Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jej czarnulka jacy oni piękni i duzi w porównaniu do pierwszych zdjęć które wrzuciłaś zaraz po porodzie! Dali radę ci twoi wojownicy, szkoda że jeden jeszcze troszkę musi walczyć, ale już niedługo będzie pewnie z wami
A zastanawiałyście się kto jeszcze w kolejce do porodu w tym roku to jeszcze ja tylko czytam was z zapartym tchem ale się nie udzielam za bardzo dziś licznik przeskoczył na 32 tc.PixiDixi, Angela*, czarnulka24 lubią tę wiadomość
M&K 2017
M 😍 2020 -
A co do "smrodku nowosci" wózka - rozłóż go i daj mu się wyśmierdzieć. Dodatkowo pomaga spryskiwacz do kwiatów -0,5 litra wody i pół nakrętki płynu do płukania o mocnym zapachu (polecam różowy lenor albo fioletowy softlan - co kto lubi. Wystarczy popryskać budkę raz na jakiś czas.
-
Didi jeszcze nie, ponieważ u mnie sytuacja jest bardzo dynamiczna, szyjka raz się skraca raz wydłuża więc póki co czekamy, w przyszłym tygodniu wizyta to już zapadną pewnie ostateczne decyzje (jeśli dotrwam ). Tzn.szpital mam już ogarnięty, od dziś w razie potrzeby mogę tam jechać bo moja dr już mnie zaanonsowała u ordynatora, że mogę się tam pojawić, ale musiał minąć ten 32 tc bo to szpital z II st referencyjności a moja dr za bardzo nie ma zaufania do szpitala z III stopniem i woli żebym rodziła u jej przyjaciela ordynatora
didi31 lubi tę wiadomość
M&K 2017
M 😍 2020 -
Czarnulka, dużo zdrówka dla Twoich chłopaków! Są bardzo dzielni, chyba mają to po mamie - bardzo dzielnej!
Co do łóżeczek, to moje dziewczyny pierwsze 4 tygodnie spały w jednym łóżeczku w poprzek. Potem zaczęły reagować na płacz drugiej (wcześniej chyba były we własnych światach, bo im to nie przeszkadzało). Efekt tego jest taki, że jedna śpi z nami w sypialni (w łóżeczku), a druga w salonie, inaczej żadna by chyba nie usnęła. Czy Wasze dzieciaki zasypiają gdy siostra / brat płacze? Nie tak miało byćczarnulka24 lubi tę wiadomość
Witajcie córeczki! 5.10.2018 -
U mnie dwóch chłopaków, prawdopodobnie jednojajowi ale to się okaże po porodzie bo zarodek został podany po wywołaniu owulki (problemy z endo) więc moja dr się śmieje że będziemy mieli niespodziankę ale raczej wszystko wskazuje na jednojajowych bo do 30 tc sobie rosły kropka w kropkę tak samo, teraz zaczęli się trochę rozjeżdżać, ale jeden ma pępowinę dwunaczyniową - chociaż paradoksalnie na ostatnim badaniu ten własnie był większy od brata
A ciąża 2k2o na szczęście, aczkolwiek nie było łatwo to ustalić bo nawet specjalista od czytania usg musiał się nad tym zastanowić głębiej "bo rzeczywiście dziwnie to u Pani wygląda"Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 15:42
M&K 2017
M 😍 2020 -
Czarnulko piekny Twój synuś!!! I taki dzielny!!! Czekamy niecierpliwie na zdjęcie dwóch przystojniaków obok siebie. Trzymam kciuki abyście jak najszybciej byli wszyscy razem w domku!!!
Kochane macie jakiś sposób na wypadające włosy??? Ostatnio dopadł mnie ten problem i nie bardzo wiem jak temu zaradzić. Kupiłam suplement z biotyną pomimo tego ze w suplementy nie wierzę...Help!!!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Monako ja mam super sposób - pomógł mi po pierwszej ciąży : fryzjer (krótsza fryzura) i dobry odkurzacz ze szczotką hehehe wiem wiem okrutne ale prawdziwe
Imbirek a jeśli jest 2k2o to jak jednojajowe? Nie jest wtedy że są dwujajowe? Każde ma swoje łożysko i swoją owodnię? Jak to jest?
-
Meg dr mi powiedziała, że to że są 2k2o nie wyklucza jednojajowych ale szczerze mówiąc nie wczytywałam się w temat bo mnie to tam średnio obchodzi, długo walczyliśmy więc niech tylko się zdrowi urodzą i jak najpóźniej powiem wam jak się urodzą
Meg85 lubi tę wiadomość
M&K 2017
M 😍 2020 -
Meg85, Twój sposób na pewno jest bardzo skuteczny ale u mnie nie przejdzie...Mój mąż kocha moje długie włosy tak bardzo że nie przeżyłby krótkiej fryzury. Nawet twierdzi że moje włosy po ślubie nie są juz tylko moje
Zresztą ja tez dobrze czuję się z długimi włosami.
Muszę szukać innych sposobów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 09:15
-
Czarnulka, cudownie, że chłopcy tak pięknie rosną. Jestem pewna, że niedługo będziecie mieć komplet w domu. Po unormowaniu się sytuacji wracacie do No czy zostajecie tutaj?
MoNaKo, niestety po porodzie te włosy wypaść muszą. Pocieszające, że to stan przejściowy. Mi po poprzedniej ciąży wypadały ostro z 3 miesiące, a potem odrastały. Miałam mnóstwo takich krótkich włosków przy skórze
Nie wiem czy sprawdzi się to w okresie po ciąży, ale ja jakis czas temu na wypadanie włosów zaczęłam stosować olej z rokitnika. Włosy prawie nie wypadają, działa.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Wciera się w skórę głowy (skalp to się chyba fachowo nazywa). Ja kupiłam w fitmie Siberica. W ogóle postanowiłam się zająć włosami i 2 razy w tygodniu poza olejem z rokitnika na skórę głowy uzywam oleju arganowego na włosy. Wcieram jedno, potem drugie, zostawiam na godzinę-dwie, zmywam i myję włosy.
PixiDixi lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018