Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
agula1983 wrote:Czesc dziewczyny
U nas wszystko ok, jak jutro beda dobre wyniki to wychodzimy do domku co mnie cieszy bo cesarke mialam w poniedzialek, wiec bylyby 4 dni tylko w szpitalu.
Oto basze skarby:
https://naforum.zapodaj.net/a08ff27d6256.jpg.html
Gratuluje udanych wizyt i witam nowe mamuski
Agula prześliczne dzieciaczki !!! Serdeczne gratulacje
Asiu witaj myślę, że większość z nas była lekko zszokowana wiadomością o bliźniętach ja powoli oswajam się z myślą, a we wtorek idę podglądać moje skarby
Czrnulka przepiękny brzuszek .... zazdroszcze już takich kuleczek do głaskania ...ja nie mogę się doczekaćMeg85, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Bylam dzisiaj na usg jeden bobas wazy 1245g, a drugi 1497g. Lekarz mowi, ze wszystko w porzadku. Mnie sie wydaje, ze za male sa na ten tydzien ciazy, ale on powiedzial, ze waza dobrze na ten etap ciazy. Widzialam jednego taki ladny profil buzi, normalnie sliczny A ulozone sa skosnie glowkowo, buziami kolo siebie
czarnulka24, gabi 7, Sun2017 lubią tę wiadomość
-
Aaaaa i lekarz mial racje, ze usg jest wykanczajace, po polowie lezenia mialam dosc, a w ogole to bym zemdlala nawet o tym nie wiedzac. Nagle zrobilo mi sie goraco lekarz to zauwazyl, a ja mowie, ze nic sie nie dzieje tylko goraco mi, a on kazal poloznej zmierzyc cisnienie, ktore mi troche podnioslo sie i mowi, ze mam bialo sine usta i mam sie obrocic na prawy bok i za chwile mi to przeszlo. Mowi, ze zrobil sie ucisk na zyle glowna i jeszcze chwila i bym przytomnosc stracila. A ja myslalam, ze mi tylko goraco
-
nick nieaktualnyDziewczyny, bo mnie właśnie koleżanka zestresowała..
ile brałyście kwasu foliowego?
bo ja biorę 400mcg kwasi foliowego i 400mcg metafoliny, ona mówi, że mało przy bliźniakach..lekarz nic mi nie mówił na ten temat.
w sumie ten zestaw biorę od dobrych kilku miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 20:40
-
shooa wrote:Dziewczyny, bo mnie właśnie koleżanka zestresowała..
ile brałyście kwasu foliowego?
bo ja biorę 400mcg kwasi foliowego i 400mcg metafoliny, ona mówi, że mało przy bliźniakach..lekarz nic mi nie mówił na ten temat.
w sumie ten zestaw biorę od dobrych kilku miesięcy.
Ja biorę tylko witaminy Femibion Natan 2 lelarz nic mi nie mowil ze mam brav jakias specjalna dawke kwasu foliowego
Mowil ze te witaminy i starczy -
nick nieaktualny
-
Mi też lekarz nic nie wspominał. Z tym ze ja dawkę miałam ustalona przez genetyka bo mam mutacje mthfr czyli ze nie za bardzo mi przyswają kwas i musze go brać w formie metylowanej właśnie można go znaleźć między innymi w femibionie czy innych ciążowych witaminach.. ale dawkę miałam ustalana na ciążę pojedyncza.
Ja brałam witaminy omegamed optima start do 13tc tam jest po 0.4 metylowanego i 0.4 zwykłego .. do tego brałam dodatkowo jedna tabletkę 0.4 metylowanego po 13 tyg witaminy ba 2 trymestr. Ale zwiększona dawkę kwasu brałam tylko i wyłącznie że względu na mutacjea nie ciążę bliźniaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 21:38
shooa lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kochane chciałam się pochwalić ze dziś i 10.01 przyszła na świat Zosia - 2400 a o 10.02 pojawiła się Nadia z waga 2300. Dziewczynki dostały po 10 punktów i cały czas są przy mnie. Ja teraz dochodzę do siebie po cc bo pionizacja to naprawdę jest najgorsza z całego porodu.
Jak się troszkę ogarnę to do Was zajrzę i będę informować co u nasdidi31, triss, shelby*, aswalda, Bąbelek1980, poppy, czarnulka24, AllishiiA, bizona, gabi 7, Midwife1991, Agaciora, natty85, Angela*, perfectangel85, Imbirek91, shooa, Gosia1989, Alias, Sun2017, joaska1985, Asia87, Cameline, Lisa85, Bella93, Pat85 lubią tę wiadomość
-
Monako ogromne gratulacje!
Pytanie mam o ranę po cc - moja była ok już ale dziś był dość ciepły dzień, ja też trochu się narobiłam.. rana teraz piecze i w jednym miejscu coś się sączy bo brudzi mi bieliznę Normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 11:32
-
Manako, Agula, wielkie gratulacje Ale tu wysyp dzieci
Meg, przeurocze są te Twoje dziewczynki.
Czarnulka, z kosmetyków dla dzieci naprawdę dobry skład ma seria Bebydream z Rossmanna. Wiele z nich polecanych jest na blogu srokao.Meg85 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Monako wielkie gratulacje!! Duzo zdrowka dla was i szybkiego powrotu do domku
Meg nie mam pojecia co do rany, ale jak cos bardzo nie pokoi to moze lepiej skonsultowac z lekarzem.
Z kosmetykow wczesniej uzywalam tylko bambimo, ale teraz zamierzam Bebydream z Rossmanna, ponoc ma bardzo dobry sklad na co wczesniej nie zwracalam uwagi i cenowo tez bardzo fajnieMeg85 lubi tę wiadomość
-
Monako ogromne gratulacje dużo zdrówka dla was
Meg pamiętaj że podnosić możesz tyle ile waży dziecko nie więcej, ty juz pewnie masz szew ściągnięty, więc to nie on ciągnie, myślę że po prostu nadwyrezylas ranę, jeszcze musisz trochę bardziej uważać, może się jeszcze rana moczyc, jakby wydzieliny było coraz więc, albo zaczęła by ta wydzielina brzydko pachnieć jak ropa to bym do lekarza poszła, ciężko tak ci powiedział przez internet czy to jest normalne bo ani tego nie widzimy ani nie jesteśmy lekarzami żeby się na tym znać -
Dziewczyny tak bardzo Wam gratuluje!!!!!!! Leze na tez patologii i codziennie ktos tu rodzi, a do mnie nie dociera ze ja bede nastepna. Dzis zaczynam ostatni 36 tydzien..kiedy dokladnie cc dowiem sie pewnie w przyszlym tyg, ale juz sie nie moge doczekac:) czytam Was caly czas..mam lenia z pisaniem i ogolnie lenia przez ten szpital...nie powiem...lekkiego pierdolca tu dostaje a to dopiero 2 tydzien..sa tu kobiety ktore leza ktorys miesiac i caly czas pod ktg, wiec musze sie psychicznie ogarbac bo juz tak niedlugo nam zostalo.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie !Angela* lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec