Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Mnie dziś pogoda dobija. Nie mogę się obudzić, już dwie drzemki złapalam a cały czas czuje ze chce mi się spać.
Agula gratulacje kochana. Piękna waga dzieciaczkow.
Meg dobrze ze juz w domku
Monako rety ... to już niedługo będziesz tulic swoje dziewczynki
Gabi kiedy wynik posiewu?
U mnie 3 kg na minusie, taki przyjemny efekt uboczny stosowania diety
Angela kciuki za wizytę. Daj znać jak będziesz już po
Fajnie się czyta o szczęśliwych zakończeniach i że ciąża blizniacza to niekoniecznie od razu przedwczesny poród. Bardzo mnie to podnosi na duchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 16:29
Meg85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po
Na dzien dzisiejszy mam w brzuszku chłopczyka i dziewczynke
Wszystko dobrze, szyjka 5.10cm zamknieta
9.08 mam polowkowe
Buziaki dziewczyny :-*triss, AllishiiA, Alias, Meg85, Imbirek91, rodzynka66, bizona, Sun2017 lubią tę wiadomość
-
Triss wyniki mam nadzieję będą jutro,to mąż mi je odbierze i zaraz dzwonię do mojej gin i ustalamy co dalej.pessar zamówiła mi ona,więc ja nie muszę.wszystko zależy od wyniku,jeśli coś nie tak to pewnie najpierw jakieś leczenie a dopiero pessar.
Angela gratuluję parki☺a jeśli chodzibo szyjke,to Ty chyba jesteś z tych dlugoszyjkowych ☺który tydz ciąży i Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 17:08
triss lubi tę wiadomość
-
Angela super! ! piękne wieści, gratuluję
A szyjka wow... mega długo. Ja od początku takiej nie miałam. U mnie było i jest 3.9 cm. Zobaczymy jak na najbliższej wizycie
Gabi to kciuki za jutro. Mam nadzieję że w posiewie będzie czysto i od razu będzie Ci mogła założyć pessar
A my nie mamy nadal imion dla dzieciaków. Dla dziewczynki w zasadzie wybrane - będzie Liliana. Ale dla chłopca nie ma zgody... Mi się podoba Antek, Franek, Filip. A mojemu P Bartek i Tomek.gabi 7 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Triss wyniki mam nadzieję będą jutro,to mąż mi je odbierze i zaraz dzwonię do mojej gin i ustalamy co dalej.pessar zamówiła mi ona,więc ja nie muszę.wszystko zależy od wyniku,jeśli coś nie tak to pewnie najpierw jakieś leczenie a dopiero pessar.
Angela gratuluję parki☺a jeśli chodzibo szyjke,to Ty chyba jesteś z tych dlugoszyjkowych ☺który tydz ciąży i Ciebie?
Kochana wedlug usg dzieci są 18-19 tydz -
triss wrote:Angela super! ! piękne wieści, gratuluję
A szyjka wow... mega długo. Ja od początku takiej nie miałam. U mnie było i jest 3.9 cm. Zobaczymy jak na najbliższej wizycie
Gabi to kciuki za jutro. Mam nadzieję że w posiewie będzie czysto i od razu będzie Ci mogła założyć pessar
A my nie mamy nadal imion dla dzieciaków. Dla dziewczynki w zasadzie wybrane - będzie Liliana. Ale dla chłopca nie ma zgody... Mi się podoba Antek, Franek, Filip. A mojemu P Bartek i Tomek.
Kochana dziekuje tak ostatnio sie tu naczytalam o tych szyjkach i pessarach ze mowie do gina zwby mi zmierzyl to zmierzyl Hehe
Kochana u nas jak na 100% się potwierdzi to Bedzie Franek i Michalinkatriss lubi tę wiadomość
-
Angela niezła szyjka na suwaczku masz 16 tydz tak urosły dzieciaki?
ja dzisiaj wyrałam się do kina na bajkę Kapitan Majtas... badziewie jak nic... starszak był zachwycony, a to taka głupkowata bajka że szkoda kasyAngela* lubi tę wiadomość
-
Alias wrote:Angela niezła szyjka na suwaczku masz 16 tydz tak urosły dzieciaki?
ja dzisiaj wyrałam się do kina na bajkę Kapitan Majtas... badziewie jak nic... starszak był zachwycony, a to taka głupkowata bajka że szkoda kasy
Tak ... Lekarz sam sie dziwil ze takie duze ale to dobrze , Najwazniejsze że wszystko oki , że maja po tyle sam wód i wogole Nie ma miedzy nimk dużej różnicy -
Cześć dziewczyny czy z pessarem da się pomierzyc szyjke? Byłam dziś u swojego lekarza i powiedział ze jak chce mieć pomierzone to musi on ściągnąć pessar . Stwierdziłam że nie ma sensu bo dopiero tydzień po założeniu ale sprawdził mi czy trzyma i trzyma.
W piątek mam wizytę w klinice to on może mi sprawdzi nie chce ściągać tego pesaar do mierzenia szyjki27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka nie idzie zmierzyć szyjki jak jest pessar tzn pewnie można ale nijak to nie jest wiarygodne
-
roletka wrote:Czarnulka nie idzie zmierzyć szyjki jak jest pessar tzn pewnie można ale nijak to nie jest wiarygodne27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny mam pytanie, mam mozliwosc kupienia wozka Mikado 2w1, powiedzcie mi czy sie oplaca czy lepiej poszukac jeszcze jakiegos 3w1? Bo na sam poczatek trzeba kupic takie nosidelka do samochodu a pozniej zmienia sie je na foteliki? kurcze jesli chodzi o takie rzeczy to jestem w ogole nieogarnieta :pWeruś9110
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka ja nie miałam pessaru, nie dobrze byłoby go ściągać i zakładać przy każdej wizycie bo to może tylko naruszyć szyjke, jest założony, trzyma się, trzyma szyjke i to jest najważniejsze
-
Emcia123 wrote:Czarnulka24 wyslalam Ci zaproszenie. Mam pytanko☺27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity