Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monako ogromne gratulacje Zdrowka dla Was ❤❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 09:01
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Monako tak się cieszę, że Twoje dziewczyny są już na świecie! Śledziłam Twoją historię od samego początku i tak bardzo, bardzo ci kibicowałam, pamiętam jak na różowej pochwaliłaś się bliźniakami a teraz już masz dziewczynki obok siebie - super! Gratulacje!M&K 2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualny
-
roletka wrote:Monako ogromne gratulacje dużo zdrówka dla was
Meg pamiętaj że podnosić możesz tyle ile waży dziecko nie więcej, ty juz pewnie masz szew ściągnięty, więc to nie on ciągnie, myślę że po prostu nadwyrezylas ranę, jeszcze musisz trochę bardziej uważać, może się jeszcze rana moczyc, jakby wydzieliny było coraz więc, albo zaczęła by ta wydzielina brzydko pachnieć jak ropa to bym do lekarza poszła, ciężko tak ci powiedział przez internet czy to jest normalne bo ani tego nie widzimy ani nie jesteśmy lekarzami żeby się na tym znać
Dzisiaj była położna i nie zdjęła mi szwu. Powiedziała że chyba w szpitalu coś im nie poszło bo jest jedno miejsce "na okrętkę" i sterczy nitka na zewnątrz co dodatkowo podrażnia.. z tego miejsca właśnie cieknie uwielbiam kurde nasz szpital..
-
Meg to no to szwa cię ciągnie, ja jak się obracalam z boku na bok to mnie pieklo, jak wyjma szwe to odzyjesz
Meg85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Maluchy ważą po 740 gram i 691 gram :)pessar trzyma. . Kolejna wizyta 8.08 .
Dziś lekarz sprawdził tylko wagę, poziom wód, i serduszka.
Nie sprawdził pepowinki itd bo w sumie ten lekarz co jest od ciąż bliźniaczych to ma wakacje i właśnie dopiero wraca 8.08 i mam u niego wizytę dopiero 8 . Ale muszę wierzyć że jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 20:50
Angela*, gabi 7 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
MoNaKo gratulacje Założycielka wątku się właśnie rozwiązała.. Zdrówka dla Was!
Czarnulka - waga Twoich dzieci mnie zaskakuje, ładnie łapią kolejne gramy Byłaś może na 3D/4D lub zamierzasz?
Dziewczyny, które już urodziły lub są na końcówce : Czy w III trymestrze zwiększono Wam częstotliwość wizyt?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
rodzynka66 wrote:MoNaKo gratulacje Założycielka wątku się właśnie rozwiązała.. Zdrówka dla Was!
Czarnulka - waga Twoich dzieci mnie zaskakuje, ładnie łapią kolejne gramy Byłaś może na 3D/4D lub zamierzasz?
Dziewczyny, które już urodziły lub są na końcówce : Czy w III trymestrze zwiększono Wam częstotliwość wizyt?
Ja nam wizytę co 10 max 14 dni tak mi zalecił lekarz w klinice żeby nie przeoczyć zespołu podkradania. Nawet oststnio mnie do warszawy wysłali na sprawdzenie masakra ledwo co dojechałam 400 km w jedna stronę .
Tak waga moich maluszków bardzo ładna jak na ten tydzień co mnie bardzo cieszy27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Weruś9110 wrote:czarnulka,pieknie waza;) ja ide na wizyte w srode dopiero, ciekawe ile urosly27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka dzieciaczki fajnie ważą ☺
Dzisiaj odezwała sie moja gin i jutro idę założyć pessar.wreszcie ☺mam tylko nadzieję,ze nie będzie mnie to boleć.
Rodzynka66 u mnie im bliżej końca tym wizyty częstsze.ostatnio chodziłam co 3 tyg. Teraz mam chodzić co 2 tyg.czarnulka24 lubi tę wiadomość