Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
didi31 wrote:Ja przed Mikołajem nie puszcze dzieci!
A konkretnego planu brak.
Wydaje mi się, że już nikogo przed nami nie ma chyba...wiec chwila wytchnienia i grudzień się zacznie.
Też mam taki plan ewentualnie w Mikolaja 6.12 tak , ale nie wczesniej
A do grudnia jeszcze troche damy rade
Jomi - nie boisz sie ryzyka porodu bliźniąt SN ?didi31 lubi tę wiadomość
-
Meg85 wrote:Jakie "trochę do grudnia"? grudzień juz zaraz - dziś zamówiłam Wojtkowi imprezę urodzinową na trampolinach dziewczynki zaczęły się zauważać i gadają ze sobą, macają się i uśmiechają do siebie rozklejam się
Musza byc cudne, na samą myśl z wzruszenia czlowiekowi się łezka kręci
Dla mnie grudzień jeszcze trochę, choć powiem szczerze że juz lada dzien musze sie wziasc za prezenty bo później nie bede miala czasu i glowyMeg85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam wieczor na IP przy siusianiu poszła krew oczywiście zawał, więc pędem do szpitala i po 2h awantur, straszenia tv pani położna walnęła mi tekstem, ze skoro jeszcze nie krwawię do kolan to nie na tragedii... załamka wiec zrobiliśmy jeszcze większa awanturę i nareszcie doczekałam sie badania. Chciałam tylko usg ale powiedzieli ze chcą sprawdzić szyjkę wiec niechętnie sie zgodziłam i zapowiedziałam, ze ma być to zrobione bardzo delikatnie. Zbadali, szyjka Ok i najwazniejsze na usg wszystko Ok słyszałam nawet serduszka Uf jaka ulga
rodzynka66 lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Rodzynka kcikasy za szybki i łatwy poród. Będziemy czekać na cudowną wiadomość że maluszki są na świecie
jomi gratuluję bardzo dobrego wyboru Budki cudowne!!!Mogę zapytać jaka była cena wózka?
MoNaKo, kupilismy tez poza standardowym zestawem od razu dwie budki letnie i dwie wkładki letnie. Za wszystko wyszło 7700zl, ale mieliśmy 10% rabatu.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Agniechaaa uf, całe szczęście że wszystko dobrze z maluszkami. Nie zazdroszczę stresu a tym bardziej awantur. Swoja drogą- ja bym stosowną skargę napisała. Niestey ludzie tego nie robia a później się dziwią że są źle traktowani...Skoro nikt z tym nic nie robi to też się nic nie zmieni niestety
Jomi, cena niemała ale wózek wspaniały, na pewno Wam świetnie posłuży i wiadomo że sprzedacie później w i tak atrakcyjnej dla Was cenie. tak więc suma poczatkowa jest spora ale wiadomo że znaczna część się zwróci
Ja tylko mam nadzieję że dziewczynki własnie w gondolkach pojeżdżą do końca lutego.
Kupiłam im na olx kombinezony i juz teraz mogę polecić kombinezon ala śpiworek- są genialne, dziewczynki mają swobodę w wózku, zapięcie jest dwurzędowo dzięki czemu bardzo szybko i sprawnie ubiera się dzieci do wyjścia. ja mam firmy cool club. Warto szukać uzywek bo ja kupiłam w stanie idealnym za 60 zł sztuka -
nick nieaktualnyMonako właśnie sobie dzis napisze, do tej pory tego nie robiła a czas na to!!
Angel właśnie nie wiadomo szyjka zamknięta, na usg nic nie widać. Mówi, se moze któryś maluch sie rozpycha nacinał na jakaś krwinke i poszło... oby tak wlSnie było. Kazali leżeć i odpoczywać wiec tak robimy -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Agniecha - tyle dobrze stosuj sie do zalecen lekarza aaa nie jestes w trakcie odstawiania jakis lekow?
-
Agniechaaaa wrote:Mam zmniejszoną dawkę progynova 21 myślisz, ze to moze miec cos wspólnego z 3x dziennie mam teraz 2 a od czwartku juz tylko raz
Różnie może organizm reagowac ... Ja osttanio probowalam zmniejszyc dawke dupka i zaczelam troszks brudzic wiec wszystko mozliwe ... A jak na Poczatku bylam w szpitalu to schodzilam z estrofenu i tez mialam lekkie brudzenie ... -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Różnie może organizm reagowac ... Ja osttanio probowalam zmniejszyc dawke dupka i zaczelam troszks brudzic wiec wszystko mozliwe ... A jak na Poczatku bylam w szpitalu to schodzilam z estrofenu i tez mialam lekkie brudzenie ...
-
Agniechaaaa wrote:Ta progynova to właśnie to samo co estrofem to moze faktycznie No nic leze i odpoczywam, jak cokolwiek mnie zajoepokoji to jadę odrazu do mojej kliniki... do IP mam uraz...
No pewnie, ja akurat pojechalam na ip z bezowym plamieniem i zostalam dla Świętego Spokoju na oddziale , mój ginek kazal -, on tam pracuje i miedzyczasie odstawilam estrofem teraz jak chyba bede schodzic z dupka jak tylko odpukac bedzoe cos nie tak klade sie do szpitala dla Św spokoju -
nick nieaktualnyAngela* wrote:No pewnie, ja akurat pojechalam na ip z bezowym plamieniem i zostalam dla Świętego Spokoju na oddziale , mój ginek kazal -, on tam pracuje i miedzyczasie odstawilam estrofem teraz jak chyba bede schodzic z dupka jak tylko odpukac bedzoe cos nie tak klade sie do szpitala dla Św spokoju