Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agula ogromne gratulacje!
A ja melduje się już z domu! bardzo boli mnie kręgosłup, głównie od noszenia i schylania się.. jest roboty oj jest.. pokoik jest cudowny! Moja mama i mąż zrobili kawał dobrej roboty piękne zasłonki, baloniki różowe na ścianie, kokardki na łańcuszkach z serduszkiem "kryształkiem" wisi w oknie.. i trzy bukiety kwiatów - dla mnie i dziewczynek. Synek przyszedł do szpitala po mnie i aż łezka mu spadła, powiedział że ze wzruszenia aż się poryczałam jak ich wszystkich razem zobaczyłam :,)didi31, Imbirek91, Angela*, czarnulka24, joaska1985, AllishiiA, Sun2017, MoNaKo, Krokodylica, shooa, triss lubią tę wiadomość
-
Jak są zaparcia to właśnie częściej są twardnienia no i chodzi też o napinanie się w wc
Ja 12tc dostałam krwotoku, kosmowka nachodzila na szyjke i dopiero w 21tc się podniosła i mogłam wstać
Meg super że już w domu, dużo siły życzęMeg85 lubi tę wiadomość
-
Agula moje gratulacje, cudowna waga i po 10 punktów- tak pozytywnie Ci zazdroszczę ze masz już dzieciaczki na świecie.
Meg kochana aż się wzruszyłam po Twoim poście to takie piękne!!
Dziewczyny ja mało pisze bo od wczoraj już na oddziale i nie było jak. Leżę w sali 3 osobowej z dowiemy dziewczynami w oazy bliźniaczej wiec jest wesoło.
Dostałam wczoraj sterydy i dziś druga dawka ostatnia.
W sobotę mam koniec 36 tc i w przyszłym tygodniu cięcie bo nie chcą mnie dłużej trzymać ze względu na to ze ciąża jednokosmowkowa. Nie ukrywam ze bardzo się ciesze ale jest tez stres, tylko tym razem taki pozytywny.
Będę Was czytać na bierząco i informować w skrócie co u Nas!AllishiiA, Meg85, Imbirek91, shooa, gabi 7, triss lubią tę wiadomość
-
Agula, ogromne gratulacje Wracaj szybko do formy i zabieraj swoje Skarby do domu:)
Meg - jak miło przeczytać, że już w domku i w dodatku miałyście tak miłe powitanie
Dziewczyny...W nocy strasznie bolą mnie biodra od tych 4 miesięcy spania na bokach. Nie codziennie, ale czasem tak mocno, że muszę wstać i trochę posiedzieć. Też tak macie? A przy obrotach trochę ciągnie podbrzusze.
Co więcej, ostatnio coraz częstszym wrogiem staje się ZGAGA Wcześniej raz/tydz., dwa max. a teraz już ze 2, 3 razy w tygodniu. Lekarz mi przepisał RANIGAST,ale zastanawiam się, czy brać kolejny lek... na razie szklanka mleka pomaga, ale nie wiadomo, co dalej
I bardzo dobra wiadomość, czuję już ruchy maluszków. Od ukończenia 21tc ciąży aktywował się jeden bliźniak, a 4 dni później drugi Wczorajszej nocy nieźle dokazywały, rozrywkowy duet Lewy okopywał się niesamowicie (na razie bardziej aktywny), a prawy mu przygrywał raz po raz, spać nie szło Ale CUUUDOOWNIEEE !!
Nic...czas lecieć otworzyć restauracyjkę dla głodomorówWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 05:47
AllishiiA, Meg85, triss lubią tę wiadomość
-
Monako to już za chwilę
Rodzynka ja bym piła mleko do póki pomaga, nie wiem czy ranigast można w ciąży brać, ja brałam manti i gaviscon bo one są bezpieczne w ciąży -
Dziewczyny gratuluję wizyt
Agula gratuluję cudowna waga.
Meg super ,że już w domu
Monako jeszcze trochę i dziewczynki będą przy tobie
U mnie też dobre wieści, jak tak dalej pójdzie to dziewczynki będą za półtora tygodnia w domu
Pozdrawiam serdecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 09:08
AllishiiA, gabi 7, shooa lubią tę wiadomość
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Joaska super wiesci! Na pewno juz chcialabys byc z malenstwami w domu
Angela trzymam kciuki, daj znac jak bedziesz po wizycie;)
Dziewczyny a czy wam zdarzylo sie potknac/przewrocic podczas ciazy? Ja dzisiaj potknelam sie o schodek i upadlam na szczescie na rece i kolana ale i tak troche mnie brzuch bolal przez chwile, zastanawiam sie czy nic sie nie stanie przez to..Weruś9110 -
Weruś9110 wrote:Joaska super wiesci! Na pewno juz chcialabys byc z malenstwami w domu
Angela trzymam kciuki, daj znac jak bedziesz po wizycie;)
Dziewczyny a czy wam zdarzylo sie potknac/przewrocic podczas ciazy? Ja dzisiaj potknelam sie o schodek i upadlam na szczescie na rece i kolana ale i tak troche mnie brzuch bolal przez chwile, zastanawiam sie czy nic sie nie stanie przez to..
Weruś ja upadłam w pierwszej ciąży. na początku się śmiałam do męża, że normalnie mi się to nie zdarza, ale w ciąży przecież musiało. Potem mąż zapytał czy dobrze się czuje i czy czuje ruchy, i wtedy sobie uświadomiłąm, że nie czuje ruchów maleństwa. położyłam sie zjadłąm kg wafelków i NIC!
Zadzwoniłam na SOR i położna kazała mi od razy przyjechać. jak weszłam stetoskopem sprawdziła bijące serce i kazała położyć się na KTG. Zostawili mnie na obserwacji na 3 dni na patologii ze względu na mikro skurcze na KTG, ale myśle że tak naprawdę bardziej profilaktycznie. Nie wiem, w ktorym jesteś tyg, ja byłąm 30-31tc. Jak Cie coś niepokoi lepiej jedz na SOR zrobią KTG, a Ty będziesz spokojniejsza -
Dziewczyny jak mi pomaga czytanie o Waszych szczęscliwych rozwiązaniach i powrotach do domu !! Z całego serca Wam gratuluje
Agula waga dzieciaczków jak w mojej pojedynczej ciaży SUPER!!
my kończymy remont pokoju naszego jeszcze jedynaka, który zaczęsiśmy w uwaga...maju !! właściwie to dobrze że go nie skończyliśmy w wersji planowanej początkowo, bo twraz sytuacja nam się zmieniała i ukąłd szaf i łóżek uległ zmianie
ale powiem Wam, ze o ile cały czas myślę o tych moich bliźniakach w kategorii ciaży, jej przebiegu i szczęśliwego zakończenia, o tyle tereaz jak mąż kazał mi podjąć decyzje jak btały łóżeczka żeby zostawić na nie miejsce to zdębiałąm. dopiero do mnie dotarło, że one naprawdę tu będą SZOK !agula1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny