Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg85 wrote:30% różnicy w wadze jest jak mają wspólne łożysko a jak są dwa łożyska to każde rośnie sobie samo znajoma miała czworaczki: 3 dziewczyny na 1 łożysku i jednego chłopca na drugim. Chłop wiedział jak się ustawić 2 kilo miał jak się urodził a dziewczynki kolejno: 800g, 1000g i 1500g w 33 tygodniu.
U mnie każdy ma swoje czyli rządzą się własnymi prawami...zobaczymy jak z tą wagą będzie.
Czworaczki- ostro!!!
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Zespół podkradania jest na jednym lozysku , jak każde ma swoje to nie ma jak. Mi też mówili że różnice są dopuszczalne nie pamiętam już jak procentowo, gorzej jak jedno przestanie po prostu rosnąć to będą musieli rozwiązać ciążę, a jak już wcześniej były różnice to myślę że nie ma się co martwić.
didi31 lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
didi31 wrote:Od którego tyg odstawiałyście luteinę? I zastanawiam się czy wtedy ewentualnie może zacząć się coś dziać, mam na myśli szyjka ruszy? Wiadomo, że nie będzie to nagłe bum...
Ja bede odstawiac dupka od 34tc , boje sie jak cholera , bo juz raz próbowałam zejść z dawki i na nastepny dzien bylo juz plemienie ... Ja teraz 24.11 mam wizyte i gin prwnie kaze mi odsawiac aa i lekarz moj mowil , że może cos sie zacząć dziac ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 11:38
-
Angela u mnie tez byłoby odstawianie od skończonego 34tc.
To idziemy łeb w łeb
24.11 dobra data - moje urodziny!
Dziś źle spałam, nie mogłam się ułożyć i dzieci jeszcze się przyłączyły i brykały w brzuchu. Kurczę czas jakoś przyśpieszył .... aaaaaaa!!!Angela* lubi tę wiadomość
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Angela u mnie tez byłoby odstawianie od skończonego 34tc.
To idziemy łeb w łeb
24.11 dobra data - moje urodziny!
Dziś źle spałam, nie mogłam się ułożyć i dzieci jeszcze się przyłączyły i brykały w brzuchu. Kurczę czas jakoś przyśpieszył .... aaaaaaa!!!
Oo tak , ja to spac chodze 1-2 wcześniej nie ma bata żebym usnela, bo dzieci maja najwiejsza zabawe wczoraj mialam mega zgage , ale jakos usnelam wkoncu po meczarniach
To fakt idziemy leb w leb , ciekawe czy urodzimy w tym samym terminie hehe
-
Ja pewnie jak odstawię proga to od razu urodzę. Mam wrażenie, że tylko utrogestan trzyma jeszcze jakoś tą moją szyjkę.
Chciałam się pochwalić, że msm juz wózek. Bugaboo donkey twin z budami botanic. Zakochałam siędidi31 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Ja pewnie jak odstawię proga to od razu urodzę. Mam wrażenie, że tylko utrogestan trzyma jeszcze jakoś tą moją szyjkę.
Chciałam się pochwalić, że msm juz wózek. Bugaboo donkey twin z budami botanic. Zakochałam się
Gratuluje zakupu! My dziś w końcu zamawiamy wozek. A jutro chyba lozeczka zamówię
Czy któraś nie miała teraz rodzić, bo już się pogubiłam.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Czy któraś nie miała teraz rodzić, bo już się pogubiłam.
didi ja jestem w kolejce
Czop mi odchodził czwartek/piątek,
skurcze raz się zapisują na KTG, raz nie. W każdym razie nie są jeszcze bolesne, no i ze skończonym 36tc pojawiają się bole przypominające miesiaczkowe.
Trzymajcie kciuki, bo na te chwilę nie ma wskazań do cc i mam rodzic naturalnie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 17:44
didi31 lubi tę wiadomość
-
rodzynka66 wrote:didi ja jestem w kolejce
skurcze raz się zapisują na KTG, raz nie. W każdym razie nie są jeszcze bolesne, no i ze skończonym 36tc pojawiają się bole przypominające miesiaczkowe.
Trzymajcie kciuki, bo na te chwilę nie ma wskazań do cc i mam rodzic naturalnie!!
No właśnie Rodzynka! W takim razie powodzenia!
rodzynka66 lubi tę wiadomość
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
rodzynka66 wrote:didi ja jestem w kolejce
Rodzynka , a kto jest pi Tobie? -
Rodzynka, kciuki! Mi się bardzo marzy SN więc mam nadzieję, że nie będę mieć przeciwwskazań.
Didi, Angela, Wy to możecie w tym samym czasie na porodówcd wylądować, raźniej Wam będzierodzynka66 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018