Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wam zazdroszczę tego, że za chwilkę poznacie maluchy, no i ze udało Wam się tak pięknie donosić ciążę. W ogole dzielne z Was dziewczyny, zero marudzenia, podczas gdy ja ciągle narzekam jak juz mi ciężko.
Angela, powodzenia na dzisiejszej wizycie i dla Was obu kciuki za szczęśliwe porodyAngela* lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Angela, co do mojej szyjki to lepiej nie mówić. W piątek będę miała usg to napiszę ile ma, ale ostatnio to było kolo 15mm, więc ogólnie kiepsko bardzo.Olga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Ale Wam zazdroszczę tego, że za chwilkę poznacie maluchy, no i ze udało Wam się tak pięknie donosić ciążę. W ogole dzielne z Was dziewczyny, zero marudzenia, podczas gdy ja ciągle narzekam jak juz mi ciężko.
Angela, powodzenia na dzisiejszej wizycie i dla Was obu kciuki za szczęśliwe porody
Nie dziekuje kochana Ty tez juz masz ladny tydzien i dotrwasz do tego jak my
A szyjka da rade , musi ja ciagle trzymam kciuki
A dzis juz lapie stresa przed wizyta
Buziaki i milego dnia! -
Czesc Dziewczyny , mam do Was pytanie czy robilyscie test Paapa?
Mam skierowanie ze wzgledu na wiek i wczesniejsze abberacje ,ale z tego ci udalo mi sie wyczytac to w przypadku ciaz mnogich jest to badanie malo czule,ale wiem to tylko z netu;) co o tym Wy sadzicie i Wasi lekarze? -
nick nieaktualny
-
didi31 wrote:To ja idę odespac nocke
Pospij za mnue bo ja w dzien nie umiem , a w nocy nie moge
Pixi - ja robilam test Pappa, gin dal mi skierowanie i zrobilam na nfz , a mam 25lat i wszystkie badania prenatalne , polowkowe i te 3 trymestru tez robilam , moj gin byl za tym zeby zrobic
Agniechaaaa ja zaciskam nogi i nie puszczam ich przed poniedzialkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:30
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie robiłam pappa, bo to tylko statystyka, a z racji takich czynników jak wiek, ciąża mnoga i in vitro wynik byłby mało wiarygodny. Zamiast tego zrobilam pierwsze usg genetyczne u dwóch niezależnych specjalistów z certyfikatem FMF.
PixiDixi lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Nie robiłam pappa, bo to tylko statystyka, a z racji takich czynników jak wiek, ciąża mnoga i in vitro wynik byłby mało wiarygodny. Zamiast tego zrobilam pierwsze usg genetyczne u dwóch niezależnych specjalistów z certyfikatem FMF.
To spokojnie usg jest moim zdaniem wazniiesze ja skorzystalam tylkk dlatego ze dostalam skierowanie i robilam to w centrum badan prenatalnych takze tam odrazu za free mialam pappaPixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Czesc Dziewczyny , mam do Was pytanie czy robilyscie test Paapa?
Mam skierowanie ze wzgledu na wiek i wczesniejsze abberacje ,ale z tego ci udalo mi sie wyczytac to w przypadku ciaz mnogich jest to badanie malo czule,ale wiem to tylko z netu;) co o tym Wy sadzicie i Wasi lekarze?
Robilam przy okazji USG bo lekarz dał skierowanie. Jakoś szczególnie nie przywiązywał uwagi do pappa tylko bardziej na obrazie USG się skupiał.
My z mężem poszaleliśmy i zrobiliśmy test nifty. Trochę kosztowało ale tak chcieliśmy. Nie ze względu na wiek czy obciążenia, po prostu.PixiDixi lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Dziewczyny,
jestem sierpniówką 2017. Mam do sprzedania najskuteczniejsze krople na kolki Sab Simplex. Są sprowadzane prosto z Niemiec, oryginalne i nowe. Termin ważności do 2020 roku. U nas się bardzo sprawdziły. Problem kolek się skończył, więc 2 buteleczki miałam w zapasie. W Krakowie możliwy odbiór osobisty, a także wysyłka.
Cena za obie butelki to 85zł.
Pozdrawiam.
-
Dziewczyny,
jestem sierpniówką 2017. Mam do sprzedania najskuteczniejsze krople na kolki Sab Simplex. Są sprowadzane prosto z Niemiec, oryginalne i nowe. Termin ważności do 2020 roku. U nas się bardzo sprawdziły. Problem kolek się skończył, więc 2 buteleczki miałam w zapasie. W Krakowie możliwy odbiór osobisty, a także wysyłka.
Cena za obie butelki to 85zł.
Pozdrawiam.
-
Dziewczyny jestem po wizycie , wszystko dobrze, szyjka trzyma, przepływy dobrze teraz szczęśliwie czekać na poniedz i o 7:30 w szpitalu do mojego gina na oddzial do przyjecia we wtorek z rana cc
Jezuu teraz aby wyttwac do poniedzialku
Agniechaaaa, Sun2017, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie , wszystko dobrze, szyjka trzyma, przepływy dobrze teraz szczęśliwie czekać na poniedz i o 7:30 w szpitalu do mojego gina na oddzial do przyjecia we wtorek z rana cc
Jezuu teraz aby wyttwac do poniedzialku
didi31 lubi tę wiadomość