Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie
czas się zająć wybieraniem imion i szukaniem wózka. Na razie jesteśmy w trakcie remontu pokoi. Masakra! Liczę na to,że do końca września skończymy
Strasznie się cieszę,że już mam za sobą i prenatalne i echo serca i nie będę już narażona na obcych lekarzy,więc już nikt nie będzie mnie niepotrzebnie straszyłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 15:22
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:Nie
czas się zająć wybieraniem imion i szukaniem wózka. Na razie jesteśmy w trakcie remontu pokoi. Masakra! Liczę na to,że do końca września skończymy
Strasznie się cieszę,że już mam za sobą i prenatalne i echo serca i nie będę już narażona na obcych lekarzy,więc już nikt nie będzie mnie niepotrzebnie straszył
Superjak juz wybierzesz pochwal sie
Najważniejsze, że już nikt nie będzie Cie niepotrzebnie stresowal i mozesz cieszyć sie na spokojnie ciążą -
Angela* wrote:KamKaKam ja niestety nie pomogę, poczekaj czas pokażę co sie wykluje
Dziewczyny jak u Was ? Czarnulka iak Chlopaki , co u Ciebie?
Gabi , jak dziewczynki, cyz Wy niedlugo konczycie roczek ?
Inne mamuski jak sobie radziecie z maluszkami ?
Dziewczyny w trojpakach jak sie macie ?
Niecierpliwa jak Twoje dziewczyny w brzuszku ?
Dadi jak tam zeby? U nas u cory tragedia... Dziasla opuchniete, dostała kataru , nie je duzo mleczka , dzięki Bogu nocki spiąsynek dziasla lżejsze wychodzą 2 gorne jedynki , ale ma apetyt
Dziewczyny pochwalcie sie jakie macie i polecacie spacerowki?
Cześć AngelaDziękuję że pytasz u nas dobrze , chlopaki waza 8600 i 7800 maja 75 cm na leżąco .
Jeden synek ma juz 4 zabki.
Drugi dwa.
Chlopaki sami staja i jak sie czegos trzymaja to chodza ale boja sie jeszcze puścić .. jeden właśnie jest troche przeziębiony.
A co tam u was?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Cześć AngelaDziękuję że pytasz u nas dobrze , chlopaki waza 8600 i 7800 maja 75 cm na leżąco .
Jeden synek ma juz 4 zabki.
Drugi dwa.
Chlopaki sami staja i jak sie czegos trzymaja to chodza ale boja sie jeszcze puścić .. jeden właśnie jest troche przeziębiony.
A co tam u was?
Kochana super
U nas wszystko oki , tez obecnie mamy katary... Ale odpukać dajemy radę: )
A tak to dzieci wszędzie są...
Buziaki dla Wasczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doradźcie jaki wóżek
Duet havana 3 w 1 czy Dorjan danny sport prim 3 w 1 ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 11:40
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny doradźcie jaki wóżek
Duet havana 3 w 1 czy Dorjan danny sport prim 3 w 1 ??
Chyba nie m takiego wozka dorjan prim , jest twinzalezy co masz brac pod uwage czy wolisz miec 2 osobne daszki. , czy jeden duzy
ja wybierając wózek patrzylam na funkcjonalność, czy nikt nie ma w okolicy podobnego ( ja miasto i chodziło trochę wozkow blizniaczych) nie wiem jak u Ciebie:) poorostu nie chciałam mieć takiego samego
A Tobie ktory sie bardziej podoba ? -
Chyba dwie budki bardziej do mnie przemawiają.
Zastanawiamy się nad imionami dla dziewczyn. Żeby nie było zbyt łatwo wymyśliłam sobie,żeby dziewczyny miały imieniny w tymbsamym dniu. W związku z tym mamy mocno ograniczoby wybór i siłą rzeczy imiona się powtarzają. Rzućcie okiem
Elżbieta i Izabela
Małgorzata i Zuzanna
Joanna i Izabela
Joanna i Aleksandra
Aleksandra i Alicja
Natalia i Julia
Joanna i Zuzanna
Maria i Magdalena
Joanna i Izabela
Maria i Małgorzata
Krolina i Gabriela
Maria i Julia
Zofia i ElizaAngela* lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
NiecierpliwaOna wrote:Chyba dwie budki bardziej do mnie przemawiają.
Zastanawiamy się nad imionami dla dziewczyn. Żeby nie było zbyt łatwo wymyśliłam sobie,żeby dziewczyny miały imieniny w tymbsamym dniu. W związku z tym mamy mocno ograniczoby wybór i siłą rzeczy imiona się powtarzają. Rzućcie okiem
Elżbieta i Izabela
Małgorzata i Zuzanna
Joanna i Izabela
Joanna i Aleksandra
Aleksandra i Alicja
Natalia i Julia
Joanna i Zuzanna
Maria i Magdalena
Joanna i Izabela
Maria i Małgorzata
Krolina i Gabriela
Maria i Julia
Zofia i Eliza
Ola i Ala fajnie -
Czarnulka - przykro mi i życzę Wam powodzenia w kolejnym cyklu
A tak w ogóle. Bliźniakami się sama zajmujesz czy masz kogoś do pomocy?
Potem będziesz musiała na siebie mocno uważać i dużo odpoczywać
Dziewczyny,
ile mleczka piją Wasze pociechy w ciągu dnia (+ co ile godzin?). Ile dajecie na noc i nad ranem?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Rodzynka u mnie na noc 210. Rano ok 6 180 ml, później kaszka na mleku 180, obiadek 12/13. Jakiś owocek w między czasie i godz 16.30 mleko 180. Czasem 150 ml. Jak sen u was, mam na myśli drzemki w ciągu dnia? Ile ich i jak długo śpią, sami zasypiaja czy usypiac ie? Pytam, bo u mnie masakra. Usypiam w wózku w czasie dnia na noc spoko.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Rodzynka u nas rano kolo 8 - 210ml , później 11.-11.30 obiad, 13.00 melko 210 , 15 owoc , deser , 16.30 mleko 210ml , pozniej jakas przekaska i 20.00 - mleko na noc 210 ml
Didi
U nas 2 drzemki w ciągu dnia. Jakos po 11 po obiadku do 13. I następna po 15 , spia max 1.5h i usypiaja w lozeczkach , czasem na spacetze w wozku -
rodzynka66 wrote:Czarnulka - przykro mi i życzę Wam powodzenia w kolejnym cyklu
A tak w ogóle. Bliźniakami się sama zajmujesz czy masz kogoś do pomocy?
Potem będziesz musiała na siebie mocno uważać i dużo odpoczywać
Dziewczyny,
ile mleczka piją Wasze pociechy w ciągu dnia (+ co ile godzin?). Ile dajecie na noc i nad ranem?
Okolo 19 mleko 170ml
Okolo 22.30-23.00 mleczko z dodatkiem kaszki 240 ml i przerwa do rana bez jedzenia 9-10h
Aha i codziennie robie co innego np czasem daje sama kaszke owocowa czasem same owoce zblenderowane w międzyczasie jedza chrupki czy jakies jogurty czy jakas jajecznice kisiel
Zasypiaja prawie zawsze sami sporadycznie sie zdarzy ze musze zalulac
Chodza spac 19 czasem ale rzadko o 20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 13:32
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej !
U nas na ten moment ok .
Jest 14 % różnicy wagowej między dziewczynkami . ( tak! Znam już płeć! )
Oprócz tego, że są zaplecione pępowiny, to wszystko jest dobrze.
I jak zwykle ... odliczam czas do następnej wizyty.
gabi 7 lubi tę wiadomość
ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa
-
Ansien , super wieści i gratuluję córeczek
trzymam kciuki :-*
Niecierpliwa , Evaa i inne mamusie w trojpakach jak sie macie ?
Didi jak maluchy? Też są " wszędzie " jak moje ?
Gabi Twoje księżniczki juz same chodzą?
Czarnulka jak chlopaki?
U nas nic nowegodziecu rosna jak szalonee, codziennie cos nowego pokazuja i rozrabiają
hehe
Jezuu ja juz myślę o roczkumoze za szybko , ale czas tak leci jak szalony...
Pixi a jak u Ciebie?
Ciekawe co u Karen?
Buziaki -
Ansien to super wieści :-)rozumiem doskonale Twój lęk od wizyty do wizyty ale mocno trzymam za Was kciuki:-)u mnie też dziewczynki w brzuchu siedziały A teraz rozrabiaja na maxa:-)
Angela moje gwiazdy jeszcze nie chodzą i chyba jeszcze im trochę z tym zejdzie.yeraz są na etapie wspinania się i podciagania na kolana.sa wszędzie.az strach pomyśleć co to będzie jak będą chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:00