X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi31 wrote:
    Ja przed Mikołajem nie puszcze dzieci! :)
    A konkretnego planu brak.
    Wydaje mi się, że już nikogo przed nami nie ma chyba...wiec chwila wytchnienia i grudzień się zacznie.

Też mam taki plan :) ewentualnie w Mikolaja 6.12 tak , ale nie wczesniej ;)
    A do grudnia jeszcze troche ;) damy rade ;)

Jomi - nie boisz sie ryzyka porodu bliźniąt SN ?

didi31 lubi tę wiadomość

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka kcikasy za szybki i łatwy poród. Będziemy czekać na cudowną wiadomość że maluszki są na świecie :)

jomi gratuluję bardzo dobrego wyboru :) Budki cudowne!!!Mogę zapytać jaka była cena wózka?

rodzynka66 lubi tę wiadomość

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie "trochę do grudnia"? :P grudzień juz zaraz - dziś zamówiłam Wojtkowi imprezę urodzinową na trampolinach :) dziewczynki zaczęły się zauważać i gadają ze sobą, macają się i uśmiechają do siebie :) rozklejam się <3

Angela*, gabi 7 lubią tę wiadomość

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki offtop:
    Bździszewo maj loweee :P oglądacie kabarety dzisiaj? :D jak Bożenka dostała kakao i mleko? Hahaha :D <3

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:
    Jakie "trochę do grudnia"? :P grudzień juz zaraz - dziś zamówiłam Wojtkowi imprezę urodzinową na trampolinach :) dziewczynki zaczęły się zauważać i gadają ze sobą, macają się i uśmiechają do siebie :) rozklejam się <3

Musza byc cudne, na samą myśl z wzruszenia czlowiekowi się łezka kręci ;)
    Dla mnie grudzień jeszcze trochę, choć powiem szczerze że juz lada dzien musze sie wziasc za prezenty ;) bo później nie bede miala czasu i glowy :)

Meg85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wieczor na IP przy siusianiu poszła krew :( oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka :) <3 Uf jaka ulga

• jomi81 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Rodzynka kcikasy za szybki i łatwy poród. Będziemy czekać na cudowną wiadomość że maluszki są na świecie :)

jomi gratuluję bardzo dobrego wyboru :) Budki cudowne!!!Mogę zapytać jaka była cena wózka?

MoNaKo, kupilismy tez poza standardowym zestawem od razu dwie budki letnie i dwie wkładki letnie. Za wszystko wyszło 7700zl, ale mieliśmy 10% rabatu.

Olga 05.01.2013
    IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
    10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
    24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka :)
    Nela i Tymon 09.01.2018
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa uf, całe szczęście że wszystko dobrze z maluszkami. Nie zazdroszczę stresu a tym bardziej awantur. Swoja drogą- ja bym stosowną skargę napisała. Niestey ludzie tego nie robia a później się dziwią że są źle traktowani...Skoro nikt z tym nic nie robi to też się nic nie zmieni niestety :(

Jomi, cena niemała ale wózek wspaniały, na pewno Wam świetnie posłuży i wiadomo że sprzedacie później w i tak atrakcyjnej dla Was cenie. tak więc suma poczatkowa jest spora ale wiadomo że znaczna część się zwróci :)
    Ja tylko mam nadzieję że dziewczynki własnie w gondolkach pojeżdżą do końca lutego.
    Kupiłam im na olx kombinezony i juz teraz mogę polecić kombinezon ala śpiworek- są genialne, dziewczynki mają swobodę w wózku, zapięcie jest dwurzędowo dzięki czemu bardzo szybko i sprawnie ubiera się dzieci do wyjścia. ja mam firmy cool club. Warto szukać uzywek bo ja kupiłam w stanie idealnym za 60 zł sztuka

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa - nie zazdroszcze stresow ...
    Ja nie wiem co u Was jest taka znieczulica. W tych szpitalach ... :(
    Kochana najważniejsze, że z maluszkami oki ;) a powiedzieli Ci jaka moze byc przyczyna krwawienia? Masz jakiegos krwiaka czy cos ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monako właśnie sobie dzis napisze, do tej pory tego nie robiła a czas na to!!

Angel właśnie nie wiadomo szyjka zamknięta, na usg nic nie widać. Mówi, se moze któryś maluch sie rozpycha nacinał na jakaś krwinke i poszło... oby tak wlSnie było. Kazali leżeć i odpoczywać wiec tak robimy

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha - tyle dobrze :) stosuj sie do zalecen lekarza :) aaa nie jestes w trakcie odstawiania jakis lekow?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Agniecha - tyle dobrze :) stosuj sie do zalecen lekarza :) aaa nie jestes w trakcie odstawiania jakis lekow?
    Mam zmniejszoną dawkę progynova 21 myślisz, ze to moze miec cos wspólnego z 3x dziennie mam teraz 2 a od czwartku juz tylko raz

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka kciukiii!!! <3 :)

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Mam zmniejszoną dawkę progynova 21 myślisz, ze to moze miec cos wspólnego z 3x dziennie mam teraz 2 a od czwartku juz tylko raz

Różnie może organizm reagowac ... Ja osttanio probowalam zmniejszyc dawke dupka i zaczelam troszks brudzic wiec wszystko mozliwe ... A jak na Poczatku bylam w szpitalu to schodzilam z estrofenu i tez mialam lekkie brudzenie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Różnie może organizm reagowac ... Ja osttanio probowalam zmniejszyc dawke dupka i zaczelam troszks brudzic wiec wszystko mozliwe ... A jak na Poczatku bylam w szpitalu to schodzilam z estrofenu i tez mialam lekkie brudzenie ...
    Ta progynova to właśnie to samo co estrofem to moze faktycznie No nic leze i odpoczywam, jak cokolwiek mnie zajoepokoji to jadę odrazu do mojej kliniki... do IP mam uraz...

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ta progynova to właśnie to samo co estrofem to moze faktycznie No nic leze i odpoczywam, jak cokolwiek mnie zajoepokoji to jadę odrazu do mojej kliniki... do IP mam uraz...

No pewnie, ja akurat pojechalam na ip z bezowym plamieniem i zostalam dla Świętego Spokoju na oddziale , mój ginek kazal -, on tam pracuje i miedzyczasie odstawilam estrofem :) teraz jak chyba bede schodzic z dupka jak tylko odpukac bedzoe cos nie tak klade sie do szpitala dla Św spokoju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    No pewnie, ja akurat pojechalam na ip z bezowym plamieniem i zostalam dla Świętego Spokoju na oddziale , mój ginek kazal -, on tam pracuje i miedzyczasie odstawilam estrofem :) teraz jak chyba bede schodzic z dupka jak tylko odpukac bedzoe cos nie tak klade sie do szpitala dla Św spokoju :)
    Bardzo dobre podejście :) <3

• rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jesteście kochane ♡
    Meg i Gabi - dostałyście, prosiłyście o jakieś znieczulenia? Jeśli tak to jakie?

Meg85, ha_nia lubią tę wiadomość

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trakcie dali mi gaz do wdychania na skurczach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 15:38

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka powodzenia i czekamy na cudne wieści!

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ