Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pat85 piękne zdjęcia!
Gabi kciuki zaciśnięte Daj znać po wizycie.
tika jeśli Ty przytyłaś tylko 10 kg w ciąży to zazdroszczę. Ja już mam 3 na plusie
jolka mi dr powiedział na ostatniej wizycie że od teraz do 20 tygodnia jest największy spokój. Tak więc mogę wywnioskować że od 20 tc może zacząć się zespół TTS...? ale szczerze to jeszce o tym nie myślę. I nie zamierzam o tym myśleć bo ten zespół wcale może nie wystąpić i tika jest tego idealnym przykładem
Co do wizyt u mnie co dwa tygodnie. Na początku miałam co tydzień ale dlatego że byłam bardzo przewrażliwiona. -
Jolka mi się wydaje, że lekarz mówił, że od 16, ale pewna nie jestem bo w emocjach to różne rzeczy mogłam usłyszeć. Zaczęłam już 21 i odpukać nic nie wygląda póki co podejrzanie. Usg co 2 tygodnie właśnie żeby sprawdzić ilość wód płodowych i pęcherze maluchów w celu wykluczenia podkradania. Mówił mi też lekarz, że to się zdarza w około 20% ciąż jednokosmówkowych i nawet jeśli się wydarzy to są doskonałe ośrodki w Polsce, które to leczą. Więc oby nas nie dotyczyło, ale trzeba też pamiętać, że w razie czego to nie wyrok.
A wiecie, że ja od kiedy poznałam płeć to jakoś znacznie mniej nerwów mam przed wizytami chyba część to była ekscytacja czy może już się w końcu dowiem teraz też zawsze mam obawy czy wszystko dobrze, szczególnie w poczekalni, ale jakoś dużo spokojniejsza już jestem. -
nick nieaktualny_tika wrote:Karolina a przypomnij w którym jesteś tyg.?
Mi codzienne mdłości przeszły gdzieś w 16 tyg, ale potem też się zdarzały do dziś, np. Gdy rano otwieram lodówkę.
Ja dziś pierwsza noc od miesięcy dobrze przesłałam, co za cudowne uczucie:)
Dokładnie 28tc i 2 dni -
Kochane moje.pisze dopiero teraz,bo wreszcie mam chwilę oddechu po całym dniu.
Dziękuję Wam wszystkim,że trzymalyscie za mnie mocno kciuki.POMOGŁO ☺są dwie owodnie a o to martwilam się najbardziej.ogólnie to tyle mnie to nerwów kosztowało,że teraz padam z nóg po tych wszystkich emocjach.
Jestem spokojniejsza:-)_tika, Pat85, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
z uwagi a fakt, że może u mnie być dwójka to chciałabym się Was podpytać o Wasze początkowe bety
Napiszecie koleżance weterance będącej na początku drogi swoje bety?Kredowa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine cieszę się że tu zajrzałaś i mam nadzieję że z nami zostaniesz
Kiedy idziesz na wizytę?
Moja beta
9 dpt- 125,7
11dpt- 283- przyrost o 126,4%
13dpt- 698,2 - przyrost 146,6%
Twój przyrost o ile dobrze kojarzę jest grubo ponad 200% więc naprawdę wierzę że na dobre będziesz tu z nami