Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Urocza to samo mój mąż powiedział dzisiaj! już się nie możemy doczekać... ja narazie stop z zakupami dopóki płci nie poznamy
A co do tej czkawki to też mi się wydaje czasem że w dole brzucha czuję drugie serduszko hmm może to właśnie czkawkaurocza lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj witamy się mocnymi kopniakami z rana w 19 tc! uwielbiam czuć maluszka... Z dnia na dzień ruchy stają się coraz mocniejsze ostatnio mialam wrażenie w Boże Ciało że jak gram i śpiewam to się wierci, ciekawe czy dzisiaj też da jakiś znak na pewno po porodzie będzie pamiętać mój śpiew i dźwięk organów!
adrenalina, kalika, urocza lubią tę wiadomość
-
Możliwe, szkoda że nie mamy jakiegoś podglądu
Moja waga zaczęła skakać jak szalona, a jem normalnie wręcz niedużo no i problemu z zaparciami też nie mam. Dzisiaj już 53kg co mi daje 3,5 na plusie to chyba dobrze, w cotygodniowych info na ten tydzień mam że większość przytyła między 3,5 a 6,3 czy jakoś tak.adrenalina lubi tę wiadomość
-
Witam się w ten piękny poranek!
Sylwia rośnie Ci mały meloman, będzie kochał piękną muzykę
Uwielbiam organy, przez kilka lat chodziłam do scholi kościelnej, mieliśmy świetną organistkę
Dobrze, że jutro koniec wolnego, bo przez te kilka dni w domu przytyłam masakrycznie, ciągle coś podżeram, niby nie dużo ale waga codziennie w górę.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Miłego poniedziałku! Choć zapowiada się burzowo. Czy Wam też ludzie tak się przypatrują? Wczoraj byliśmy na spacerze i aż poczułam się skrępowana tak się gapili. A już pan w średnim wieku to mało się nie wywrócił tak się zagapił,ale akurat ma biust nie brzuch
Sylwia91, kalika lubią tę wiadomość
-
Hej. U mnie mało burzowo, a szkoda bo przydałoby sie troche deszczu. Jest upalnie od rana. Ja wróciłam przed chwila z labolatorium bo dzis robiłam wyniki. I koszmar od rana. Zrobiłam ciemnie w domu, wszystkie rolety opuszczone wiatrak chłodzi moze bedzie chociaz w domu do zniesienia.
A na brzuch tak patrzą sie. Praktycznie każdego co sie mija. A z piersiami to sie nie dziwie ze sie patrzył, bo mi samej sie takie cycki podobają. Nie dość ze sa większe to jeszcze jakie nabrzmiałe hehe. Kobieta moze by sie nie patrzyła,a facet jak facet.
Gorzej z takimi co sie aż za nachalnie patrzą jakby chcieli cos zrobic... Tacy sa obleśni.
Miłego dnia
urocza lubi tę wiadomość
-
Na mnie też się gapią. Najgorzej jest jak gram na mszy, bo jak idę przez cały Kościół to czuję na sobie spojrzenia wszystkich dookoła, wczoraj nawet zostałam pogłaskana po brzuszku przez jedną Panią, ale akurat ją znam i lubię więc nie miałam nic przeciwko chociaż czułam się skrępowana.. Ehh
urocza lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! U mnie też upalny dzień się zaczął, póki co zasłony zaslonięte, a wiatrak w pogotowiu.
Mi też się przyglądają, tzn mojemu brzuchowi. Biustem zafascynowany jest mój mąż, cieszy się jak dziecko ;p W kwestii dotykania brzuch, nie lubię tego, jedyną osobą, która z moja pełną aprobata może to robić to mąż, a tak to nawet jak mama by chciała, to średnio mi by to pasowało. Taka niedotykalska jestemurocza lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Mi też poszło w biust i brzuch, mąż jest zachwycony biustem - ja mniej, bo przed ciążą miałam i tak duży rozmiar.
Też nie lubię jak obcy ludzie chcą mnie dotykac po brzuchu, więc w pewni rozumiem skrepowanie
U mnie 1 kg na plusie, ale pewnie waga będzie szła w górę. W środę wizyta, więc jestem bardzo ciekawa co i jak
Pogoda super, wczoraj była straszna burza, więc dzisiaj jest rześkie powietrze - przynajmniej nie muszę podlewać ogrodu