Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Nadinka gratulacje:-)
Ja swoją ciążę z blizniaczkami znosilam ogólnie kiepsko.na początku straszne były wieczory,mdłości itd.dobrze,że ominęło mnie wymioty.bardzo często doliczamy mi bóle podbrzusza;co strasznie mnie niepokoilo.pod koniec ciąży leżałem 5 tyg.w szpitalu,bo zaczęły mi się przedwczesne skurcze.ale udało mi się odnosić ciążę i urodziłam w 38t. Może to wszystko że względu na ciążę bliźniaczą A może też wiek swoje robi:-( poprzednia ciążę w 2009 znosilam super.dolegliwości ZERO.Do samego końca pracowałam.
Ansien kciuki za wizytę.u Ciebie już 24 tc.polowa za Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:11
-
Gabi a ile miałaś lat jak byłaś w ciazy z blizniakami?
Ja ciągle z niedowierzaniem spoglądam na zdjecie z usg. Moj B. od samego poczatku był przekonany że beda bliźniaki. Nie wiem skąd to wiedział ale trafił. -
Hej dziewczyny jakby któraś miala na sprzedaż duphason prosze o wiadomość27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny jakby któraś miala na sprzedaż duphason prosze o wiadomość
Czarnulka mam 1 całe opakowanie i listek bez 4 tabletek. Wszystko w terminie ważności. U mnie się marnuje, podaj adres albo napisz na priv jakoś. Wyślę Ci prezentszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Czarnulka mam 1 całe opakowanie i listek bez 4 tabletek. Wszystko w terminie ważności. U mnie się marnuje, podaj adres albo napisz na priv jakoś. Wyślę Ci prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 13:23
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
gabi 7 wrote:Hej dziewczyny:-)
Mamuśki,czy Wy siedzicie ze swoimi pociechami, czy któraś wraca do pracy i oddaje maluchy do żłobka?[/QUOTE
Ja planuje wrócić marzec- kwiecień, mam swoj biznes i zależy mi aby szybko wrócić ale dzieci chce zostawić z babciami -
Hej Angela,babcie super sprawa:-) ja niestety nie mam takiej możliwości A do pracy muszę wrócić,bo utrzymać trójkę dzieci z jednej pensji to byłoby raczej kiepsko:-(więc pozostaje żłobek.juz mam załatwione miejsca i mogę je zaprowadzić od stycznia.ja planuje wrócić do pracy koło marca,więc wcześniej będę je zaprowadzac na troszkę,żeby się z miejscem i ciocuami zapoznały:-)
-
Hej dziewczyny co u Was?
witaj Ewetka
Kiedy Wasze Maluchy 1k2o pojawiły sie po tej stronie brzuszka? Normlanie bym sobie spokojnie czekała na luty i termin porodu, a tak to nigdy nic nie wiadomo
A ciuszki jeszcze nie wyprane
Ewe tka lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
gabi 7 wrote:Hej Angela,babcie super sprawa:-) ja niestety nie mam takiej możliwości A do pracy muszę wrócić,bo utrzymać trójkę dzieci z jednej pensji to byłoby raczej kiepsko:-(więc pozostaje żłobek.juz mam załatwione miejsca i mogę je zaprowadzić od stycznia.ja planuje wrócić do pracy koło marca,więc wcześniej będę je zaprowadzac na troszkę,żeby się z miejscem i ciocuami zapoznały:-)
O tak , babcie to skarb
Kochana to jak nie masz wyjścia to śmiało prowadzaj po troszkę, żeby się przyzwyczaily i będzie dobrze
Niecierpliwa ja nie pomoge
Ewetka witaj gratulacje
gabi 7, Ewe tka lubią tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:NiecierpliwaOna moje gwiazdy urodziły się w 38tc
Witaj Ewetka:-)Napisz coś o sobie:-)
witaj jestem w 16 tyg ciaży blizniaczej jest to moja pierwsza ciaza mam 29 lat. moje dzidziorki sa dwujajowe jeszcze nie wiem jakiej płci 6go mam termin wiec może juz bede wiedziec chciałam dodac zdj wózka moich maluchów ale nie wiem jak hihi