Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
didi31 wrote:Tak ktg i USG . Wszystko fajnie, dzieci ok 2800 i 2700 cisną głowami w dół. Chyba konkurują kto pierwszy wyjdzie hihi.
Hehe ja stawiam u Ciebie że dziewczynka wyjdzie pierwsza chlopczyk dzentelmen ustąpi kobiecie
Kochana ile czasu lezysz pod ktg ? Masz jakies skurcze ? Powiedz mi jeszcze czy lezysz w szpitalu z 3 stopniem ref ? -
Angela* wrote:Hehe ja stawiam u Ciebie że dziewczynka wyjdzie pierwsza chlopczyk dzentelmen ustąpi kobiecie
Kochana ile czasu lezysz pod ktg ? Masz jakies skurcze ? Powiedz mi jeszcze czy lezysz w szpitalu z 3 stopniem ref ?
Szpital z 3 st.
Skurczy brak.
A leże pod ktg dosyć krótko bo ok 30min dwa razy dziennie plus szybkie słuchanie serduszek dwa razy dziennie.
Ruch tu jest duży! Non stop cesarski i porody, skurcze, przyjęcia. Niezły kocioł różne problemy.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Szpital z 3 st.
Skurczy brak.
A leże pod ktg dosyć krótko bo ok 30min dwa razy dziennie plus szybkie słuchanie serduszek dwa razy dziennie.
Ruch tu jest duży! Non stop cesarski i porody, skurcze, przyjęcia. Niezły kocioł różne problemy.
Jak to w szpitalach , tym bardziej jak ma 3stopien
Najwanzijesze ze z Wami wszystko oki -
Didi, Angela trzymam kciuki za WAsze rozwiązania Ciekawa jestem Didi jak to się u Ciebie rozwiąze, czy uda się sn i może bez wywoływania... a jeśli nic się nie będzie działo to zakończą cc, czy będą próbować wywoływać?
Na ostatniej wizycie moje dziwczyny 984 i 989 gram,duże rosną...Angela*, PixiDixi, jomi81 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Hej kochane, mam pytanie do dziewczyn po in vitro .Pytanie dotyczące gonalu. Zrobiłam pierwszy zastrzyk, 3 minuty po zastrzyku, drętwienie rąk i nóg, ciemno przed oczami, zaczynam się osuwać, rodzice położyli mnie na ziemi, a ja nie jestem w stanie ruszyć nogami, mega ciśnienie, po 30 minutach mogę usiąść, ale ciśnienie pomimo wzięcia tabletek dalej wysokie. Czy którejś przytrafiło się coś podobnego? I czy to za pierwszym czy za każdym razem te atrakcje?Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Asia87 wrote:Didi, Angela trzymam kciuki za WAsze rozwiązania Ciekawa jestem Didi jak to się u Ciebie rozwiąze, czy uda się sn i może bez wywoływania... a jeśli nic się nie będzie działo to zakończą cc, czy będą próbować wywoływać?
Na ostatniej wizycie moje dziwczyny 984 i 989 gram,duże rosną...
Jak równo rosną dziewczynki, fajnie.
U mnie ok, aż jeden skurcz się zapisał. Jeśli nic samo się nie ruszy to oxy o cc nie mówimy. Jutro będę więcej wiedzieć ponieważ porozmawiać chcę z moją dr.
Super sprawa, że wszyscy lekarze bardzo wspierają i uspokajają pacjentki z bliźniakami jeśli mowa o SN.
Rodzynka Ty SN rodzilas, racja? Samo się ruszyło czy był poród wywoływany?
Angela melduj jutro ze szpitala co i jak
Asia87 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Jak równo rosną dziewczynki, fajnie.
U mnie ok, aż jeden skurcz się zapisał. Jeśli nic samo się nie ruszy to oxy o cc nie mówimy. Jutro będę więcej wiedzieć ponieważ porozmawiać chcę z moją dr.
Super sprawa, że wszyscy lekarze bardzo wspierają i uspokajają pacjentki z bliźniakami jeśli mowa o SN.
Rodzynka Ty SN rodzilas, racja? Samo się ruszyło czy był poród wywoływany?
Angela melduj jutro ze szpitala co i jak
Wow 1 skurcz , zawsze cos
To jutro beda Ci podawac oxy jak Twoja gin zadecyduje ?
Ja bede meldowac na bierzaco
Dzis juz stresa pewnie bede mieć i nocka z glowy ... Ale dam rade Przettwam tą 1 nocke w szpitalu , a we wtorek zobacze malenstwa -
Asia, super wiadomości
Angela, Didi, ale Wam cudownie, że za chwilkę zobaczycie maluchy. Caly czas o Was myślę i trzymam kciuki.
Ja w piątek miałam usg. Maluchy duże, ważą juz po 1900gr i jest między nimi 10gr różnicy Dziewczynka ułożona główkowo, chłopiec pośladkowo, przepływy i wszystkie parametry super
Szyjka krótka, z rozwarciem wewnętrznym, ale na zewnątrz trzyma, także dalej grzecznie leżymy.
Ja na plusie mam juz 10kgAngela*, Asia87 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Didi to super, że tak fajnie nastrajaja i na spokojnie. No właśnie od razu juz będą wywoływać czy jest jakiś termin do którego czekają? 36tc to chyba jest jeszcze czas no nie? Jak moje się odpowiednio ułoża to tez chciałabym spróbować SN dlatego dopytuje, kiedy będzie termin 0 :pSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Jomi - super wieści
Dzieci duze i dobrze
U mnie ulozenie odwrotne jak u Ciebie hehe chlopczyk główka w dol , dziewczynka posladkami
10kg to pikuś ja mam ponad 30 , ale na szczęście nie widac tego ,bo jestem wysoka
Dziewczyny , czy wasze brzuchy sa wyjatkowo duze ? czy normlane ? -
Mój brzuch większy niż w pierwszej ciąży, ale wtedy miałam malutki, przytyłam tylko 7kg i jadąc na porodówkę nie wyglądałam zupełnie na 9 miesiąc. Teraz mam taki normalny, niektóre dziewczyny w pojedynczej ciąży mają na tym etapie większy, także nie narzekam
Angela* lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Mój brzuch większy niż w pierwszej ciąży, ale wtedy miałam malutki, przytyłam tylko 7kg i jadąc na porodówkę nie wyglądałam zupełnie na 9 miesiąc. Teraz mam taki normalny, niektóre dziewczyny w pojedynczej ciąży mają na tym etapie większy, także nie narzekam
Czyli moge byc spokojna tez mam mniejszy i zgrabnijeszy jak w 1 ciazy pojedynczej
-
Ja na plusie 20kg i nie wiem gdzie to! Skromnie mówiąc na prawdę fajnie wyglądam tu są mega olbrzymie brzuchy!!!
Nie jutro na pewno jeszcze nie oxy, jutro rozmowa z dr i może jakis plan ustalimy. Tyle wiem, że do 38 TC należy już ciążę rozwiązywać. Ale nie wiem czy skończony 38 czy jak ledwo się zacznie czyli np 37+4.
Gratuluje Wam dobrych wieści, lezcie , odpoczywajcie i też będzie u Was niedługo 36/37tc.
Asia jak uda się SN będę Ci pisać.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Ja jestem ciekawa czy jest jeszcze szansa, zu chlopiec się u mnie obróci główką w dół. Też bardzo bym chciała sn ale w moim szpitalu pozwalają na sn przy bliźniętach tylko jeśli są dwie główki.Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018