Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:Dziewczyny w trojpaku życzę powodzenia i spokojnych ciąż
Ja juz powoli na wypakowaniu jestem, termin CC na 22,02 o ile tyle dotrwamy
Jak bardzo ciężko ale dla takiego podwójnego szczęścia warto się przemęczyc.
MatyldaG bedzimy trzymać za Was mocno kciuki!!! Daj nam proszę znać jak maluszki będą już na świecie. I bądź dzielnaMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Ewela jak dobrze że jestes już przygotowana Zazdroszczę układania tych ciuszków i przygotowywania sie do przyjścia maleństwa. Ale jednocześnie wierzę że synuś jeszcze troszkę u Ciebie posiedzi!
Ja jedyne co to w kwietniu wytapetuję pokój dla dzieciaczków i nic po za tym. Wszelkie łożeczka, wózki i inne gadżety będę kupowała w ostatniej chwili. Prawda jest taka że wszystko można przez internet. Jak będę w szpitalu to będę zamawiać albo robić leistę dla męża. I tak od 34 tc czeka mnie leżenie na oddziale więc mąż będzie miał czas na skręcanie łóżeczek i szykowanie pokoju a mama przyjedzie poprać ciuszki dla wnków
Z tymi bodziakami to zaszalałaś
Ja mam co prawda kilka koleżanek które mają małe dzieci ale pewnie mają komu już ciszki oddać więc raczej wszystko kupię od zera. I njabardziej boję się przesady
ewela873 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już któryś doktor z kolei mówi mi, że te aplikatory mogą zrobić więcej krzywdy - zresztą przekonałam się o tym sama dwukrotnie - krwawienia i niewielkie ranki. Poza tym tak jak dziewczyny piszą - że chyba nawet na ulotce zalecane jest w ciąży by nie używać aplikatora. Wystarczy zachować odpowiednią higienę i można paluszkiem bezproblemowo
Przyszła mama bliźniaków lubi tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Kredowa nareszcie zajrzałaś tu do nas Czekałam na wiadomość od Ciebie ale jednocześnie wiedziałam że wszystko edzie dobrze!!
Co do ruchów płodu to dla mnie jest to niesamowite że takie maleństwa są już tak ruchliwe. Mogłabym patrzeć na nie gozinami!!
Ja leżąc na kozetce mam przed sobą duży telewizor w którym wszystko widzę i następnym razem nagram sobie chyba któtki filmik
Kredowa co do PAPPA to ja jeszcze słyszałam że spora dawka luteiny moze zaburzać wynik ale nie wiem czy jest to prawda. Ja zrobię takie badania jakie zleci mi lekarz. My będziemy robić od razu po skończonym 12 tc czyli między 12-17 lutym.
Kurdę odnośnie ciśnienia to ja nie mierzyłam jeszcze w ciąży ale chyba powinnam...choc nigdy z ciśnieniem problemów nie miałam to wiadomo że w ciąży może być różnie. W środę robiłam drugą morfologię i już wyniki były inne niż w pierwszej sprzed 3 tygodni więc szybko się wszystko zmienia...
-
MoNaKo wrote:Dziewczyny a macie jakieś swoje podejrzenia jeśli chodzi o płeć?
Ja odrobinkę bardziej widziałabym się w roli mamy dziewczynek ale czuję że będą chłopaki
Ja bym chciała parkę chłopak dziewczynka ale mam też jakieś takie dziwne przeczucia no i wszyscy dookoła mi gadają, że będą dwa chłopaki15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
bizona wrote:Hejhej
Ja wlasnie siedze w przychodni i robie glukoze...jeszcze godzina i do domu;)
Kredowa dobrze Cie "slyszec"
Tesciowka moja ma ciśnieniomierz w domu wiec bede tez mierzyc i zapisywac.
Maniaa gratuluje blizniakow faktycznie sporo nas na wrzesniowych;) ja co prawda sierpniowa bede wiec czytam i sierpniowki;)
Co do ubranek..ja tez czekam na plec;)
O matko !!! boję się tego - czy to każdy musi zrobić ??! napisz jak poszło i czy bardzo to było niedobre ))
trzymam kciuki za wynik15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
-
MatyldaG wrote:Dziewczyny w trojpaku życzę powodzenia i spokojnych ciąż
Ja juz powoli na wypakowaniu jestem, termin CC na 22,02 o ile tyle dotrwamy
Jak bardzo ciężko ale dla takiego podwójnego szczęścia warto się przemęczyc.
Matylda cudownego rozwiązania )) juz niedługo )) trzymamy kciukiMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Matylda fajnie, że jest ktoś tak dużo dalej niż my wszystkie:) powodzenia w dotrwaniu do terminu i koniecznie chwal sie dzieciaczkami!
Mi wszyscy mówią, że będę miała chłopców, a ja bym chciała dziewczynki. Moja siostra też dopytuje "to kiedy okaże się już, że to dziewczynki?". Zobaczymy
MoNaKo super zdjęcie Fajne bąble zupełnie inaczej siedzą niż u mnie, bo boje jeden nad drugim. Ciekawe czy w związku z tym będziemy mieć inne odczucia czy kształt brzucha?
Bizona i jak po słodkościach?MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Maniaaaa wrote:Dziękuję dziewczyny Niby ciesze się, że oba maluchy się rozwijają, ale jakoś mnie to jeszcze trochę przerażaCiąża bliźniacza dwujajowa. 30.01 - serduszka
-
Saori dokładnie. Jedyne czego teraz potrzebuję to czas, duuużo czasu
Matylda szczęśliwego rozwiązania, koniecznie pochwal się maluchami
Bizona i jak dałaś radę? Ja w pierwszej ciąży niestety zwróciłam wszystko po godzinie i z badania nici. Ciekawe jak będzie teraz. Tutaj podobno siedzi się tylko godzinkę po wypiciu, zobaczymyMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Pat85 wrote:Matylda fajnie, że jest ktoś tak dużo dalej niż my wszystkie:) powodzenia w dotrwaniu do terminu i koniecznie chwal sie dzieciaczkami!
Mi wszyscy mówią, że będę miała chłopców, a ja bym chciała dziewczynki. Moja siostra też dopytuje "to kiedy okaże się już, że to dziewczynki?". Zobaczymy
MoNaKo super zdjęcie Fajne bąble zupełnie inaczej siedzą niż u mnie, bo boje jeden nad drugim. Ciekawe czy w związku z tym będziemy mieć inne odczucia czy kształt brzucha?
Bizona i jak po słodkościach?
Pat moje też jeden nad drugim
Podobno jeden na górze po lewej drugi na dole po prawej tak troche jakby po ukosie od pępka
-
Ale fajne macie te zdjęcia ja nie mam takiego, gdzie widać dwójkę na raz, a teraz już są za duże na to.
Ja nie miałam badania glukozy, lekarka powiedziala, że moje zamiast tego zrobić hemoglobine glikowana. Niestety musialam zapłacić, ale nie była droga.
-
Dziewczyny a ułożenie dzieci w ciąży ma duże znaczenie?
Czy one mogę się jeszcze jakoś zamienić miejscami?
Właśnie zaczęło mnie to zastanawiać
Chodzi mi oczywiście o taki wczesny etap.
Kredowa ślicznę maluszki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:04