Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gabi 7 wrote:Czarnulka będzie dobrze☺trzymam kciuki,dzieciaczki na pewno pięknie już ważą ☺a jak Ty funkcjonujesz z tym pessarem?
Do pessara sie już przyzwyczaiłam. Lekarz mówił że niby nie muszę leżeć cały czas. Że mogę poruszać się po domu tzw WC,prysznic, zrobić sobie śniadanko itd , ale jak nie mam nic do roboty to staram się leżeć bo dopiero 23+1 także jeszcze kilka dobrych tyg przedemna żeby wytrwać jakoś.
Nie zlecił żadnych tabletek przeciw bakteria mówił że jeżeli coś wyjdzie w posiewie to takgabi 7 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja dzisiaj ide na usg (w koncu) juz sie nie umiem doczekac
A mi chyba wrocily twardnienia, ale takie bardziej bolesne niz bylo, chociaz czasami sie zastanawiam czy to nie dzieci naciskaja na rozne rzeczy. Tylko jak by one mialy naciskac to by to bylo caly czas, a ja mam tak, ze z 30 s trzyma i puszcza i za chwile wraca i tak jakis czas. Nawet nie potrafie tego opisac...
Czarnulka jak zwykle super, a czemu chcesz usuwac zdjecie?
Cos mialam pisac i zapomnialam co hahaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka jaki zgrabny brzuszek
Ja juz mam prawie taki jak Ty , a gdzie później ale najwazniejsze , zeby dzieci zdrowo rosły a waga sie wogole niw przejmuje
Dziewczyny u mnie jesien na calego 16stopni pochmurno i mrzy ... Masakra
Milego dniaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
AllishiiA wrote:Ja dzisiaj ide na usg (w koncu) juz sie nie umiem doczekac
A mi chyba wrocily twardnienia, ale takie bardziej bolesne niz bylo, chociaz czasami sie zastanawiam czy to nie dzieci naciskaja na rozne rzeczy. Tylko jak by one mialy naciskac to by to bylo caly czas, a ja mam tak, ze z 30 s trzyma i puszcza i za chwile wraca i tak jakis czas. Nawet nie potrafie tego opisac...
Czarnulka jak zwykle super, a czemu chcesz usuwac zdjecie?
Cos mialam pisac i zapomnialam co haha27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Angela* wrote:Czarnulka jaki zgrabny brzuszek
Ja juz mam prawie taki jak Ty , a gdzie później ale najwazniejsze , zeby dzieci zdrowo rosły a waga sie wogole niw przejmuje
Dziewczyny u mnie jesien na calego 16stopni pochmurno i mrzy ... Masakra
Milego dnia
No tak zdrowie maluchów najważniejsze. U mnie 10 kg na plusie ale naprawdę jem wszystko i niezdrowo tylko chyba maluszki ciągną. Jem dużo słodyczy, batony,cukierki,czekolady,żelki, pije soczki owocowe ,mnustwo owoców, lody ,jogurty typu danonki ,Monte i zwykle, chipsy,paluszki ..
No i dużo normalnej żywności typu kanapki z serem białym czy wędlina albo pomidorami ,obiady itd27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka wyglądasz rewelacyjnie ☺
mnie dzisiaj już nerwy puszczają od tego leżenia:-(o wszystko muszę prosić,cała sterta prasowania az się prosi no i wiele innych rzeczy. Nie mam serca prosic mojej mamy,bo ona i tak ma teraz tyle na głowie a i tak obiady nam szykuje a maz tylko przywozi. ja z tych,które nawet jak nie ma co robić to sobie coś wynajde,bo nie potrafię bezczynnie siedzieć a tu tylko do toalety wstać można
Płakać mi się chce:-(a taki przyjemny dzień się zapowiadał.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny który waszym zdaniem płyn do mycia jest lepszy Oillan Baby ,Oilatum baby,emolium,27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:No tak zdrowie maluchów najważniejsze. U mnie 10 kg na plusie ale naprawdę jem wszystko i niezdrowo tylko chyba maluszki ciągną. Jem dużo słodyczy, batony,cukierki,czekolady,żelki, pije soczki owocowe ,mnustwo owoców, lody ,jogurty typu danonki ,Monte i zwykle, chipsy,paluszki ..
No i dużo normalnej żywności typu kanapki z serem białym czy wędlina albo pomidorami ,obiady itd
Ja mam juz 5kg na plusie i tez zajadam wszystko , niekiedy tylko odpuszczam slodkie jak mam wzdęcia ja pomidory tez uwielbiam i kanapki z szynka mmmczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziewczyny 11 kg na plusie i od dłuższego czasu bez zamian.wszystko chyba z powodu tej diety i pobytu w szpitalu,tak też na diecie cukrzycowej.ciekawe jak będzie teraz,kiedy zero ruchu
Czarnulka ja sobie poczytałam ostatnio na temat kosmetyków dla niemowląt np. na stronie www.srokao.pl (glownie sklad mnie intetesowal,a tam jest analiza roznych kosmetykow) i wczoraj wysłałam moja siostra na zakupy. Sporo mam z hippa.jeśli chodzi o te,o które pytasz to przy córce 8 lat temu miałam i emolium i oilatum baby.myślę,ze sa podobne.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. O ironio, bardzo marzyłam o bliźniakach i podczytywałam Was nim w ogóle zaszłam w ciąże
Chciałam zobaczyć serduszka i dopiero się ujawnić A więc na wtorkowej wizycie zobaczyłam 2 piękne serduszka moich Kropek. Jest to ciąża dwujajowa. Byłam stymulowana Aromkiem i udało się w cyklu z HSG. Ze względu na moją historię i mutację przyjmuję Neoparin 0,6.
W domu mam już 3 latka. Jestem przeszczęśliwa!
Chciałąbym świeżo upieczonym mamusią pogratulować!czarnulka24, triss, Angela*, AllishiiA, Alias, joaska1985 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. O ironio, bardzo marzyłam o bliźniakach i podczytywałam Was nim w ogóle zaszłam w ciąże
Chciałam zobaczyć serduszka i dopiero się ujawnić A więc na wtorkowej wizycie zobaczyłam 2 piękne serduszka moich Kropek. Jest to ciąża dwujajowa. Byłam stymulowana Aromkiem i udało się w cyklu z HSG. Ze względu na moją historię i mutację przyjmuję Neoparin 0,6.
Chciałąbym świeżo upieczonym mamusią pogratulować!
Asia87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Asia87 wrote:Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. O ironio, bardzo marzyłam o bliźniakach i podczytywałam Was nim w ogóle zaszłam w ciąże
Chciałąbym świeżo upieczonym mamusią pogratulować!
Witaj Asia , gratulacjeAsia87 lubi tę wiadomość
-
Hej
Czarnulka pięknie wyglądasz w ciąży. Brzuszek malutki i zgrabny
Gabi współczuję tego leżenia. Ale czego się dla maluchów nie robi. Może jak będziesz miała pessar to będziesz mogła się ruszyć trochę? Super ze posiew czysty
Bizona jak tam u Ciebie, ?
Asia gratulacje marzenia się spełniają
Ja też mam neoparin 0.6 do końca ciąży już. Ostatnio zaczęłam już robić w udo bo w brzuch nie daje rady się już wbić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 11:45
czarnulka24, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Ja 8 lat temu używałam Oilatum mojej córce teraz czasem tez jej kupuje jak ma suchą skórke dla mnie ok27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka wyglądasz świetnie,ładny brzusio.
Angela gratuluję parki! U nas też będzie parka Moje dzieciaczki są grzeczne i nie czuję jeszcze ruchów a Ty?
Asia witam i gratuluję, oby ciąża przebiegała spokojnie!
Powiem Wam dziewczyny , że takie lato mi odpowiada słońce się schowało i temperatura idealna! Pewnie gdyby nie moi lokatorzy w brzuchu to bym narzekała ,ale w takim przypadku jestem mega zadowolona bo da się funkcjonować.
Asia87 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Czarnulka wyglądasz świetnie,ładny brzusio.
Angela gratuluję parki! U nas też będzie parka Moje dzieciaczki są grzeczne i nie czuję jeszcze ruchów a Ty?
Asia witam i gratuluję, oby ciąża przebiegała spokojnie!
Powiem Wam dziewczyny , że takie lato mi odpowiada słońce się schowało i temperatura idealna! Pewnie gdyby nie moi lokatorzy w brzuchu to bym narzekała ,ale w takim przypadku jestem mega zadowolona bo da się funkcjonować.
Kochana tak , ruchy poczułam 12lipca i codziennie czuje regularne i coraz mocniejsze
Co do takiego lata mi tez odpowiada takie lato w tym roku
Kochana Ty ktory masz tydz ? -
NO dokładnie tak jak Ty 16+6. Ale widziałam, że pisałaś o USG i wg niego dzieciaczki są starsze
Mi się raczej z USG wiek ciąży potwierdza. Już nie mogę się doczekać kopniaków, chociaż pewnie będę się jeszcze krzywiła jak już mało miejsca będą mieli i wszystko będzie mnie boleć hehe.
Zawsze rano muszę się rozkręcić, mam wrażenie że chodzę jakaś przykurczona i brzuch mnie pobolewa-ale dr mówił wszystko OK...to jak ok to okszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)