Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:Kochana spokojnie, szkoda że lekarz nie uprzedził Cie o wydzielinie.
Nie bedzie żadnych grudek i nie zawsze widać że ta wydzielina jest biała. A uwierz mi ze jeszcze sporo z Ciebie uleciWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 06:16
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny ja jutro też uciekam do swojej gin bo to podbrzusze pobolewa mnie cały czas a dziwne jest to że na dniu prawie tego nie czuję tylko w nocy.nabijam sobie głowę czarnymi myślami i nie mogę spać :-(snia mi sie straszne rzeczy,jesli wiecie,co mam na mysli.dziewczyny dokazuja,więc chociaż tym się nie martwię.odkąd wyszłam w czwartek ze szptala to w zasadzie cały czas tylko leżę i podziwiam te wszystkie dziewczyny,które muszą leżeć przez cały czas.szacunek dla Was i Waszej cierpliwości no i kregoslupów,bo mój tego nawet kilkodniowego leżenia nie wytrzymuje i siada:-(
Mam tylko nadzieję,ze nic się złego nie dzieje i ze znów nie wyląduję w szptalu.zapytam jutro moja gin też o ten pessar,ciekawa jestem co powie.
Dzisiaj na obiad jedziemy do moich rodziców,to nie będę musiała krzatac się po kuchni tylko się pomoże i będę się gościć na lezaco;-)
Miłej i spokojnej niedzieli dziewczyny☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 07:22
-
Dzięki Gabi Czuję się ok, mam typowe dolegliwości : żylaki, kłopoty w toalecie (biorę źelazo), ostatnio puchną mi nogi. Dziś też słabo spałam, budziłam się z bolącymi bokami, jakkolwiek dziwnie to brzmi No ale ogólnie nie mogę narzekać, bo nic poważnego mi nie dolega. A próbowałaś nospę na te bóle? A może to kwestia jakiegoś napinania się podbrzusza podczas spania (ja tak miałam, więc najczęściej śpię z poduszką między nogami)? Odpoczywaj!
gabi 7 lubi tę wiadomość
Witajcie córeczki! 5.10.2018 -
Hej
Gabi u mnie przejście nie dietę nie wywołało żadnych rewolucji. Wręcz przeciwnie - wreszcie mam spokój od zgagi ktoa mi dokucza od początku ciąży. Ale myślę że jeśli zmieniłaś sposób odżywiania to taka reakcja jest możliwa. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia sie organizmu
Mam nadzieję że te bóle to nic złego , dobrze że jutro wizyta
Jeśli chodzi o karmienie piersią i dietę to zamierzam jeść normalnie .
Milej niedzieli kochane !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 11:44
gabi 7 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Witaj Sun2017☺im nas więcej tym fajniej☺
U mnie 27t2d więc jesteśmy prawie na tym samym etapie.A jak się czujesz?mnie od paru dni pobolewa podbrzusze więc więcej leżę niż chodzę i siedzę a od tego leżenia strasznie mnie już boli kręgosłup,w nocy bardzo kiepsko spalam,bo dość,ze bol kręgosłupa to oczywiście zaczęłam sobie już wkrecac najgorsze przez ten bol podbrzusza
Czarnulka a jakie masz zalecenia po założeniu pessara?musisz leżeć,czy możesz normalnie funkcjonować (Oczywiscie oszczędnie )?
Meg trzymam kciuki,żeby dziewczyny szybko przebieraly na wadze i żebyście szybciutko wróciły do domu☺
Gabi co do pessara lekarz kompletnie nic nie mówił tylko że za tydzień do kontroli. A ja całkiem zapomniałam zapytać. Ale jak na razie leżę bardzo dużo. We wtorek zapytam na wizycie co do zaleceńgabi 7 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny ktore używają laktatora elektrycznego. Jaki polecacie? Na 1 czy 2 piersi? Jakiej firmy?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Ja będę na pewno na diecie ale nie jakiejś mega wypasionej tylko rozsądnej - bez smażonego, cytrusów i warzyw typu kapusta czy groch. Przy pierwszym dziecku popijałam sobie herbatkę z kopru (hipp dla dzieci, całkiem smaczna!) i mały nie miał problemów z brzuszkiem. Teraz biorę jeszcze femaltiker na laktacje bo po cc dłużej się rozkręca. Dziewczyny dostają specjalne mleko co 3 godziny po 45ml z czego Emilka nie daje rady aż tyle naraz wypić. Ale są efekty bo waga powolutku idzie do góry
czarnulka24, Sun2017, Alias lubią tę wiadomość
-
Triss co do zgagi to u mnie podobnie jak u Ciebie.prawie wcale mi nie doskwiera a to mnie bardzo cieszy,bo momentami to aż mnie w środku bolało,taka miałam zgage.A powiedz mi czy Ty pijesz kawę? Bo wyczytałam,ze jeśli się nie slodzi to można pić,tylko żeby mocna nie była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 16:33
-
Dziewczyna czy wy też tak macie /miałyście. Ja zaczynam dziś schizować. Od 2-3 dni jeden dzidziuś jest mega aktywny. A drugi praktycznie mało co czasem się zastanawiam czy tam jest
Wcześniej się zazwyczaj ruszaly po równo. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka nie martw się,tak czasami bywa☺i mnie np. teraz zamieniły się,ta która więcej wojowala jest teraz mniej aktywna a ta druga wręcz odwrotnie☺
Ja dzisiaj idę do swojej gin na nieplanowana wizytę,idę sprawdzić czy te bole podbrzusza to nic poważnego.trzymajcie kciuki.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Czarnulka nie martw się,tak czasami bywa☺i mnie np. teraz zamieniły się,ta która więcej wojowala jest teraz mniej aktywna a ta druga wręcz odwrotnie☺
Ja dzisiaj idę do swojej gin na nieplanowana wizytę,idę sprawdzić czy te bole podbrzusza to nic poważnego.trzymajcie kciuki.
Gabi daj znać co po wizycie. Mam nadzieje że wszystko oki trzymam kciukigabi 7 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Hej
Gabi trzymam mocno kciuki !
Pije kawę, zazwyczaj jedną słabą dziennie, z łyżeczki kawy rozpuszczalnej iuzupelnioną sporą ilością mleka bez laktozy w pierwszym trymestrze nie mogłam patrzeć na kawę, a teraz z kolei ciężko mi bez niej funkcjonować
Czarnulka u mnie zazwyczaj dolny dzieć mniej aktywny mi się wydaje . Albo to kwestia łożyska na przedniej ścianie, albo temperamentu. Górna dziewczynka rozrabia za dwoje
gabi 7, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Agula powodzenia☺wszystko będzie na pewno ok.trzymam kciuki☺
Dziewczyny ja już po wizycie.z dziewczynami wszystko ok☺mają się badzo dobrze.tylko niestety moja szyjka w opłakanym stanie:-(i to teraz moja największa zmora:-(mam leżeć,leżeć,leżeć do momentu założenia pessara.czekam na wyniki wymazu i jeśli będzie ok to zaraz zakładamy.moja gin sama mi to zamówi.oby jak najszybciej.te bole podbrzusza to prawdopodobnie od tego ułożenia glowkowego i ucisku na szyjke i od tego ucisku skrocila się teraz ta szyjka:-(
Dziewczyny napiszcie mi proszę,na jakiej długości szyjki mialyscie zakładany ten pessar i w którym tyg ciąży.będę wdzięczna.
W piątek mieliśmy jechać z córką i ze znajomymi jechac na Mazury no a teraz to ... dupa-przepraszam za określenie.ja chce żeby mąż z córką pojechał,bo mi szkoda mojej córki,ze musi przeze mnie rezygnować z wakacji,ale zobaczymy co oni oboje zadecydują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 10:44
-
Gabi a jaka obecnie masz dlugosc szyjki? Lezenia wspolczuje bo przy corce na pewno masz troche zajecia i szkoda tych wakacji no ale jak trzeba to trzeba
A co do kawy to ja polecam z lavazzy bezkofeinowa, smakuje jak zwykla co mi bardzo odpowiada bo ja zawsze pije czarna bez cukru i takiej pol na pol z mlekiem bym nie przelknela ;pgabi 7 lubi tę wiadomość
Weruś9110 -
gabi 7 wrote:Agula powodzenia☺wszystko będzie na pewno ok.trzymam kciuki☺
Dziewczyny ja już po wizycie.z dziewczynami wszystko ok☺mają się badzo dobrze.tylko niestety moja szyjka w opłakanym stanie:-(i to teraz moja największa zmora:-(mam leżeć,leżeć,leżeć do momentu założenia pessara.czekam na wyniki wymazu i jeśli będzie ok to zaraz zakładamy.moja gin sama mi to zamówi.oby jak najszybciej.te bole podbrzusza to prawdopodobnie od tego ułożenia glowkowego i ucisku na szyjke i od tego ucisku skrocila się teraz ta szyjka:-(
Dziewczyny napiszcie mi proszę,na jakiej długości szyjki mialyscie zakładany ten pessar i w którym tyg ciąży.będę wdzięczna.
W piątek mieliśmy jechać z córką i ze znajomymi jechac na Mazury no a teraz to ... dupa-przepraszam za określenie.ja chce żeby mąż z córką pojechał,bo mi szkoda mojej córki,ze musi przeze mnie rezygnować z wakacji,ale zobaczymy co oni oboje zadecydują.
Gabi będzie dobre u ciebie widzę po suwaczku ze już 27+4 ..
Jaka masz szyjke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 11:08
gabi 7 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity