X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi31 wrote:
    Ja przed Mikołajem nie puszcze dzieci! :)
    A konkretnego planu brak.
    Wydaje mi się, że już nikogo przed nami nie ma chyba...wiec chwila wytchnienia i grudzień się zacznie.

Też mam taki plan :) ewentualnie w Mikolaja 6.12 tak , ale nie wczesniej ;)
    A do grudnia jeszcze troche ;) damy rade ;)

Jomi - nie boisz sie ryzyka porodu bliźniąt SN ?

didi31 lubi tę wiadomość

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka kcikasy za szybki i łatwy poród. Będziemy czekać na cudowną wiadomość że maluszki są na świecie :)

jomi gratuluję bardzo dobrego wyboru :) Budki cudowne!!!Mogę zapytać jaka była cena wózka?

rodzynka66 lubi tę wiadomość

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie "trochę do grudnia"? :P grudzień juz zaraz - dziś zamówiłam Wojtkowi imprezę urodzinową na trampolinach :) dziewczynki zaczęły się zauważać i gadają ze sobą, macają się i uśmiechają do siebie :) rozklejam się <3

Angela*, gabi 7 lubią tę wiadomość

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki offtop:
    Bździszewo maj loweee :P oglądacie kabarety dzisiaj? :D jak Bożenka dostała kakao i mleko? Hahaha :D <3

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:
    Jakie "trochę do grudnia"? :P grudzień juz zaraz - dziś zamówiłam Wojtkowi imprezę urodzinową na trampolinach :) dziewczynki zaczęły się zauważać i gadają ze sobą, macają się i uśmiechają do siebie :) rozklejam się <3

Musza byc cudne, na samą myśl z wzruszenia czlowiekowi się łezka kręci ;)
    Dla mnie grudzień jeszcze trochę, choć powiem szczerze że juz lada dzien musze sie wziasc za prezenty ;) bo później nie bede miala czasu i glowy :)

Meg85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wieczor na IP przy siusianiu poszła krew :( oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka :) <3 Uf jaka ulga

• jomi81 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Rodzynka kcikasy za szybki i łatwy poród. Będziemy czekać na cudowną wiadomość że maluszki są na świecie :)

jomi gratuluję bardzo dobrego wyboru :) Budki cudowne!!!Mogę zapytać jaka była cena wózka?

MoNaKo, kupilismy tez poza standardowym zestawem od razu dwie budki letnie i dwie wkładki letnie. Za wszystko wyszło 7700zl, ale mieliśmy 10% rabatu.

Olga 05.01.2013
    IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
    10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
    24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka :)
    Nela i Tymon 09.01.2018
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa uf, całe szczęście że wszystko dobrze z maluszkami. Nie zazdroszczę stresu a tym bardziej awantur. Swoja drogą- ja bym stosowną skargę napisała. Niestey ludzie tego nie robia a później się dziwią że są źle traktowani...Skoro nikt z tym nic nie robi to też się nic nie zmieni niestety :(

Jomi, cena niemała ale wózek wspaniały, na pewno Wam świetnie posłuży i wiadomo że sprzedacie później w i tak atrakcyjnej dla Was cenie. tak więc suma poczatkowa jest spora ale wiadomo że znaczna część się zwróci :)
    Ja tylko mam nadzieję że dziewczynki własnie w gondolkach pojeżdżą do końca lutego.
    Kupiłam im na olx kombinezony i juz teraz mogę polecić kombinezon ala śpiworek- są genialne, dziewczynki mają swobodę w wózku, zapięcie jest dwurzędowo dzięki czemu bardzo szybko i sprawnie ubiera się dzieci do wyjścia. ja mam firmy cool club. Warto szukać uzywek bo ja kupiłam w stanie idealnym za 60 zł sztuka

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa - nie zazdroszcze stresow ...
    Ja nie wiem co u Was jest taka znieczulica. W tych szpitalach ... :(
    Kochana najważniejsze, że z maluszkami oki ;) a powiedzieli Ci jaka moze byc przyczyna krwawienia? Masz jakiegos krwiaka czy cos ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monako właśnie sobie dzis napisze, do tej pory tego nie robiła a czas na to!!

Angel właśnie nie wiadomo szyjka zamknięta, na usg nic nie widać. Mówi, se moze któryś maluch sie rozpycha nacinał na jakaś krwinke i poszło... oby tak wlSnie było. Kazali leżeć i odpoczywać wiec tak robimy

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha - tyle dobrze :) stosuj sie do zalecen lekarza :) aaa nie jestes w trakcie odstawiania jakis lekow?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Agniecha - tyle dobrze :) stosuj sie do zalecen lekarza :) aaa nie jestes w trakcie odstawiania jakis lekow?
    Mam zmniejszoną dawkę progynova 21 myślisz, ze to moze miec cos wspólnego z 3x dziennie mam teraz 2 a od czwartku juz tylko raz

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka kciukiii!!! <3 :)

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Mam zmniejszoną dawkę progynova 21 myślisz, ze to moze miec cos wspólnego z 3x dziennie mam teraz 2 a od czwartku juz tylko raz

Różnie może organizm reagowac ... Ja osttanio probowalam zmniejszyc dawke dupka i zaczelam troszks brudzic wiec wszystko mozliwe ... A jak na Poczatku bylam w szpitalu to schodzilam z estrofenu i tez mialam lekkie brudzenie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Różnie może organizm reagowac ... Ja osttanio probowalam zmniejszyc dawke dupka i zaczelam troszks brudzic wiec wszystko mozliwe ... A jak na Poczatku bylam w szpitalu to schodzilam z estrofenu i tez mialam lekkie brudzenie ...
    Ta progynova to właśnie to samo co estrofem to moze faktycznie No nic leze i odpoczywam, jak cokolwiek mnie zajoepokoji to jadę odrazu do mojej kliniki... do IP mam uraz...

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ta progynova to właśnie to samo co estrofem to moze faktycznie No nic leze i odpoczywam, jak cokolwiek mnie zajoepokoji to jadę odrazu do mojej kliniki... do IP mam uraz...

No pewnie, ja akurat pojechalam na ip z bezowym plamieniem i zostalam dla Świętego Spokoju na oddziale , mój ginek kazal -, on tam pracuje i miedzyczasie odstawilam estrofem :) teraz jak chyba bede schodzic z dupka jak tylko odpukac bedzoe cos nie tak klade sie do szpitala dla Św spokoju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    No pewnie, ja akurat pojechalam na ip z bezowym plamieniem i zostalam dla Świętego Spokoju na oddziale , mój ginek kazal -, on tam pracuje i miedzyczasie odstawilam estrofem :) teraz jak chyba bede schodzic z dupka jak tylko odpukac bedzoe cos nie tak klade sie do szpitala dla Św spokoju :)
    Bardzo dobre podejście :) <3

• rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jesteście kochane ♡
    Meg i Gabi - dostałyście, prosiłyście o jakieś znieczulenia? Jeśli tak to jakie?

Meg85, ha_nia lubią tę wiadomość

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trakcie dali mi gaz do wdychania na skurczach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 15:38

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka powodzenia i czekamy na cudne wieści!

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ