Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Troche ja Glukometr nie jest miarodajny!!!! tylko testy z krwi. Granica bledu pomiaru glukometrem to az 15-20 procent! NIGDY nie nalezy diagnozowac cukrzycy na podstawie pomiaru glukometrem.
http://cukrzycapolska.pl/narzedzia-kalkulatory/kalkulator-dokladnosci-wynikow-glukometr/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 09:14
-
Nie moge tego nie robic jak czytam te bzdury :o Jedna laska sobie diagnozuje cukrzyce z glukometru chociaz wyniki ma prawidlowe z laboratorium po czym mierzy sobie cukry przez cala godzine od posilku zamiast po godzinie od posilku jak kaze WHO. A pisza ze my wypisujemy bzdury? Normy sie pozmienialy od jakiegos czasu i to co kiedys nie szkodzilo tysiacom mam czyli cukier 140 godzina po posilku i 99 na czczo teraz raptem po zmianie norm futruje sie te kobiety insulina.
-
Słuchajcie, tak myślę, aby każda swoje zdanie pozostawiła dla siebie. Będzie tak najlepiej..
Bo można coś napisać/powiedzieć, krzywdząc kogoś nieświadomie.
Tyle ludzi, tyle poglądów, tyle decyzji.
Fajnie by było, aby lekarze również byli zgodni w diagnozowaniu cukrzycy.
Mi diabetolog powiedział, że nie mam cukrzycy. Drugi mi powie, że ją mam.
Jedynym wyjściem jest słuchać lekarza, ale przy okazji mieć swój rozum.
Asia_30 lubi tę wiadomość
-
Nie strasz mnie Dalile.
Boję się i porodu, i ogólnie..
Ale Asia mnie pocieszyła, żeby zdać się na naturę..
W zasadzie, to dla małej już mam.
Zdurnialam na punkcie pięknych ciuszków dla dziewczynek;)
Mam wielkie oczy, jak widzę promo, sale, wyprz;)
W kwietniu planuję kupić już dla siebie.
A tak generalnie został wózek. Podoba mi się styl retro.
A Ty, już powoli coś kupujesz?
-
Powiem Ci, ze niekiedy lepiej kupić raz a dobrze;)
To się u wspólnego doktorka trafiły 2 dziewczynki (Zosia i Eliza)
No właśnie, masz rację.
Gdy są komplikacje, to odsyłają.
U mnie prawdopodobnie będzie cc, to tym bardziej.
No zobaczymy..
Aczkolwiek mam na oku Miejski, bo już parę razy tam byłam. -
Macie racje laski nie ma co sie denerwowac poprostu wlazlam na forum cukrzycowych i jak zobaczylam jak potraktowaly Dalile to sie zagotowalam Ja niestety jestem uzalezniona juz od kupowania ciuszkow dzieciecych. Polecam wam Next piekne te ciuszki i naprawde takiej jakosci sie nie znajdzie w zadnym sklepie w u nas. A pajacyki od razu maja takie wywijane lapki ze nie trzeba rekawiczek zakladac
http://pl.nextdirect.com/pl/ -
Niom kocham Next i lubie male pracownie co szyja sliczne ciuszki juz troche pozamawialam Wozek mam wystarczy godnolke jeszcze dokupic. I mam jesli chcesz na sprzedaz wozek retro z wielkimi kolami na wahaczach (nie wiem czy dobre h ) Navington Caravel razem ze spacerowka. Lezy sobie na strychu i chyba go nie bede uzywac mam dwa wozki. Musze sie w koncu zebrac i wystawic go na sprzedaz.
http://img04.staticclassifieds.com/images_tablicapl/203512743_3_644x461_zestaw-wozek-gleboki-nosidelko-navington-royal-caravel-gondola-torba-wozki-dzieciece.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 17:46