Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie to jest dziwne tu Cię nie przyjmą bo to tu nie to tamto ... powinno być tak że na początku ciąży wybierasz gdzie chcesz rodzic i tam później jedziesz ... bo ja np będę się cholernie bała ze będę rodzic i nie będą chcieli mnie przyjąć masakra jakaś ... w innych miastach jest jeden szpital i dają radę a u nas kilka ale i tak zawsze coś wymyśla
-
Dalile wrote:Też się nie boję. Mam tam swojego lekarza i cukrzycę prowadzoną w ich poradni.
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Co ma być, to będzie
Ale inna sprawa, że jak ja byłam na IP ze skurczami to wzięli na oddział dziewczynę z Giżycka, po terminie ale bez akcji porodowej, żeby nie jeździła znowu.
Więc myślę, że to tylko takie legendy.
Co więcej - Wojewódzki powinien mnie przyjąć, bo ja jestem z Dobrego Miasta, a nie Olsztyna, a u mnie porodówki nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 11:01
-
Izulala jestem po pierwszej wizycie położnej Pogadałyśmy o różnych dolegliwościach jakie mogę teraz czuć, opowiedziała, że nauczy mnie oddychać przy porodzie i przygotujemy mój plan porodu.
Posłuchałyśmy tętna małej.
Miła i przyjemna, no i mam oprócz lekarza kogoś do kogo mogę zadzwonić z wątpliwościami, zwłaszcza dotyczącymi samego porodu. Ona poleca Miejski, bo tam oprócz bycia środowiskową w Dobrym Mieście pracuje.izulala lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jutro już idę na oddział.
Jestem jeszcze spokojna, ale zapewne jak już tam będę, to zacznie się trzęsienie majtami.
Pewnie trochę posiedzę na Izbie Przyjęć.
Masz pewnie Dalile dylemat co do wyboru Szpitala.
Odezwę się czy byłam zadowolona z opieki w Wojewódzkim.
Trzymajcie kciukasy. Te u nóg równieżAsia_30, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Wesołek wrote:Dziewczyny, jutro już idę na oddział.
Jestem jeszcze spokojna, ale zapewne jak już tam będę, to zacznie się trzęsienie majtami.
Pewnie trochę posiedzę na Izbie Przyjęć.
Masz pewnie Dalile dylemat co do wyboru Szpitala.
Odezwę się czy byłam zadowolona z opieki w Wojewódzkim.
Trzymajcie kciukasy. Te u nóg również
Jak masz planowane przyjęcie to pojdzie z górki trzymam kciuki bedzie dobrze szybko minie -
a tak szczerze to byłam z wizyta na trakcie porodowym w miejskim i na salach ze jak zobaczyłam to stwierdziłam ze nie chce tam wracac. a co do przyjec gdy ja byłam to dziewczyny jednej tez nie przyjeli wiec duzo zalezy od obłozenia na porodówce. Dostanie sie tam gdzie chcecie bedzie dobrze
-
Ja byłam w Miejskim na HSG dawno temu i było znośnie, personel ok, ale jakoś tak nie mam zaufania.
Położna namawia, bo dzięki norweskiemu funduszowi dobrze dziecko przebadają po urodzeniu, nie trzeba się potem na różne wizyty umawiać.
Tak jak mówię, co ma być, to będzie. Mój pierwszy wybór Wojewódzki, potem pewnie Miejski bo bliżej, jakoś Malarkiewicz mnie nie przekonuje mimo francji elegancji. -
Dalile wrote:Ja byłam w Miejskim na HSG dawno temu i było znośnie, personel ok, ale jakoś tak nie mam zaufania.
Położna namawia, bo dzięki norweskiemu funduszowi dobrze dziecko przebadają po urodzeniu, nie trzeba się potem na różne wizyty umawiać.
Tak jak mówię, co ma być, to będzie. Mój pierwszy wybór Wojewódzki, potem pewnie Miejski bo bliżej, jakoś Malarkiewicz mnie nie przekonuje mimo francji elegancji. -
Dalile wrote:Pre...co?
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Preluksacyjnej z bioderkami u dziecka i będziesz jeździć musiała. Pierwsza wizyta w 6 tyg najlepiej zarejestrować się tuż po wypisie bo trochę się czeka. U nas jeszcze neonatolog był ale to nie wszystkie dzieci mają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 09:47