Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka24: ActiferolFe start , bioprzyswajalne żelazo dla niemowląt, z witaminą C i kwasem foliowym, u nas sie super sprawdziło!
Sun2017 lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Didi - ja mam 2 wersje
1- body dlugi rekaw, kaftanik , spiochy , na to polspiochy z polarku i bluzka z polarku i kombinezon zimowy , czapka zimowa i ewentualnie kocyk
2- body , kaftanik , śpiochy na to pajac polarowy i kombinezon zimowy , ewentualnie locyk
Zalezy jaka bedzie pogoda -
Angela* wrote:Didi - ja mam 2 wersje
1- body dlugi rekaw, kaftanik , spiochy , na to polspiochy z polarku i bluzka z polarku i kombinezon zimowy , czapka zimowa i ewentualnie kocyk
2- body , kaftanik , śpiochy na to pajac polarowy i kombinezon zimowy , ewentualnie locyk
Zalezy jaka bedzie pogoda
Ciu zima stulecia idzie hehe , a ja wyrodna matka dzieci ciepło nie ubioreszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Ciu zima stulecia idzie hehe , a ja wyrodna matka dzieci ciepło nie ubiore
Nie no wiadomo, że dzieci tez nie mozna przegrzac, a tym bardziej to tylko chwila bo ze szpitala do samochodu , w samochodzie troszke porozbierac i pozniej z samochodu do domu lub z garażu do domu takze luzik
U nas raczej zomy stulecia nie bedzie , nie wiem jak u Was
-
Pamiętacie jak pisałam kiedyś że pod koła mi wszedł dzadek lat 91? To był listopad zeszłego roku... a dzisiaj to samo przytrafiło się mojemu dziadkowi lat 85.. jest nadal w szpitalu.. połamane kości czaszki i szczęki - to jedyne co na razie wiem. Nawet nie pozwolono nam się z nim zobaczyć teraz ma szytą głowę.. a rano jeszcze do dziewczynek zagadywał..
-
Meg85 wrote:Pamiętacie jak pisałam kiedyś że pod koła mi wszedł dzadek lat 91? To był listopad zeszłego roku... a dzisiaj to samo przytrafiło się mojemu dziadkowi lat 85.. jest nadal w szpitalu.. połamane kości czaszki i szczęki - to jedyne co na razie wiem. Nawet nie pozwolono nam się z nim zobaczyć teraz ma szytą głowę.. a rano jeszcze do dziewczynek zagadywał..
Meg - zdrowka dla dziadka...
Mijego męża dziadek tez miał taka sytuacje na pasach- rozpedzony wariat go zabil
Trzeba wszedzie uwazac -
Meg zdrowia dla dziadka!
My dziś kończymy 35tc! Cieszę się i chcę jeszcze tydzień. Także proszę o kciuki dla naszej trójki. I dla męża, który jest mega cierpliwyMeg85, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Didi, Angela, to teraz za Was kciuki z całych sił Piękne juz macie tygodnie ciąży
Angela*, didi31 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Didi, Angela, to teraz za Was kciuki z całych sił Piękne juz macie tygodnie ciąży
Kochana dziękuję o tak ja cierpliwie czekam do wtorkowej wizyty , a 11.12 stawiam sie do szpitala na Cc , aby tylko moje kochane dzieci szczęśliwie wysiedzialy do tego czasu
jomi81 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Didi damy rade ! Spokojnie
Czekaj Ty już 6.12 idziesz do szpitala ? masz jeszcze przed tym wizyte ?
8.12 w piateczek
A w czwartek jeszcze mam obiecanego dużego "zdrowego" burgeraszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:8.12 w piateczek
A w czwartek jeszcze mam obiecanego dużego "zdrowego" burgera
Ajj to coś pomylilam hihi kochana tez mam jutro 50 u Tescia zamierzam sie najeść wszystkiego Na weekend Ci beda cos robic , czy klada poporstu na obserwacje i dla bezpieczenstwa? -
Angela* wrote:Ajj to coś pomylilam hihi kochana tez mam jutro 50 u Tescia zamierzam sie najeść wszystkiego Na weekend Ci beda cos robic , czy klada poporstu na obserwacje i dla bezpieczenstwa?
Dr myślała o kolejnym poniedziałku żeby oszczędzić mi weekendu, ale mówi, że dla bezpieczeństwa i mojego spokoju jednak piątek to będzie 36+0 .
Ktg i nuda i leżenie .... A później zobaczymy jaki plan. My SN póki co...Wierzę, że wiedzą co robią.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Dr myślała o kolejnym poniedziałku żeby oszczędzić mi weekendu, ale mówi, że dla bezpieczeństwa i mojego spokoju jednak piątek to będzie 36+0 .
Ktg i nuda i leżenie .... A później zobaczymy jaki plan. My SN póki co...Wierzę, że wiedzą co robią.
Czyli beda Cie obserwowoac i czekac na rozwój wydarzen mowila Ci P.Dr w którym tyg beda chcieli Cie rozpakowywac ? .
Dzieci masz ułożono glowkowo? -
Angela* wrote:Czyli beda Cie obserwowoac i czekac na rozwój wydarzen mowila Ci P.Dr w którym tyg beda chcieli Cie rozpakowywac ? .
Dzieci masz ułożono glowkowo?
Tak główkami są ułożeni, czekają na sygnał start
Mówiła, że ciążę bliźniaczą do 38 TC trzymają później już działają.
Hmm chyba 37+0 i dalej będą już cisnac żeby się zadziało .
A Ty 11.12 juz będziesz tulic maluszki? )))jomi81 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
jomi81 wrote:Didi, Angela, to teraz za Was kciuki z całych sił Piękne juz macie tygodnie ciąży
Dzięki Jomi, czas leci jak szalony! Zwłaszcza jak widzę Twój suwaczek...też się obawiałaś a również nieźle Ci idzie. Nogi w górę i niedługo na liczniku będzie 34,36....trzymaj się ciepło.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)