Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
didi31 wrote:NO dokładnie tak jak Ty 16+6. Ale widziałam, że pisałaś o USG i wg niego dzieciaczki są starsze
Mi się raczej z USG wiek ciąży potwierdza. Już nie mogę się doczekać kopniaków, chociaż pewnie będę się jeszcze krzywiła jak już mało miejsca będą mieli i wszystko będzie mnie boleć hehe.
Zawsze rano muszę się rozkręcić, mam wrażenie że chodzę jakaś przykurczona i brzuch mnie pobolewa-ale dr mówił wszystko OK...to jak ok to ok
Aaa kochana ja mialam transfer 14.04 , a moje dzieci sa troszke starsze - jakis ponas tydz , ale zobaczymy ważne, że wszystko.oki ja zanim wstane zawsze rano jak leze na pleckach to brzuszek się wygina
Kochana jak lekarz mowi ze oki , to napewno jest oki
I tez masz parke ! Jal super
U mnie mam nadzijee że 9.08 na polowkowych sie to potwierdzi na 100% chof widzialam na wlasne oczy jajeczka hi hi
Najważniejsze żeby zdrowo rosły i żebyśmy szczesliwie donosily do tego min 36tyg -
Czarnulka ja nie polecam do codziennego stosowania kosmetyków z dodatkiem emolientow, wiadomo że jak coś się dzieje ze skórą to trzeba ale, no właśnie ale, jak coś się dzieje a stosujesz codziennie do kąpieli czy smarowania emolienty wtedy trzeba używać czegoś mocniejszego a jak stosujesz zwykle produkty "lekkie" to w razie potrzeby można używać czegoś z emolientami i wtedy może to wystarczy a tak to na starcie skreśla się najlatwiejsza i najlzejsza pomoc
Ja w ogóle staram się jak najmniej używać wszystkich specyfików do kąpieli mamy płyn z hippa a po kąpieli balsam też hipp i to wszystko, plynem mylam główkę, dopiero ostatnio kupiłam szampon bo już długie włoski majaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 12:56
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Tak jak mówisz, niech rosną zdrowe dzieciaki a resztę da się przeżyć.
36/37 tydzień i niech nic nie kombinują wcześniej
Ja połówkowe mam tydzień po Tobie. Kusi mnie, żeby już coś kupić ale później się tym zajmę.
Angela* lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Tak jak mówisz, niech rosną zdrowe dzieciaki a resztę da się przeżyć.
36/37 tydzień i niech nic nie kombinują wcześniej
Ja połówkowe mam tydzień po Tobie. Kusi mnie, żeby już coś kupić ale później się tym zajmę.
Tez kusi mnie żeby zacząć coś kupować
Ale jesZcze sie watrzymam nie mam ani jednej rzeczy i zaczne chyba gdzies paŹdziernik kompletowacdidi31 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Czarnulka ja nie polecam do codziennego stosowania kosmetyków z dodatkiem emolientow, wiadomo że jak coś się dzieje ze skórą to trzeba ale, no właśnie ale, jak coś się dzieje a stosujesz codziennie do kąpieli czy smarowania emolienty wtedy trzeba używać czegoś mocniejszego a jak stosujesz zwykle produkty "lekkie" to w razie potrzeby można używać czegoś z emolientami i wtedy może to wystarczy a tak to na starcie skreśla się najlatwiejsza i najlzejsza pomoc
Ja w ogóle staram się jak najmniej używać wszystkich specyfików do kąpieli mamy płyn z hippa a po kąpieli balsam też hipp i to wszystko, plynem mylam główkę, dopiero ostatnio kupiłam szampon bo już długie włoski maja
W tej aptece jest też mnóstwo produktów z linomag polecacie tą firme?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 13:53
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Asia witaj i od razu gratulacje !
Czarnulka chyba ci to juz pisalam ale slicznie wygladasz w ciazy u mnie tez 24 tydz. I poki co 6 kg na plusie ale tez wszystko w brzuch poszlo.
A jesli chodzi o sprzatanie to ze wzgledu na to ze musze czesto polegiwac to nauczylam sie troche odpuszczac i nie robic wszystkiego naraz, na szczescie maz przejal odkurzanie i mycie podlog mam nadzieje ze po porodzie juz mu tak zostanie
Alishiia napisz jak bedziesz juz po wizycie ;)czarnulka24, Asia87 lubią tę wiadomość
Weruś9110 -
Asia87 wrote:Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i gratulacje
Czarnulka ja to w 3 pakuje :p Ty mi tu trojaczkow nie wróż
Aaa. . Hehe27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czesc dziewczyny
U nas wszystko ok, jak jutro beda dobre wyniki to wychodzimy do domku co mnie cieszy bo cesarke mialam w poniedzialek, wiec bylyby 4 dni tylko w szpitalu.
Oto basze skarby:
https://naforum.zapodaj.net/a08ff27d6256.jpg.html
Gratuluje udanych wizyt i witam nowe mamuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 15:11
didi31, Angela*, Asia87, gabi 7, AllishiiA, Imbirek91, joaska1985, triss, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
agula1983 wrote:Czesc dziewczyny
U nas wszystko ok, jak jutro beda dobre wyniki to wychodzimy do domku co mnie cieszy bo cesarke mialam w poniedzialek, wiec bylyby 4 dni tylko w szpitalu.
Oto basze skarby:
Gratuluje udanych wizyt i witam nowe mamuski
Gratuluje ! Piękne bobaski takie szcZęśliwe
Kochana duzo zdrowka dla Was ! -
agula1983 wrote:Czesc dziewczyny
Oto basze skarby:
Gratuluje udanych wizyt i witam nowe mamuski
Agula -jakie słodziaki te twoje bobaski. Super że tak szybko was wypuszczają życzę zdrówka dla was
Agula przypomnij mi ile ważyły w dniu cc twoje bobaski? cesarka była w 36 +0tc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 15:51
07.06.2019 synek
Witaj Asiu
Czarnulka super brzuszek! ja mam teraz taki
A to moje tygodniowe Glizdy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32db6fc9b1a5.jpgAngela*, czarnulka24, gabi 7, Asia87, AllishiiA, Imbirek91, joaska1985, triss, Elizasz, Sun2017, Pat85 lubią tę wiadomość
-
Meg85 wrote:Witaj Asiu
Czarnulka super brzuszek! ja mam teraz taki
A to moje tygodniowe Glizdy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32db6fc9b1a5.jpg
Meg - jakie księżniczki śliczne.. a jakie włoski mająMeg85 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Didi ja czuje sie juz ok. Najgorsze byly 2 doby i pierwsze wstawanie. Dzie juz funkcjonuje bez zarzutu apodobno z kazdym dniem ma byc lepiej. Sama cesarka ok no i pomoc mojego meza nieoceniona, on glownie obslugiwal maluchy przez pierwsze 2 dni i pomagal mi przy wstawaniu i prysznicu.
-
czarnulka24 wrote:Meg - jakie księżniczki śliczne.. a jakie włoski mają
Śliczne dziewczynki , ja bym chyba umarła na zawał jakby się okazało że moją ciąża jest mnoga , strasznie bym się bała o dzieciaczki. Z tego co słyszałam ciąża mnoga ma większe prawdopodobieństwo komplikacji przy porodzie , to prawda?Meg85 lubi tę wiadomość