#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Oh mój dzidziuś prawie wyskoczył z brzucha po glukozie 😂 ja po pierwszym wyrzucie cukru i spadku byłam tak ospała że ledwo widziałam na oczy 😴Bezowata wrote:Ja dziś zaczęłam dzień od słodkiego drineczka i czekam teraz na kolejne pobranie 🍬 A młody się rozszalał po tej dawce cukru 😅
Ola8999 lubi tę wiadomość
-
No ja właśnie w tej pierwsze godzinie jakiś mega zjazd zaliczyłam, strasznie słabo się czułam i myślałam, że zemdleję.. potem już było lepiej, ale teraz jak wróciłam do domu, to chyba mnie dopadł jakiś gwałtowny spadek, bo zrobiło mi się ciemno przed oczami i taki pot mnie zalał jakbym miała zaraz paść 🫣 Pozostało tylko liczyć na pozytywne wyniki 🙈
-
Mnie ta przyjemność czeka w czwartek 🤮
Jak się czujecie Dziewczyny? Mi waga rośnie, brzuch rośnie, Mała fika dużo mniej niż jej starsza siostra (jest nadzieja na spokojniejsze dziecko😅), oprócz bólu w pośladku nic mi nie dolega, i czasem spina mi brzuch ale piję magnez i czuję się duzo lepiej niż wcześniej. Oczywiście spacery i jakaś większa aktywność odpada ale i tak czuję się świetnie jak na ciążę w wieku 38 lat🙈 -
Podobny wiek i podobne odczucia:) tylko mała fika, zwłaszcza w lewym boku, w nocy myślałam, że mi wyskoczy:) brzuch czasami się spina, ale zauważyłam że to od stresu w pracy. Chodzę na spacery i nie ciągną mnie więzadła jak wczesniej, czasem ćwiczę w domu, ale nadal za rzadkoJoanne wrote:Mnie ta przyjemność czeka w czwartek 🤮
Jak się czujecie Dziewczyny? Mi waga rośnie, brzuch rośnie, Mała fika dużo mniej niż jej starsza siostra (jest nadzieja na spokojniejsze dziecko😅), oprócz bólu w pośladku nic mi nie dolega, i czasem spina mi brzuch ale piję magnez i czuję się duzo lepiej niż wcześniej. Oczywiście spacery i jakaś większa aktywność odpada ale i tak czuję się świetnie jak na ciążę w wieku 38 lat🙈
-
Ja czuje się w sumie dobrze. Aleee waga idzie do przodu +8 kg 😅 ale 60 kg jeszcze nie ważę bo 59.9kg 😆
Nie wiem też czy dzisiaj w nocy mi się to śniło czy faktycznie mi się tak działo ale obudziło mnie to i czułam takie uczucie jakby mi ktoś szpilki w brzuch wbijał. Nie było to mocno bolesne ale sprawiało taki dyskomfort. I teraz pytanie bo szybko zasnęłam dalej czy tak było czy mi się wydawało.. 😅
-
Mi dyskopatia doskwiera. Pani doktor zalecila mi po 30 tc konsultację ortopedyczną w sprawie metody porodu, bo może lepiej żebym miała CC. Poza tym w sumie nic mi nie dolega, ale sam ból pleców nadrabia za wszystko inne, wstanie rano z łózka to katorga, łzy mi same lecą po twarzy. Później jak już pochodzę to jest w miarę OK, ale te pierwsze chwile powalające.
-
Wyniki miałam tego samego dnia, późnym popołudniem. Robiłam w Alabie 🙂MroziaMM wrote:Wyniki krzywej są szybko ? Bo nie wiem ile przed powinnam się wybrać aby mieć wyniki na wizyte 10.11

My wizytę mamy jutro, dzisiaj też robiłam powtórkę badania moczu. Dodatkowo odebrałam (w końcu) sprawozdanie z grupą krwi, bo wyrabiam od razu krew kartę. I tak kłują i tak 🫣
Co do samopoczucia, to psychicznie tak sobie. Jakoś mnie przytłacza ilość rzeczy i spraw, które musimy ogarnąć. Może pogoda robi swoje.. Staram się więcej odpoczywać, bo ten brzuch mi twardnieje czasami. Jak chodzę to już w ogóle się napina. Na szczęście nie boli. Magnez biorę. Brzunio rośnie, widzę po ciuchach i zadyszce w okolicach 2 piętra 😂
Synuś dwa dni ostatnie szalał, dzisiaj jakiś spokojniejszy i już mam schizę.. -