czuje juz jak sie wierci bez przykładania dłoni.
Choć cały czas tez nie czuje. Tak jak mówisz jak odpoczywam. Najcześciej po jedzeniu.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny :* mam nadzieję że to ruchy bo biorę przecież tego dupka i nawet magnez kupiłam więc to raczej nie skurcze... Jeżeli to ruchy to pierwsze już poczułam w 16 tygodniu! Chyba to był koniec 16 tygodnia, na przełomie 16 i 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 16:57