Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Składam relację z pierwszego użytkowania wózka prowadzi się super, skręca bardzo łatwo i jest stabilny. Jakby ktoś chciał dokładniejszą relację to na priv. Wózek dorjan.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12136b9045cc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 14:35
triss, AllishiiA, joaska1985, czarnulka24, Imbirek91, rodzynka66, bizona, shooa, Asia87, Pat85 lubią tę wiadomość
-
Meg85 wrote:Składam relację z pierwszego użytkowania wózka prowadzi się super, skręca bardzo łatwo i jest stabilny. Jakby ktoś chciał dokładniejszą relację to na priv. Wózek dorjan. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12136b9045cc.jpg
Kochana super !Meg85 lubi tę wiadomość
-
Gabi oj współczuję. .. nie lubię jak mi się "tam" majstruje, a jak do tego boli to nawet nie chce o tym myśleć, jak bardzo to musi być nieprzyjemne ... najważniejsze że już po wszystkim i dzieciaki bezpieczne. Teraz dużo odpoczywaj.
Meg ale fajnie ze juz na spacerki wychodzisz wózek fajny bardzo i w moim ulubionym kolorze a Ty w ogóle nie wyglądasz jakbyś była dopiero co po cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 15:00
gabi 7, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Meg suuuper szczesliwa mama i szczesliwe dzieci
Ja wczoraj caly wieczor mialam bolesne skurcze juz myslalam, ze sie zacznie, ale sie uspokoilo i przespalam noc. Boje sie teraz tych upalow, bo one jeszcze takie male sa... W piatek na wizycie na 80% dostane skierowanie do szpitala na obserwacje, ale mam nadzieje, ze nie beda mnnie trzymac do porodu tylko umowia termin cesarki i wypuszcza. Boje sie tego bezsensowanego lezenia ;(Meg85 lubi tę wiadomość
-
Triss,Masz rację,najważniejsze,ze już mam to za sobą.gdyby pessar zaskoczył odpowiednio za pierwszym razem,gdy mi to włożyła,to też bym była zdania,ze nie jest źle.teraz niech tam siedzi jak najdłużej ☺
Jestem teraz do wtorku u rodziców,więc korzystam na maksa☺mama wszystko poza,naszykuje i ugotuje☺ja teraz leżę na lezaku i odpoczywam bo fajna pogoda.triss, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Alishiaa dlaczego masz skierowanie do szpitala?
U Ciebie to będzie już 35 tydzień to mogą już nie chcieć wypuścić. Przynajmniej mój dr tak planuje , żebym właśnie w 35 tygodniu położyła się już do szpitala i w 36-37 tygodniu zrobi cięcie. Też bardzo boję się tego leżenia. Boję to może źle słowo, po prostu wiem że będę się stresować tym że będę zdala od domu , nie w swoim łóżku. Bezsenność gwarantowana
. Do tego w domu zostawiam dwóch synkow więc już w ogóle będę świrowac. Ale zdaje sobie sprawę że ma to głębszy sens i że obserwacja w końcówce ciąży bliźniaczej jest wskazana
Gabi ja dziś też polezakowalam w cieniu przed domem. Przyjemnie , bo jeszcze nie upalnie. Jutro ma już być gorąc więc pewnie zamknę się w sypialni , włączę Klime i tak będę wegetowac do wieczora. Mnie upały wykanczajągabi 7 lubi tę wiadomość
-
Meg ka nie skladalam bo to jest dla rodzin 5 osobowych min z tego co wiem
Meg85 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie mam skierowania dopiero w piatek na wizycie mam dostac. Lekarz mowil, ze miedzy 34-36 tyg bedzie szpital nawet jak bedzie wszystko w porzadku. Tylko czy w szpitalu trzymaja tak bez sensu to mi sie nie wydaje. Niby mam te twardnienia, ale to bardziej cwiczenia niz zblizajacy sie porod... Wlanie najbardziej mnie martwi, ze syna zostawie, ale jak trzeba to trzeba jakos to bedzie. A zreszta nie ma co przezywac na zapas.
Meg ja mam zamiar skladac z tego co sie orientowalam to w urzedzie miasta to sie sklada, ale nie jestem pewna.
-
Dziewczyny jaki polecacie magnez i ile tabletek dziennie bierzecie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 20:46
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka ja biorę megneB6 MAX 3×1 a i Mam do Ciebie pytanie.właśnie aplikowalam sobie luteine i mam stresa,ze ten pessar nie jest tak jak powinien.Ty też swój czujesz palcami?masz go jakoś tak bardzo głęboko czy raczej nie?bo ja to czuję jakoś tak płytko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 22:13
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Czarnulka ja biorę megneB6 MAX 3×1 a i Mam do Ciebie pytanie.właśnie aplikowalam sobie luteine i mam stresa,ze ten pessar nie jest tak jak powinien.Ty też swój czujesz palcami?masz to jakoś tak bardzo głęboko?
gabi 7 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meg wyglądasz świetnie ! Chyba każda marzy o takiej formie po porodzie Jeszcze tyle ładnych dni wykorzystacie na spacerki...
Pytanie logistyczne: Dacie radę Mamuśki zapakować się do auta z dziećmi, fotelikami, wózkiem bliźniaczym, a czasem nawet ze starszakiem? To nie lada wyzwanie, szczególnie jeśli myśli się o jakimś wypadzie, wakacjach a bagażnik standardowyMeg85 lubi tę wiadomość
-
Kochane nawet nie jestem w stanie przeczytać kilku wpisów ale bardzo dziękujemy za gratulacje. Dziewczynki są piękne i bardzo grzeczne. Ja tez czuje się już lepiej ale rana po cięciu boli i mam wrażenie ze bebechy mi się wszystkie ruszają jak chodzę.
Karmie piersią a córeczki są jak małe glonojady, od razu miały bardzo mocny odruch ssania i podałam im tylko raz mm.
Obserwujemy teraz masę bo nieco spadły i może w poniedziałek wyjdziemy. Jak już będę w domu to na spokojnie zdam Wambrelacje i oczywiście wrzucę zdjęcie!bizona, gabi 7, Meg85, AllishiiA, Angela*, Imbirek91, Asia87, shelby* lubią tę wiadomość
-
Rodzynka zależy od tego jakie kto ma auto a także od umiejętności pakowania bagażu my mamy zafirę na 7 osób ale po załadowaniu fotelików dziewczynek i starszaka w bagażniku, spakowaniu koła zapasowego, mojej walizki i kilku toreb ze szpitala (w tym 4 wielkich paczek pampersów) poważnie myślimy nad bagaznikiem dachowym bo nawet stelaż do wózka by się już nie zmieścił..
-
Monako, gratulacje! Niech dziewczynki sie zdrowo chowaja