Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pat Hahahhaha ustawiałam się
Ale fakt golenie robi się uciążliwe a co będzie później
Monako jeszcze nie przyszedł, babka mi nie wysłała
Może dojdzie jutro to będę miała zabawę ))
W sobotę jedziemy na te targi Będę Mamą już nie mogę się doczekać tego wszystkiego )15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Ja już nie daje rady się golic, jestem zarosnieta jak bory sucholskie:(
A sex od początku mamy zakazany, ale parę razy złamalismy zakaz oczywiście bez drażnieniA piersi i przerywany
Ja już jestem w domu, za 2 tyg mam jechać do szpitala i być już do porodu, strasznie mnie to stresuje. Nagle to wszystko takie realne się stało.
Wszystko już mamy oprócz kocyki i osłonę na łóżeczka.Kredowa lubi tę wiadomość
-
tika to chyba zrozumiałe że im bliżej rozwiązania tym większy stres...ale jesteś juz tak blisko Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym byc na tym samym etapie!
Dobrze też że jesteś w domu- masz jeszcze dwa tygodnie żeby się oswoić iż niedługo zaostaniesz szczęśliwą mamą. To będą dla Was piękne święta
A napisz jeszcze jak się czujesz tak fizycznie? Dużo przytyłaś? Masz rozstępy? Ciekawi mnie co na tym etapie najbardziej może dokuczać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 10:50
-
Tika z jednej strony zazdroszczę, a z drugiej byłabym pewnie w niezłej panice, że to już zaraz! A za 2 tygodnie idziesz do szpitala na planowany poród czy będziesz tam czekać aż się sam zacznie?
Jeśli chodzi o seks to zakazu nie dostałam. Ale... w pierwszym trymestrze w ogóle mi się nie chciało, a teraz to jakoś zawsze nie po drodze, bo to luteinę już włożę, to mam gorsz dzień. I w sumie to bardzo rzadko nam się zdarza i najczęściej jednak bez penatracji (hehe trochę jak nastolatki). Chociaż nie powiem ostatnio to mi się nawet chce -
Znalazłam fajny artykuł jeśli macie ochotę poczytać
http://mamaginekolog.pl/lezenie-odpoczywanie-oto-pytanie/
W sumie to samo co mówił mi mój ginekolog, ale miło wiedzieć, że nie jest jedyny a mi takie podejście akurat bardzo odpowiada.Kredowa lubi tę wiadomość
-
Hejhej
Solei trzymam mocno kciuki za wytrwalego maluszka!
Ja swojej "pelargonii" to nie widze od dawna (otylosc brzuszna)..ale zawsze dawalo eade jakos ten brzuch ugniesc i oodejrzec, teraz gole sie na czuja ;/
Jesli chodzi o bzykanko, to wczesniej byl zakaz. Teraz nie wiem, ale nie mamy cisnienua. Moj nawet ostatnio znajomym gadal ze by nie mogl hak wie ze tam dzieci sa. Nic na sile, a mi ta posucha poki co nie przeszkadza.
P.s. kurde sorry za bledy. Pisze z tel i ciezko mi czasem trafic w dobra litere. A zeby poprawic tu blad..to musze sie bawic z kursorem zeby dobrze trafic w blad..co zajmuje troche czasu;) mam nadxieje ze ogolnie rozumiecie to co pisze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 12:35
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Tika super,ze jesteś już w domu☺ja też tak jak Monako chciałabym być na Twoim miejscu i wiedzieć,ze już 33 tydz.Już Pisałam La napiszę jeszcze raz.jesteś dla mnie nadzieją,że wszystko może być dobrze☺ja strasznie się stresuje poniedzialkowa wizytą.boję się tego,co usłyszę w gabinecie:-(
-
Ja miałam tylko takie delikatne wybrzuszenie od spojenia do pępka. Nic więcej. Ale teraz brzusio rośnie.
Co do Twojej wizyty to powiem tak- sporo czytałam o owodniach i kosmówkach i przy ciąży jednojajowej- jedna owodnia zdarza sie naprawdę bardzo ale to bardzo rzadko.
Tak więc bądź dobrej myśli że i u Ciebie będą dwa worki.
Ja chyba właśnie w 9 tc miałam potwierdzone na pewno że dwie owodnie. Do poniedziałku juz niedaleko
A jeśli jesteś tak samo panikująca jak ja to pomyśl o detektorze tętna. Tętno jest wykrywalne od 12 tc ale zdarza sie też szybciej. Mnie to naprawdę bardzo uspokaja. I nie namawiam, ale polecam
-
To prześlij markę swojego detektora☺a jaki jest koszt takiego urządzenia,bo może warto się w nie zaopatrzyć☺boję się tego,że w poniedziałek nie usłyszę już serduszek.strasznie się boję.Tak miałam z ciążą w październiku.moja to już w zasadzie 3 ciąża,więc może dlatego burz tak szybko odskoczyl.
-
Ja mam detektor angel sound i jest super. Za nowy płaciłam 127 zł ale odbiór osobisty. Nie wiem ile Kredowa zapłaciła za swój ale kupiła używany. I jak najbardziej warto. Tylko mi sie spieszyło i sprzedaje babka która mieszka ulicę obok mnie
Ja teraz spokojniej czekam na wizytę więc mi ten detektor daje ogromny komfort.
Od wczoraj mam bardzo delikatne ciągnięcia po prawej i po lewej stronie brzucha i czasem coś w krzyżu poczuję dlatego zaraz zobaczę co u moich bąbli słychać -
nick nieaktualny
-
Cześć karolina! Ależ super, jeszcze jedna multimama i to na dodatek potrójna
Gabi mi sie od początku wydawało, że ciasno mi w zwykłych spodniach. Tak wcześnie to chyba była bardziej zatrzymana woda i efekt zaparć. Ale fakt, że ponizej pępka już się mala górka zaczynała robić. Licz się z tym ,że może Cię nagle i porządnie wybrzuszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 19:33