Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z kolei chlopca bym chciala bo dwie panny juz w domku no ale trzeba brac co nam los dajeSzczęśliwa_Mama wrote:Oliwcia zazdroszczę pozytywnie dziewczynki, bo marzyłam o drugiej córeczce... ale podobno drugi chłopaczek... ale też niepotwierdzone he he więc jest nadzieja

Kark eh no wlasnie sama nie wiem
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Synek Piotruś 2019
Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017 
Aniołki

Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyWitam kochane, byłam na wizycie
Mały wazy 2976 (w 2tygodnie prawie kilo?!) jeśli chodzi małego wszystko w normie. Łożysko z brzeżnie przodujacego stało się centralnie przodującym.
Dostałam skierowanie i w poniedziałek juz ide się położyć do szpitala, bo lekarz nie chce ryzykować...
Przepraszam nie odniosę się do Waszych postów, mam jakiegoś doła..
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aga kawał chłopa co

ja tez byłam wczoraj na przeglądzie dziewczyny waża po 1400 g. W szystko super. Tylko nadal nie wiem kiedy rodze, gdzie rodze i jak rodze
NIby wg standardów od 35 tc powinnam leżec w spzitalu, ale moja gin mówi, ze jej zdaniem to jest mocno na wyrost i ze po co kończyć ciąże jeśli wszystko jest ok, to do 38 niech dzieciaczki siedza w środku i zdrowo rosną
Zgadzam się z nią, tylko na tej mojej pipidówie boe się, ze jak coś sie zacznie dziać, to nigdzie nie zdąże dojechać, albo wyląduje gdzie najbliżej i nagorszy spzital. ale póki co, to dopiero 29 tc, więc spokonie liczę, ze mam czas
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ebff2a7dc15.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Basik83 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia
24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019
-
nick nieaktualnyAga9090 Ojej to już w takim razie , trzymam mocno kciuki , tak Ci zazdroszczę pozytywnie już niedługo będziesz tulić maleństwo ❤️ .
Niecierpliwa Ale cudeńka ❤️❤️ , najpierw to może z gin omów co i jak a szpital wybierz najlepszy taki żeby ewentualnie zapewnił Wam fachowy sprzęt dla wcześniaków . Po drugie niech może Twój mąż weźmie wolne bo tak to pod koniec ciąży to można wszystkiego się spodziewać , ja jakby co do szpitala mam 66 km i wiem że mój mąż jak coś przyjedzie na czas tylko jest nadal jeden problem nie mamy z kim dzieci jak coś zostawić , tata mój za daleko mieszka ponad 100 km i pracuje , moje siostry też odpadają , jest taka ciocia ale ona ma problemy z chodzeniem jest też inna ciocia ale mój mąż za żadne skarby się nie zgodzi , aby ona została z naszymi dzieci ma do niej dużo żalu i jej nie uznaje jest dla niego obcą kobietą , i jak to się mówi jesteśmy w czarnej du** .
nick nieaktualny, Katalonia lubią tę wiadomość
-
Aga i czym ty się dolujesz kobieto już za chwilę będziesz mieć swój skarb przy sobie w końcu wystarczająco się naczekalas.2900 to już kawał dziecia nawet w razie W poradzi sobie.
Niecierpliwa ten czas mija z prędkością światła jakie one już duże panny ,a ty nie kręcą nosem i jak każą leżeć w szpitalu to bez gadania lepiej być na miejscu z dobrą opieką niż siedzieć na bombie w domu.
Szczęśliwa my też nie mamy tu nikogo i mąż mnie tylko zawiozl z Patrykiem na ręku bo mały nie chodził w tedy jeszcze i pojechał do domu ,wiem że chciałoby się mieć przy sobie kogoś bliskiego ale jak nie ma wyjścia to nie ma wyjścia.
-
nick nieaktualnyAga dokładnie, super wieści, wiadomo leżenie bez rodziny to totalna kicha, ale najważniejsze, że synek duży, jak się urodzi to napewno zdrowy i przynajmniej będziesz na miejscu, będzie bezpieczniej

U nas mamy taką piramidę z fisher price, już ma 9 lat i nadal w super stanie
-
Pawojoszka ja już bym włąśnie wolała od tego 35-36 tc sobie leżeć i czekac niz na wariackich papierach potem gdzieś gnac, czy nawet karetkę wzywac. Na razie jest dobrze, mamy jeszcze czas. KOlena wizyta 20.12 i od tego momentu mam mieć regularne KTG . To bedzie 34 tc.
Szcz.mamusia Wolne, to M. sobie weźmie dopiero jka dziewczyny sie wykluja, tym bardziej, że nie znamy dnia ani godziny
MOże to być zaróno w 34 jak i 37 tc
Jaja jak berety
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia
24.01.2018
[*] 10 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Święta prawda
. Ja jestem strasznie ciekawa jak to u mnie będzie , a porodu SN się nie przewidzi , i też się nie wie na te 100 procent czy to rzeczywiście już czeka mnie ciekawy Maj
.
Dziś już Marysia lepiej się czuła to ja do szkoły zaprowadziłam po drodze Gabrysię do przedszkola i do domu , zimno okropne jak nie wiem . Ania jakby zaczęła trochę " po swojemu " tak w miarę zrozumiale "mówić" nie mówi pełnymi zdaniami np ostatnio nosiła taką książkę i powiedziała koń
, często mówi iść rześ ( iść Grześ ) , tam , dam , mam mam dużo takich pojedyńczych słów
. Synek ma dziś kolejne próbne egzaminy gimnazjalne tym raz to matematyka a jutro j.angielski . Ostatnio czuję w brzuszku takie przelewanie nawet Panu ginowi mojemu o tym wspomniałam a on tak to już Pani kolejna ciąża to możliwe że może Po ani już coś czuć
.
-
Oliwcia a może basen z piłeczkami, wózek z lalka, zawsze ma co pchać zanim zacznie tak naprawde bawić się lalką, konik na biegunach?
Pawojoszka właśnie niby może, 20.12 mamy zacząc sprawdzac KTG, bo to juz niby ciaża bliźniacza donoszona :)ALe myślę, ze juz Święta dadza mi spokojnie preztrwać w domku z rodzinką a potem niech wyłążą, bo coraz ciężej
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia
24.01.2018
[*] 10 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa a ja myślałam że moja teściowa jest jedyna w swoim rodzaju ale widzę że ma siostrę bliźniaczkę ,która mieszka na twojej wsi .
Współczuję teściowa mieszka przynajmniej 200 km odemnie . Zawiść jest straszna w narodzie . Ile trzeba było sobie zadać trudu żeby znaleźć cię na forum tylko po to żeby narobić kwasu a przecież wioska chyba nie jest aż taka duża można się przejść i powiedzieć sobie w twarz co nas boli ,tak postępują cywilizowani ,kulturalni ludzie ale o takich jak widać ciężko .
Fajne macie podwórko też na takie choruje ale naradzie dużo pracy w domu i kasy ciągle brak
-
Normalne że staniemy po stronie niecierpliwej bo nawet gdyby podkolorowala swoje życie i to co ma to są jeszcze aspekty takie jak osobowość ,kultura ,wrażliwość i sposób bycia ,których udawać się nie da jak widać na przykładzie pani "życzliwie donoszę".
Muszę uważać bo jak moja teściowa znajdzie to forum to dopiero będziecie miały pokaz zawiści i żenady. A propos jutro mamy ostatnia sprawę trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 18:12
-
nick nieaktualny
-
Hej Babeczki,
Ja też Was czasem podczytuje i tak nie mogę się zdecydować, czy się odezwać czy nie, niektóre z Was znam z innych wątków.
Ale dzisiaj to już musiałam.
NiecierpliwaOna, współczuję, że masz takich sąsiadów w okolicy, serio, oby to był odosobniony przypadek. Ale żeby słoma wylazila z butów i sięgała aż na forum, to z tym się jeszcze nie spotkałam. Ktoś Ci bardzo zazdrości i boli go, że jesteś szczęśliwa, sam ma widocznie beznadziejne życie, skoro tak dogłębnie pasjonuje się cudzym i tak wnikliwie je śledzi. Marny tropiciel. Pozostaje tylko współczuć.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020