A ja myślę, że to jakieś oszustwo, coś mi tu nie gra. Jestem na kilku innych portalach i tam często zdarzają nam się trolle. Ktoś się zabawił, ale po co na tym forum?

I co z tego ma?
"Jesli to to tojakos 2-3 tydzien" ?????
"przepraszam nie rozumiem twojego pytania? hehe jestem taka zmeczona a jednoczesnie przejeta tym ze może to smiesznie zabrzmi ale nie myślę, problemy z koncentracja? hehe chyba tak to sie nazywa ". Bez komentarza.
"tak to wiem, nie jestem taka ciemna

tylko nie ogarnełam pytania ''ile masz dni po owulacji'' dzieki

" To również.
" Byłam u lekarza 9 listopada, mówił ze podejrzewa ciąze ponieważ mam objawy. <ciągle śpie, co po chwilkę siusiam i ciagle i mokro?" . Lekarz nigdy na podstawie objawów nie stwierdził u mnie ciąży, zawsze mówił, że objawy to sobie można mieć przed miesiączką, a z resztą "ciągłe sikanie" to objawy zapalenia dróg moczowych, jeśli się nie mylę

PRAWDZIWY LEKARZ na podstawie objawów w 2 tygodniu (hahaha) nie stwierdzi ciąży. Zawsze mnie badał jak ją podejrzewałam (ze 2 razy jako nastolatka i też byłam głupiutka i nie wiedziałam co to test ciążowy) i sprawdzał czy macica jest rozpulchniona. Poza tym test beta hcg. A kobieta, która nie stara się o dziecko co robi tutaj, u nas? Kobieta która nie wiem czym jest OWULACJA

Mogłabym tak pisać i pisać, ale wiem jedno: to jest jakaś prowokacja i nie chce mi się tracić na to więcej czasu.
Dziękuję.