Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś ja podobnie zareagowałam na glukoze! Na szczęście robi się to badanie raz. Z resztą nawet prywatnie nie chcieli mi zrobić bez skierowania bo mówią że to zbyt poważne badanie...
Milagro gratuluję córeczki piękne imię wybraliście!
Urocza, moja mała potrafi czasem godzinami wisieć na cycu bo jej się przypomina co chwila, possie i wypluwa, porozglada się i znowu cyc. Najgorsze ze to zazwyczaj dzieje się w nocy. Wczoraj jak obudzila się o 23 tak poszła spać dopiero o 3:30.. Czasem wymiekam ale kocham najmocniej na świecie...
Crisperss witamy w naszych skromnych progach, im więcej nas tym weselejmilagro lubi tę wiadomość
-
Żyjemy ale co to za życie Hehe u nas ok! Mała teraz w tydzień przybrała 420g, więc ładnie zjada muszę jej na noc jednak starać się ściągać pokarm bo nie śpimy po 4 godziny bo chce cyca non stop. Nie z głodu tylko z potrzeby ssania i bliskości...
A co u pozostałych mamuś tych rozpakowanych i tych w dwupaku? -
Sylwia 420 g to świetny wynik
U nas po staremu - ja od 2 miesiecy mam infekcję gardła i już mnie coś trafiać zaczyna, bo ciagle kaszlę. Wypróbowałam wszystkich metod naturalnych/domowych , leków przepisywanych przez lekarza i nic - jak mi się kaszel rozkręci to wymiotuję. Nie wiem juz co zrobic, bo bylam u 7 internistow i kazdy rece rozklada - twierdza tylko, ze to nie bakteryjne, a wirusowe. Tyle, ze ja nie chce tak do porodu
-
Hej kochane dawno sie nie odzywałam bo miałam szalony tydzien
Wasze dzieciaczki rosną jak na drożdzach ;)Małe głodomorki - ale fajnie ze Wam tak ładnie jedzą
Aguś mnie tez zaczyna cos brac ale nie wiem czy to bardziej przemeczenie czy przeziebienie ;/
Moja przyjaciólka ma chyba to co ty juz 3 antybiotyki wzieła i dalej kaszle i nie moze wyzdrowiec od miesiąca. Lekarze rece rozkładaja bo juz nie wiedza co podaowac...
Ja sama tez nie wiem co Ci doradzic skoro wszystkich metod juz probowałas. Moze inhalacja ?
Mi juz sie włączył mózg ciązowy Ostatnio pojechałam dzien wczesniej na wizyte i tak dwa dni sobie popodrózowałam Wczoraj mielismy tą prawidłową wizytę i wszystko na szczescie dobrze z naszą Tosienką. Doktor zrobil nam badanie 3d- malutka cały tatus
Musze sie zacząc brac za wyprawke. Dostałam od przyjaciólki caaałą torbe ubranek dla dziewczynki i chyba w grdniu zabiore sie za pranie i prasowanie bo tyle tego jest, ze boje sie czy do porodu to ogarneSylwia91 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Hej Wszystkim
Choroba bez większych zmian - 2 dni było minimalnie lepiej i znowu to samo. Wczoraj coś mnie podkusiło, bo jak spojrzałam na moje wyniki morfologii, to zobaczyłam ze mam trochę niską hemoglobinę, w zasadzie na granicy normy , a tak niskiej nie mialam nigdy, więc na wszelki wypadek zrobilam sobie badanie poziomu żelaza i mam za niskie We wtorek się wproszę do lekarza po receptę , bo wątpię by samo z siebie się podniosło a mam istną obsesję jeśli chodzi o zdrowie i formę Ludzika, bo czekałam na niego 8 lat.
Kilka dni temu natomiast bylismy w szpitalu, bo dostałam takiego bólu brzucha, że klęczałam na podłodze oparta o krzesło i zdychałam, bo no-spa nie działała, a bolało i z przodu w podbrzuszu i z tyłu w okolicy krzyżowej Okazało się, że to normalne, bo macica się rozciąga. Jaaaaasne.. żeby aż tak? Ból był identyczny z bólem, który czułam jak byłam podczas pierwszego porodu. No ale póki co, jest pod tym względem ok.
Muszę sobie kurtkę kupić, bo się ledwo dopinam. I to nawet śmieszne - ostatnio rano się spokojnie dopięłam, koleżanka zaprosiła mnie na koktajl poranny z owoców, wypiłam go i nie dało sie zapiąć ze 2 godziny. Dobrze, ze akurat cieplejszy dzien byl i nie bylo mi zimno.
Jak się Wam z Basią funkcjonuje? Pewnie juz macie stały rytm dnia Wszystkie Babcie i Dziadkowie już poznali Maleństwo?
-