Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pom-pon wrote:Hej wszystko zależy od budżetu. Mi się bardzo podobał bugaboo bliźniaczy ale 8 tysięcy to nie wydam na wózek
U nas stanęło na TFK twinner twist, fajnie się prowadzi. Widziałam na żywo Dorjana i wg mnie slabo.
No właśnie ten dorjan też do mnie nie przemawia ale mąż się uparł.
Tak to jest jak mieszka się w dziurze i normalnego sklepu z wózkami nie ma.Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Ja miałam dorjana i przyznam, że drugi raz nie kupiłabym go. Gondolki były w porządku, ale spacerówki bardzo niewygodne i maleńkie. Teraz mam spacerowke Coletto Enzo Twin i jestem bardzo zadowolona. Wiem, że można też kupić ten wozek w wersji z miękkimi gondolkami - wydaje mi się to niezla opcją, chociaż ja mam przetestowaną osobiście samą wersję spacerową.
-
Bajka_88 wrote:Mnie nie rajcuje mnie wydać 6 czy 8 tys za wózek.
No właśnie ten dorjan też do mnie nie przemawia ale mąż się uparł.
Tak to jest jak mieszka się w dziurze i normalnego sklepu z wózkami nie ma.
A używki? My kupiliśmy swój na olx w bardzo dobrym stanie za ułamek ceny. Popatrz w necie co by Ci się podobało i u sprzedających można obejrzeć. No chyba że wykluczacie wózek używany.
Ja rodze we wrześniu, więc gondole na zimę i wczesną wiosnę, a później planuję jakąś lekką i łatwo skladalna spacerówkę.
-
Pom-pon wrote:A używki? My kupiliśmy swój na olx w bardzo dobrym stanie za ułamek ceny. Popatrz w necie co by Ci się podobało i u sprzedających można obejrzeć. No chyba że wykluczacie wózek używany.
Ja rodze we wrześniu, więc gondole na zimę i wczesną wiosnę, a później planuję jakąś lekką i łatwo skladalna spacerówkę.
Ja rodzę w listopadzie, więc gondole obowiązkowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 18:11
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Cześć dziewczyny
wieki nie byłam tutaj i tak miło powspominać czas ciąży
wszystkim nowym mamusiom gratuluję
a do mam rocznika 2017 pytanie: jak z mową u waszych pociech? Moi chłopcy w sierpniu skończyli 2 lata, ciągle mówią tylko w swoim bliźniaczym języku, po naszemu kilka słów. Byliśmy już kilka razy u logopedy - ćwiczymy w domu stymulację ale jakoś to wszystko powoli idzie.j. -