Rocznik 1981. Jesteście szczęściary?
-
WIADOMOŚĆ
-
Doty jak tylko Wiki się urodziła już wiedziałam, że chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. Niestety w moim wypadku M stanowczo odmawia Nie możemy sie dogadać w tym temacie. Mam nadzieję, że z czasem zmieni zdanie
-
Okres spóźnia się 3 dzień. Zwykle miałam regularne. Ale po ciąży jeszcze mogło się nie uregulować. A może to już? a co u Was?Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Doty masz już okres? Jesteś kp o ile dobrze pamiętam. Trzymam kciuki, żeby @ opuściła Cię na kolejne szcześliwe 9 miesięcy Daj koniecznie znać
U nas chyba jakiś skok rozwojowy bo Wiki trochę ojęczała, ale rozwija się w oczach Taka jeszcze niedawno gapka była, a teraz wszystko ją interesuje, chwyta już zabawki, próbuje stopę wsadzić do buzi, po prostu buzia się sama śmieje jak się na nią patrzy. Cudeńko moje A mój starszy synek zaczął grać w lokalnej drużynie piłkarskiej, jest oficjalnie zarejestrowanym w pzpn zawodnikiem w roczniku wyżej i jest taki dumny z siebie a my razem z nim. Cudowne mam dzieci dziewczyny -
Zgadza się Eni_gma, jestem kp, ale okres mi się pojawił już po 4 miesiącach. Nie wiem od czego to zależy. Niczego nie zmieniałam, nie wprowadzałam nowych dań dla Janka. Przyszedł po prostu i już.
Ten cykl widocznie nie był mi pisany bo @ dostałam tydzień temu w piątek 13-stego. Nie mam parcia na już, więc spoko.
Cieszę się, że u Ciebie i Twoich dzieci tak wszystko się układa. Mają rośnie i tak jak Janek przynosi wiele radości każdego dnia. To fajne tak obserwować jak się zmienia z maluszka w taką fajną istotkę Janek też odkrył że ma nogi niedawno radochy na przy tym że szok, my też a Twojemu synowi gratuluję mąż powody aby być z niego dumna i zgadzam się z Tobą - masz cudowne dzieciEni_gma lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Dziekuję Dotty Naprawdę dzieci to mój sens życia i codziennie dziękuję, że dane jest mi to wszystko przeżywać z całą tego cudownością (nie pomijając mniej przyjemnych chwil )
Dziewczyny co u Was? Już się nikt nie pojawia? -
Cześć, ja się pojawię przez kilka dni miałam jakieś zaćmienie i nie mogłam odnaleźć tego wątku... Ale znalazłam i witam się z Wami, od dziś w 12 tygodniu
Ps. Ogólnie na forum po tej stronie rzadko zaglądam, dziwnie na tym fiolecie. Na różu więcej się dziejektosiowa lubi tę wiadomość
-
Do II trymestru trochę mi brakuje jeszcze wg kalendarza tu na bbf zaczynam chyba 14 listopada.
Prenatalne 12 listopada, mam nadzieję, że się uda poznać płeć. Choć pan tatuś mówi, że woli niespodziankę. Muszę go przekonać, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, że ja wiem, a on nie. Przecież nie utrzymam w tajemnicy oboje liczymy na syna, choć na początku miałam jakieś przeczucia, że to dziewczynka. Już niedługo może się przekonamy
Wprawdzie we wtorek jeszcze mam wizytę u mojego lekarza, ale on ma słaby sprzęt w gabinecie, więc nie liczę na wieści. -
Kattalina. Suwaczek możesz sobie dobrze ustawić podając inną datę.
Ja też tu rzadziej zaglądam, bo mało kto pisze.
Udało mi się uchwycić pierwsze uśmiechy
[Cut]Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 02:05
kattalinna, ktosiowa, Eni_gma, doty22 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Kattalina. Suwaczek możesz sobie dobrze ustawić podając inną datę.
Ja też tu rzadziej zaglądam, bo mało kto pisze.
Udało mi się uchwycić pierwsze uśmiechy
jpg[/IMG]
Ale cudo!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 18:50
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Mnie ten mój suwak wkurza, jest jeden dzień do tyłu, a informacje pod nim też nie zgrywają z tymi z kalendarza bbf. Mam jeszcze jakąś aplikację w telefonie i tam jeszcze co innego. Normalnie jestem w 3 ciążach jednocześnie