Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamy help! Jasiek na pepti ale mamy próbować zmianie na normalny bebilon. I w tym celu mieszam mleko, było ok. Ale wczoraj mega bunt na kolacje krzyk i nie zjadł nic mleka. Jak myślicie. Zęby, idą mu dwie 4 na dole. Od soboty z przerwami gotaczkowal. Czy mu nie smakuje. Czy to etap odrzusm mleko? Kilka dni temu tak było, i znowu jadł. Minie?szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Dziewczyny czy Wy uwierzycie, że nasze Twixy dzisiaj kończą miesiąc a dopiero co wczoraj przerażała mnie wizja cewnika
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd5a971f144a.jpggabi 7, czarnulka24, Berbeć lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
didi31 wrote:Mamy help! Jasiek na pepti ale mamy próbować zmianie na normalny bebilon. I w tym celu mieszam mleko, było ok. Ale wczoraj mega bunt na kolacje krzyk i nie zjadł nic mleka. Jak myślicie. Zęby, idą mu dwie 4 na dole. Od soboty z przerwami gotaczkowal. Czy mu nie smakuje. Czy to etap odrzusm mleko? Kilka dni temu tak było, i znowu jadł. Minie?
Trochę po czasie, ale odpisuję. My też przeszliśmy z synkiem na zwykły Bebilon. Akuratnie nie miał żadnych obiekcji, a i lepiej się posilił na noc Myślę, że u Was był po prostu obniżony apetyt. Teraz już w porządku? Zawsze można się cofnąć i podać przewagę łyżek Pepti. -
rodzynka66 wrote:Trochę po czasie, ale odpisuję. My też przeszliśmy z synkiem na zwykły Bebilon. Akuratnie nie miał żadnych obiekcji, a i lepiej się posilił na noc Myślę, że u Was był po prostu obniżony apetyt. Teraz już w porządku? Zawsze można się cofnąć i podać przewagę łyżek Pepti.
Hej, to zęby nam dokuczaly, wyszły na dole 4. A mleko zwykły bebilon podeszlo. Także super.bie widzę na skórze radnych reakcji także jest ok. Dzięki rodzynka też mam wrażenie, że lepiej brzuszek najedzony.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Dziewczyny!
U nas druga ciąża - z totalnego zaskoczenia (bez żadnych leków, z obniżonym lekiem na tarczycę, z zachowaniem ostrożności)...Cieszymy się, ale tak bardzo się boję, o wszystko. O to, że nie podołam z opieką nad bliźniętami, że nie ogarnę trójki dzieci, że znowu mogą się trafić bliźnięta...(Oczywiście nie zrozumcie mnie źle - bliźnięta to dla nas wywalczone najwspanialsze dzieci, ale przy drugiej parze byłoby baaardzo ciężko, nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak bardzo)
Czarnulko - Ty niedługo się spodziewasz trzeciego dziecka? Jak teraz ogarniasz pod koniec ciąży i jakie plany po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 13:43
Angela* lubi tę wiadomość
-
rodzynka66 wrote:Dziewczyny!
U nas druga ciąża - z totalnego zaskoczenia (bez żadnych leków, z obniżonym lekiem na tarczycę, z zachowaniem ostrożności)...Cieszymy się, ale tak bardzo się boję, o wszystko. O to, że nie podołam z opieką nad bliźniętami, że nie ogarnę trójki dzieci, że znowu mogą się trafić bliźnięta...(Oczywiście nie zrozumcie mnie źle - bliźnięta to dla nas wywalczone najwspanialsze dzieci, ale przy drugiej parze byłoby baaardzo ciężko, nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak bardzo)
Czarnulko - Ty niedługo się spodziewasz trzeciego dziecka? Jak teraz ogarniasz pod koniec ciąży i jakie plany po porodzie?
Jezuu Rodzynka gratuluję! Na kiedy termin? -
Cześć dziewczyny... jestem mamą cztrolatka; po dwóch latach starań na początku lutego dwie kreseczki, a w usg dwa serduszka. Cieszę się i boję zarazem. Nie wiem czy dam rade ogarnąć trójkę dzieci, a druga sprawa boje się, co czeka mnie w tej ciąży... jest jednojajowa a więc jednokosmówkowa i poki co jednoowodniowa, a więc moze być dosc trudna. Wiem, ze bezsensu martwić się na zapas no ale... chyba tak mam.
A jak było u Was? Jakie macie doswiadczenia? Czego się mogę spodziewać? Jakie byly Wasze historie ? najlepiej z happy endem . -
pOla34 wrote:Cześć dziewczyny... jestem mamą cztrolatka; po dwóch latach starań na początku lutego dwie kreseczki, a w usg dwa serduszka. Cieszę się i boję zarazem. Nie wiem czy dam rade ogarnąć trójkę dzieci, a druga sprawa boje się, co czeka mnie w tej ciąży... jest jednojajowa a więc jednokosmówkowa i poki co jednoowodniowa, a więc moze być dosc trudna. Wiem, ze bezsensu martwić się na zapas no ale... chyba tak mam.
A jak było u Was? Jakie macie doswiadczenia? Czego się mogę spodziewać? Jakie byly Wasze historie ? najlepiej z happy endem .pOla34 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
rodzynka66 wrote:APrzybylska a masz w zanadrzu kogoś do pomocy?
Ja mogę mieć podobną kombinację do Ciebie tylko w odwrotnej kolejności - bliźniaki + jedno? Mam nadzieję...okaże się na USG, czekam zestresowana.
Podziwiam Cię za spokój, to dobrze wróży
Do pomocy może siostra lub mama, ale raczej doraźnie, w razie W. Tak, mam w sobie mnóstwo spokoju. Uważam, że nie ma potrzeby stresować się na zapas.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Kiedy masz USG?
Do pomocy może siostra lub mama, ale raczej doraźnie, w razie W. Tak, mam w sobie mnóstwo spokoju. Uważam, że nie ma potrzeby stresować się na zapas.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie. Jedno serduszko Taki Cuduś Natury...
ale jest też zła wiadomość - mam mięśniaka...(w grudniu na badaniu kontrolnym go nie było) i będziemy obserwować, co się będzie dalej działo. Znacie kogoś, kto miał mięśniaka w ciąży? Jak się potoczyły losy?