Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa przykro mi skąd sie biora te biochemiczne? jak do nich dochodzi?
Pawojoszka jak ja uwielbiam takie klimaty. Więcej pracy, dłużej to wszystko trwa i więcej sprzatania, ale wspomnienia i więź - niesamowita Super rodzinka
W Wigilie ma być +10 st. Kiszka
Ja dzisiaj o 19.00 jade na podgląd Obiecałam moim przedszkolakom robienie dzisiaj łańcucha kolorowego z papieru (razem z dziećmi w moim domu zniknęła choinka ubrana w dwa kolory) Ale wspólny łańcuch robimy po raz pierwszy A utro pieczenie ciast i ciasteczek. Pierniki już mamy (połowę, bo reszta jakoś wyparowała chyba w trzecim wymiarze) W oóle jkaos tak z dziećmi wraca magia świat Ubieranie choinki, chowanie prezentów, znowu mozna poczuc się jak dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 10:21
Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyNiecierpliwa Koniecznie daj znać co i jak jej u Was już prawie 34 tc ❤️ , to już tak blisko moja droga ❤️ .
Masz dużo racji mnie to już jakoś nie cieszą jakoś te Święta człowiek tylko się narobi i co z tego chyba tylko po to aby było co jeść , a tak to prezenty jakoś pochować udekorować dom , czy przy pierogach dziewczynki mi pomagają wracają te wspomnienia jak sama z siostrami robiłam łańcuchy . -
nick nieaktualnyDzieki za cieple slowa.
Nie mam gdzie dzis isc na bete jak @ do jutro nie przyjdzie to moze jutro pojde.
Pawojoszka cudnie wygladacie
Ja tez z synkiem wspolnie pieczemy i malujemy piernuczki i ciasteczka a teraz nawet Janka troszke pomogla
Sa to niesamowite chwile.
Ja stwierdzilam ze nie bede nie wiafomo ile gotowac bo potem tego sie nie zje oczywiscie zrobie potrawy wigilijne ale u nas np w 1 Swieto na obiad podaje sie potrawy z Wigilii dopiero obiad przygotowuje sie na drugi dzien Swiat i troche pracy ubywa. Dzieki temu mozemy pobyc ze soba pokoledowac jestesmy dosc muzykalna rodzina zwlaszcza z mojej strony rodzinka gramy i spiewamy
A my dzis korzystalismy z dziecmi z urokow sniegu ale mialy frajde hyhy
Niecierpliwa spokojnej wizyty
Biochemiczne ciaze sa dosc czeste tylko kobiety nawet o tym nie wiedza po prostu spoznia sie okres. Ja robie wczesniej testy bo musze brac caly zestaw lekow ( teraz zrobilam bo zle sie czulam) . A lekarze mowia ze po prostu byla wada genetyczna lub byl jakis problem z zagniezdzeniem.
Dobrego dnia Wam zycze
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu kilka zdjec z zabawy snieżnej
https://naforum.zapodaj.net/f4f9e848076a.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/96ab3f9daeef.jpg.html
A tu przy pierniczkach w naszej malenkiej kuchni
https://naforum.zapodaj.net/ea59434200ad.jpg.html
Te linki to gdyby ktos chciał zobaczyc wieksze zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 13:47
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Inessa czemu u was jest śnieg a u nas nie to niesprawiedliwe....
Piękny chłopak ,te loki, super
córcia tesz fajna dziewczyna
Niecierpliwa daj znać co i jak ,ty to już w sumie prawie donoszona jesteś,kurde kiedy to minelo . Zazdroszczę tego podwójnego szczęścia, oby były obie co najmniej tak grzeczne jak Ula i dały w nocy spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 19:56
-
nick nieaktualnyPawojoszka my sami w szoku jestesmy ze jest bo byl wczoraj stopil sie a w nocy znow tak napadal. Do tego mieszkam w wielkopolsce gdzie od kilku lat b.malo.sniegu jest lub wogole nie ma.
Dzieki za pochwale dzieci szkoda ze za lokami nie idzie grzecznosc hyhy
Niecierpliwa daj znac prosze co u Was? -
Byłam na przeglądzie. Wszystko w porządku. Jedna waży 1970 g a druga 2030 g. Szyjka długa,zamknięta. Nic się nie dzieje. Następny przeglad w szpitalu 10.01. Jeśli nadal będzie ok,to 15.01 przyjmują mnie na oddział
inessa, pawojoszka, Szczęśliwa Mamusia, Aga9090, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Koło się zatacza 19.01 tego roku dowiedziałam się,ze serduszko Bogusi nie bije. Być może 19.01.2019 będę tulić dwa inne serduszka
Szczęśliwa Mamusia, pawojoszka, Aga9090 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnyNiecierpliwa Super wieści już niedługo będziesz tulić Wasze córeczki ❤️ .
Coś w tym jest jak straciłam nasze maleństwo to nie myślałam o kolejnej ciąży , a potem jednak okazało się że jest ta ciąża ❤️ to wiedziałam że mój aniołek powrócił i mam naszą Anię ❤️ .
innessa Ale cudne dzieci masz kochana ❤️❤️❤️.
Jej ale okropna pogoda , błoto pośniegowe ciężko się idzie a zmachałam się jak nie wiem . Mnie jeszcze katar trzyma dobrze że dzieci chociaż zdrowe . Idę zaraz wstawić mięso na bigos , w tą Sobotę i Niedzielę będę mieć co robić porządki gotowanie aż się nie chce .
Z racji że zbliżają się Święta i nie będzie mnie przez dłuższy czas na bbf , nie no spokojnie będę już z Wami po Świętach 27 Grudnia .
Chciałabym życzyć Wam wszystkim moje drogie zdrowych , pogodnych , radosnych , pełnych miłości i spokoju Świat Bożego Narodzenia .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa55915f66db.jpg
inessa, pawojoszka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej moje drogie .
Witam się po Świętach , szybko minęły te Święta narobiłam się , nastałam i co wszystko poszło i bigos , pierogi i ryba dobrze że chociaż śnieg był to człowiek czuł że są te Święta , dziś na zakupy musimy pojechać . Niestety ja przez całe Święta byłam chora i mam jeszcze katar . Byłam dziś na badaniach jutro odbiorę wyniki i w tą Sobotę wizyta strasznie ciekawa jestem czy płeć poznany . Zaczęliśmy już 20 tc ❤️❤️ szybko teraz zleci pamiętam jak ciąża z Anią mi szybko minęła .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 12:12
bilibili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Święta i po świętach ,u nas jedzenia zostało bo oczywiście dzieci głównie słodycze jedli. M nie kupił pieczywa na święta więc musieliśmy upiec własny,choinkę kupowałam dwa razy bo pierwsza jak przyciął to prawie nic z niej nie zostało tak że dał popis nieogarniecia po całości ale jakoś wybrnelismy i nawet makowiec w tym roku wyszedł bez zakalca ( drożdżowe to jedyne ciasto ,które prawie zawsze mi nie wychodzi) . Prezenty się podobały lenilam się całe dwa dni ,więc święta można uznać za udane .
Patryk znowu chory, chyba za szybko odstawiliśmy antybiotyk. Czy te dzieci kiedyś wyzdrowieją wszystkie?
Tylko pogoda paskudna szaro i brzydko przydałoby się śniegu, może się jeszcze doczekamySzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka Szybkiego powrotu do zdrowia dla Waszego synka .
Teraz taki sezon i pogoda że wszystko lata w tym powietrzu pełno zarazków i chorób , moje dziewczynki dwa tygodnie katar kaszel potem wirusówka i znów katar ja się modlę , aby Ania ospy nie złapała nie miała jeszcze szczepienia gdyż ma jeszcze katar wolę pójść jak będzie w 100 % zdrowa .
Masz rację okropna pogoda u nas leje jak z cebra i pobibni na tak być jutro i pojutrze , a czy tak będzie to się zobaczy Sylwester ma być pogodny i na plusie raczej chyba nie zapowiada się na powrót zimy , wszak lubię śnieg ale nie cierpię zimna i jak jest ślisko , a u nas to nie dbają o to aby piasku nasypać i szklanka zawsze jest jak nie wiem a o chodnikach nawet nie wspomnę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:04
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Jak po Świętach? Ja padam na pyszczek
Mam sporą rodzinę - 4 braci. Zawsze umawiali sie na konkretny dzień z odwiedzinami, a teraz każdy z nich ma swoje rodziny - zięciów, synowe, wnuki, swatów więc każdemu pasował inny termin na odwiedziny i tak między wigilią, a pasterką był jeden brat, w pierwszy dzień świąt drugi, w drugi dzień świąt dwaj kolejni, a w czwartek jeszcze bratanica z dziećmi dopiero wczoraj mieliśmy luźny dzień, wyłacznie dla nas Ale przynajmniej jedzonko wyszło
Prezenty trafione. Dzieciaki dostały niemal same gry i książeczki. Nie ma kłótni o zabawke, bo grami bawią się razem, a my z nimi Najbardziej spodobała nam się gra "zgadnij kim jestem" z opaskami na czoło - super frajda i taka gra z kostkami "opowiem Ci mamo". Zaczęlismy malować domek z kartonu do kolorowania, ale nie sądzilismy, ze tak długo z tym schodzi Na miesiąc go chyba wystarczy, biorąc pod uwagę zapał naszej rodzinki
A jutro czeka nas wizyta proboszcza Dzieciaki przerażone
No i pojutrze Sylwester. Wybieramy sie do Zakoapnego, chociaż M.wolałby Chorzów, ale większośc go przegłosowałainessa lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnyJestem moje drogie po wizycie za dwa tygodnie mój Pan gin , zrobi mi USG połówkowe i będziemy mieć uwaga prawdopodobnie synka ❤️❤️❤️.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 12:54
inessa, Kleopatra, pawojoszka, Szczęśliwa_Mama, kark, Lavendova lubią tę wiadomość