Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka12345 wrote:HEj Monako
Wpadłam tu na chwilę i odpiszę
Ja do fotelika wkładam Szymcia tak jak w domu jest ubrany, czapka i w taki śpiworek
http://www.tublu.pl/lubimy-gdy-nam-cieplo/spiworki/do-wozka-fotelika/spiworek-do-wozka-fotelika-jj-cole-collections-original-maly-kiwi.html
Jemu jest wygodnie i przede wszystkim bezpiecznie. W kurtce czy kombinezonie pasy nie przylegają do ciała i robi się to niebezpieczne.
Tu filmik właśnie o wożeniu w kurtce
https://www.youtube.com/watch?v=7X5vWZ16_bc
Buziaki
Karolka dziekuje za linki, bardzo sie przydały!!!! Nawet nie sądziłam że jazda w kurtce to nie najlepszy pomysł...Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Didi dzieki , moje kluski maja okolo 2.5kg różnica jest 30g
W poniedzialek jade do szpitala na dyzur do mojego gina zapisac termin cc i 5.12 mam ostatnia wizyte
I 10.12 do szpitala i 11.12 mam miec cc
Odpukać wszystko dobrze
Przepływy , wody , szyjka ok
Muszę odstawiać dupka , boje sie jak cholera , ale wszystko na spokojnie
Agniechaaaa, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Didi dzieki , moje kluski maja okolo 2.5kg różnica jest 30g
W poniedzialek jade do szpitala na dyzur do mojego gina zapisac termin cc i 5.12 mam ostatnia wizyte
I 10.12 do szpitala i 11.12 mam miec cc
Odpukać wszystko dobrze
Przepływy , wody , szyjka ok
Muszę odstawiać dupka , boje sie jak cholera , ale wszystko na spokojnie
Super!
Ja w końcu nie odstawiam dupka. Dr kazała nadal brać... Możliwe, że ze względu na szyjkę bo się skróciła trochę. Ma teraz 2,6cm. Niby mam się nie stresowac ale z tylu głowy różne myśli. Chcę dotrzymać do tego 8.12 wtedy biorą mnie do szpitala
To co umawiamy się, że rodzimy razemszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Super!
Ja w końcu nie odstawiam dupka. Dr kazała nadal brać... Możliwe, że ze względu na szyjkę bo się skróciła trochę. Ma teraz 2,6cm. Niby mam się nie stresowac ale z tylu głowy różne myśli. Chcę dotrzymać do tego 8.12 wtedy biorą mnie do szpitala
To co umawiamy się, że rodzimy razem
Tak kochana
Mi gin mowil , że moja szyjka odpukać oki i ze dupka śmiało odstawiać...
Boje sie wiadomo , ale musze go wkonvu odstawić i co ma byc to będzie
Kochana ja klepie termin na 11.12 , oby tylko moje dzieci szczesliwie dotrzymaly do terminu cc a u Ciebie jakis szczegolny plan mają?didi31 lubi tę wiadomość
-
Nie mam planu na cc. Skierowanie do szpitala na tego 8.12 i leże i czekam na rozwój sytuacji. Robią ktg obserwują itd. Czas dają do 38tc, jak samo nie ruszy to wywołują.
Teraz te 2 tyg grzecznie czekam, niech dzieci jeszcze podrosną.
Też uwazaj na siebieszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Nie mam planu na cc. Skierowanie do szpitala na tego 8.12 i leże i czekam na rozwój sytuacji. Robią ktg obserwują itd. Czas dają do 38tc, jak samo nie ruszy to wywołują.
Teraz te 2 tyg grzecznie czekam, niech dzieci jeszcze podrosną.
Też uwazaj na siebie
Kochana tak , ja od dzis jeszcze bardziej będę uważać bardzo mi zależy, żeby dzieciaczki szczesliwie siedzialy w brzuszku minimum do Mikolaja ja duzo odpoczywam i nie zamierzam tego zmieniac nic nie robie tylko leze i jem i jak pogoda oki to wychodzę sie przewietrzyć na ogrod jedynie boje sie o tego dupka ale jakos sobie poradze z tym
-
jomi81 wrote:Czarnulka, cudownie, że chłopcy tak pięknie rosną. Jestem pewna, że niedługo będziecie mieć komplet w domu. Po unormowaniu się sytuacji wracacie do No czy zostajecie tutaj?
MoNaKo, niestety po porodzie te włosy wypaść muszą. Pocieszające, że to stan przejściowy. Mi po poprzedniej ciąży wypadały ostro z 3 miesiące, a potem odrastały. Miałam mnóstwo takich krótkich włosków przy skórze
Nie wiem czy sprawdzi się to w okresie po ciąży, ale ja jakis czas temu na wypadanie włosów zaczęłam stosować olej z rokitnika. Włosy prawie nie wypadają, działa.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane
14 listopada o godzinie 23:47 przyszli na świat w 38tc Barosz 2640g. & Julia 2690g. Poród podjęty w trybie pilnym przez cc, gdyż drugie bliźnie było owinięte pępowina. Każde otrzymało 10 punktów
https://zapodaj.net/866ab147eccfb.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 09:19
didi31, PixiDixi, Angela*, Imbirek91, Meg85, Asia87, KasiaHaBe, Agniechaaaa, Sun2017, gabi 7 lubią tę wiadomość
-
rodzynka66 wrote:Witajcie Kochane
14 listopada o godzinie 23:47 przyszli na świat w 38tc Barosz 2640g. & Julia 2690g. Poród podjęty w trybie pilnym przez cc, gdyż drugie bliźnie było owinięte pępowina.
Gratulacje! Czekałam na wieści od Was! Juz pewnie w domku jesteście? Jak się czujesz? Rosnijcie zdroworodzynka66 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Gratulacje! Czekałam na wieści od Was! Juz pewnie w domku jesteście? Jak się czujesz? Rosnijcie zdrowo
Jesteśmy od tygodnia. Szpital mnie strasznie wymęczył - nie dość, że 2 tyg. przed porodem leżałam, to po porodzie opieka nad dwójką, gdy ledwo siebie ogarniałam po cc była niezłym hardcorem W dodatku w sali były inne bliźniaki, w nocy po prostu jedne przez drugich się nakręcały.
Ale teraz już jest rewelacja W dodatku pomoc Męża i rodziny - nieoceniona!
Dziękujemydidi31 lubi tę wiadomość
-
Emcia123 wrote:Czarnulko dlugo.jeszcze zapowiada sie ze syneknedzie w szpitalu.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny jakie mleczko modyfikowane stosujecie? Nan, bebilon , hipp czy jeszcze jakieś inne? Jak kupki po tym mleczku? A Moze próbowałyscie jakieś ktore sie nie sprawdziły i odradzacie za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka , ja przy mojej córce stosowalam Nan - polecila mi pediatra ze spzitala , kolek nie miala wogole , tolerowala i bylo wszystko ok nie wiem jak teraz sa te mleka bo ja kupowalam 8 lat temu ...
Siostra moja synka karmila Enfamil i zadowolona
Ja teraz sama nad tym myślę, ale zdam się na wiedze pediatry czy poloznych zobaczę co polecączarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Czarnulka , ja przy mojej córce stosowalam Nan - polecila mi pediatra ze spzitala , kolek nie miala wogole , tolerowala i bylo wszystko ok nie wiem jak teraz sa te mleka bo ja kupowalam 8 lat temu ...
Siostra moja synka karmila Enfamil i zadowolona
Ja teraz sama nad tym myślę, ale zdam się na wiedze pediatry czy poloznych zobaczę co polecą
Chodzi mi tez głownie zeby po mleczku nie bylo zaparc moj robi kupę raz na dwa dni i to placze bo ciezko mu zrobic , czasem zrobi kazdego dnia ale sporadycznie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity