Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka.
Niecierpliwaona podziwiam Cie za tyle energiisuper ze Swieta i prezenty tak udane
Szczesliwa Mamusia gratuluje synkaa zdjevie wyraznie mowi ze w brzuszku synus
Chorym zycze zdrowka
A my Swieta sami spedzilismy ja zle sie czulam fizycznie poronienie dalo mi sie we znaki ale juz jest lepiej.
Dzieci zadowolone z prezentowniestety pogoda nie dopisala.
12 stycznia roczek ma Janeczka wiec spotkamy sie z rodzinka byleby dzieci nie pochorowaly sie.
Dobrego dnia zyczeSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Skąd masz tyle energii chociaż ja przy 4 dzieci też nie wiem skąd ja ta energię pochłaniam
.
Ja też mam rodzinę duża ale u mnie tak jest że z rodziną najlepiej to wychodzi się na zdjęciu a jeszcze lepiej aby być po środku nich aby Cię nie mogli wyciąć .
Święta szybko mi minęły przez całe Święta byłam chora na szczęście szybko przeszło i mam mały katar .
innessa Dziękuję moja droga ❤️ -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa gratulacje .
Niecierpliwa ja podziwiam że ci się chce po zakopanych jeździć już na tym etapie no i że się nie boisz . Ja na twoim miejscu to już bym na torbie siedziała a ty gości , sylwestra na wyjeździe . Korzystaj puki możesz jak się maleństwa urodza to na pół roku będziesz wyjęta z życia .
-
My byliśmy sami w święta ,
Wczoraj M pojechał do rodziny ,odwiedzić ojca dziś wracaja bo zabrał dwójkę dzieciaków .
Dzieci dostały bardzo niewychowawcze prezenty bo telefony i tablety , ale chciałam mieć w końcu telefon tylko dla siebie bo wiecznie mi ktoś podbierał ,wiecznie pogrzebane w nim miałam że nie mogłam dojść do porozumienia z własnym tel . Pozatym Wojtuś dostał wypasioną klatkę dla chomika taka z tunelami . Dostali też paczkę z Walii od znajomych którzy tam zostali . Masę drobiazgów ale radość była wielka bo ta paczka stała do świąt kilka dni więc jak już ja mogli w końcu otworzyć to byli zachwyceni.
Wiecie ,dwa dni swiat ,powiedziałam że nic nie robię ,ja też chcę mieć wolne. Obiad z tego co zostało z wigili ,barszczyk krokiety, pierogi ,ryba,no przecież trzeba to w końcu przecież zjeść. Wszystko fajnie ale prania to mi się po tych świętach tyle zrobiło że nie mogę się doprać całe dnie nic tylko pranie ,z kad ja się pytam.
Sylwestra spędzamy w domu maluchy chore i świeżo po chorobie ,pogoda pod psem nigdzie się nie wybieram. Może znajomi do nas zajrzą to pobalujemy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 14:30
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚwięta, święta i po świętach...
W Sylwestra idziemy do znajomych, którzy mają 2 dzieci w podobnym wieku i też 3 w drodze
Szczęśliwa Mamusiu gratuluję synka
Miałaś dobre przeczucie.
Niecierpliwa ja też podziwiam, że chce Ci się do Zakopanego na Sylwestra
Super ważą dziewczynki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 21:17
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Nie,nie,nie
Zakopane na TVP,albo Chorzòw na Polsacie
na moim etapie siedzę na walizce i wsłuchuję się w organizm,czy nie wysyła sygnałòw,że coś się dzieje
Mamusia,gratuluję synka!inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Chyba tak ja Anię urodziłam 13 Kwietnia ❤️❤️.
więc poczytywalam was ale idzielalam się na majówkach
Szczęśliwa_Mama, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKleopatra Gratuluję córeczki ❤️
.
Szczęśliwa Mamo U nas imię to nadal temat tabu , i mój mąż chodzi podminowany że będzie synek , i bardzo mnie to smuci że ma takie nastawienie Grzesia zaakceptował kocha go i szanuje jak własnego syna to dlaczego w ten sposób jakby " mnie rani " swoją postawą nawet wczoraj tak do mnie a czy to pewne że będzie ten syn aż miałam łzy w oczach.
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ❤️ .
I już dziś Sylwester zaraz pojedziemy na zakupy Biedronka tylko do 19 otwarta a to chleb coś jeszcze na obiady i kanapki . Nadal nie mogę uwierzyć że będziemy mieć synka chyba dopiero po USG połówkowym uwierzę albo jak urodzę , na USG wszak jak wół widać przyrodzenie i nawet pępowinęno nic muszę cierpliwie poczekać do 12 Stycznia jej że aż tyle za długo
. Samopoczucie oki , synek cały czas się rusza chyba piłkarzem będzie tak mnie kopię
.
Z racji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam wszystkim moje drogie abym ten nadchodzący Nowy Rok był przede wszystkim zdrowy i pomyślny , oraz aby wszelkie troski i zmartwienia nas omijały.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee1300190c1.jpg
Szczęśliwego Nowego Roku 2019 , no i udanego Sylwestra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 15:19
-
nick nieaktualnyKochane Szczesliwego Nowego Roku!!!!
Niech bedzie On wypelniony Miloscia,Radoscia niech spelnia sie Wasze najskrytsze marzenia!!!
Oczywiscie zdrowia zycze na ten Nowy Rok!!!
I radosnego swietowaniaSzczęśliwa Mamusia, pawojoszka lubią tę wiadomość