Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśki, jak ubieracie swoje maluchy kiedy musicie podjechać gdzieś np do lekarza i trzeba dziecko przewieżć w foteliku?
Ja własnie wyprawiłam męża z Zosią do fizjo bo dawno nie byliśmy i jakaś masakra- specjalnie kupiłam im kurteczki do fotelików bo wiedziałam że w kombinezonach się nie zmieszcza ale w kurtkach tez niestety nie ma opcji!
Założyłam body, cińka bluzę welurkową i do tego bluzę z polarem ale i tak dziecku niewygodnie
Zastanawiam się jak ubierać bo w środę szczpeienia a za tydzień druga córcia znów do fizjo....???? -
MoNaKo wrote:Mamuśki, jak ubieracie swoje maluchy kiedy musicie podjechać gdzieś np do lekarza i trzeba dziecko przewieżć w foteliku?
Ja własnie wyprawiłam męża z Zosią do fizjo bo dawno nie byliśmy i jakaś masakra- specjalnie kupiłam im kurteczki do fotelików bo wiedziałam że w kombinezonach się nie zmieszcza ale w kurtkach tez niestety nie ma opcji!
Założyłam body, cińka bluzę welurkową i do tego bluzę z polarem ale i tak dziecku niewygodnie
Zastanawiam się jak ubierać bo w środę szczpeienia a za tydzień druga córcia znów do fizjo....????
Wpadłam tu na chwilę i odpiszę
Ja do fotelika wkładam Szymcia tak jak w domu jest ubrany, czapka i w taki śpiworek
http://www.tublu.pl/lubimy-gdy-nam-cieplo/spiworki/do-wozka-fotelika/spiworek-do-wozka-fotelika-jj-cole-collections-original-maly-kiwi.html
Jemu jest wygodnie i przede wszystkim bezpiecznie. W kurtce czy kombinezonie pasy nie przylegają do ciała i robi się to niebezpieczne.
Tu filmik właśnie o wożeniu w kurtce
https://www.youtube.com/watch?v=7X5vWZ16_bc
Buziaki -
Czesc Dziewczyny:)
Po wczorajszej wizycie uff sa dwa serduszka,maluchy 2k2o,dlugosci 1.33 i 1.27 ,serduszka bija po 145 i 152 .
Nadal mam lezenie przez krwiaka ma skurczybyk 3 cm na 1.5 cm.
I jeszcze cos gin mi powiedziala,ze pilegiwanie tez bedzie u mnie po 20tc czy u Was tez tak bylo?. Powiedziala mi,ze bardzo oszczednezycieaby nie bylo przedwczesnegoporodu.....Agniechaaaa, Meg85, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Mam tak samo ale jeszcze troszke
Damy radę: ) ja mam w piatek wizyte , ciekawe ile maluszki ważą: )
Ja jutro wizytuje, już nie mogę się doczekać!
Co do wypinania się dzieci, dziś w nocy obudził mnie ból i wykrzywiony brzuch. Masakra bo nie umiałam wstać żeby jakoś ich tam w brzuchu ułożyć inaczej. Przez chwilę się wystraszylam czy to nie skurcz jakiś
Czy na ktg każda jest wysyłana czy tylko w przypadku jakiś nieprawidłowości?szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Ja jutro wizytuje, już nie mogę się doczekać!
Co do wypinania się dzieci, dziś w nocy obudził mnie ból i wykrzywiony brzuch. Masakra bo nie umiałam wstać żeby jakoś ich tam w brzuchu ułożyć inaczej. Przez chwilę się wystraszylam czy to nie skurcz jakiś
Czy na ktg każda jest wysyłana czy tylko w przypadku jakiś nieprawidłowości?
Didi a Ty nie mialas niedawno wizyty ? Wizytujesz co 2 tyg?
Tez tak miewam ale bardziej jak nie spie a ktg nie mialam jeszcze -
Angela* wrote:Didi a Ty nie mialas niedawno wizyty ? Wizytujesz co 2 tyg?
Tez tak miewam ale bardziej jak nie spie a ktg nie mialam jeszcze
Teraz wizyta po 2tyg, pewnie tak zostanie juższczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Teraz wizyta po 2tyg, pewnie tak zostanie już
Napewno ja mialm teraz 3 tyg przerwy, przez Wszystkich Swietych , tak to bym jutro szla , ale l4 mam do 24 więc grzecznie poczekam na piatek
Kochana czekam jutro na wieści, czy wyrownala sie roznica miedzy dziecmi
-
nick nieaktualny
-
Padam na twarz i plecy mi pękają! Ale co się dziwić jak dzieci ważą prawie 2500 i 2100 syn nasz goni siostrę i różnica % zmalała! Dzielna ekipa.
Grzecznie muszę wysiedziec 2tyg i do szpitala...a tam później czekamy, oby nic wcześniej nie zadziało się. Szyjka się skróciła ale jest ok, na ten etap wszystko ok.
Jesteśmy happy....oby dalej było tak dobrze.Angela* lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Padam na twarz i plecy mi pękają! Ale co się dziwić jak dzieci ważą prawie 2500 i 2100 syn nasz goni siostrę i różnica % zmalała! Dzielna ekipa.
Grzecznie muszę wysiedziec 2tyg i do szpitala...a tam później czekamy, oby nic wcześniej nie zadziało się. Szyjka się skróciła ale jest ok, na ten etap wszystko ok.
Jesteśmy happy....oby dalej było tak dobrze.
Super ! Czyli razem bedziemy za 2 tyg w szpitalu będzie razniej !
Najważniejsze że dzieci rosna i braciszek goni siostrzyczke ciesze sie ! -
Angela* wrote:Super ! Czyli razem bedziemy za 2 tyg w szpitalu będzie razniej !
Najważniejsze że dzieci rosna i braciszek goni siostrzyczke ciesze sie !
To teraz czekamy na wasze piątkowe wieści
Ale ten czas leci ....Angela* lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
nick nieaktualny