Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczesliwa Mamusia a moze maz po prostu nie moze uwierzyc, ze to bedzie syn i zacznie sie cieszyc jak do Niego dotrze to. A Wiesz, ze mezczyzna to inny typ i czesto jest tak iz uwierzy dopiero jak zobaczy czyli po narodzinach!
Zycze aby maz zaczal sie cieszyc z Toba razem z synka ! -
Dziewczyny! Najlepszego! Coby Nowy Rok był szczęśliwy,a pezynajmniej nie gorszy od Starego
U nas cała trójka dotrwała do północy. Chyba ja najbardziej odliczałam minuty A teraz życzę dobrej nocyinessa, pawojoszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyinessa wrote:Szczesliwa Mamusia a moze maz po prostu nie moze uwierzyc, ze to bedzie syn i zacznie sie cieszyc jak do Niego dotrze to. A Wiesz, ze mezczyzna to inny typ i czesto jest tak iz uwierzy dopiero jak zobaczy czyli po narodzinach!
Zycze aby maz zaczal sie cieszyc z Toba razem z synka !
No nie wiem za dobrze mojego męża znam , moja córeczka Gabrysia miała być też synkiem i mój mąż miał podobne nastawienie a jak urodziłam ja to z tej radości aż dwa piwa wypił czego nigdy nie robił . Nawet na Nowy Rok tak do mnie życzę Ci abyś mi córkę urodziła ja nie wytrzymałam i mu powiedziałam że jest samolubny sam widział na USG co nasze szczęście ma między nogami więc nie wiem czy nawet narodziny cokolwiek zmienią .
Jak tam po Sylwestrze .
Od razu przywitam się z Wami w tym Nowm Roku , aż nie do uwierzenia że to już Styczeń . A u nas już 21 tc za szybko to mija ogólnie samopoczucie to oki tylko plecy znów mnie okropnie bolą . Ania raz ma lepsze lub gorsze dni dziś zaprowadziłam dziewczynki do przedszkola i szkoły i ot co dzień minie w tą Niedzielę jedziemy w odwiedziny do mojej siostry mieliśmy na Święta przyjechać ale niestety spadł na nas duży wydatek i musieliśmy przełożyć przyjazd . -
mamusia przykro mi, że mąz się nie cieszy z chłopca. wierzę, ze to się zmieni z czasem
Dziewczyny ja już chcę, żeby dziewczyny sie ruszyły z zazdrością czytam o tych dziewczynach, któe w 99% przypadków w 36 tc juz mają zaplanowane cc. Mi akurat trafiła sie Pani dr z tego 1%, która jest przeciwna takiemu rozwiązaniu. Wiem, że to jest w interesie dziewczyn, żeby być w brzuszku jak najdłużej, i że nie ma sensu wyciągać ich kiedy nic sie nie dzieje, tylko dlatego, że wybił 36 tc, ale już marzę żeby coś się zaczęło dziaćSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:mamusia przykro mi, że mąz się nie cieszy z chłopca. wierzę, ze to się zmieni z czasem
Dziewczyny ja już chcę, żeby dziewczyny sie ruszyły z zazdrością czytam o tych dziewczynach, któe w 99% przypadków w 36 tc juz mają zaplanowane cc. Mi akurat trafiła sie Pani dr z tego 1%, która jest przeciwna takiemu rozwiązaniu. Wiem, że to jest w interesie dziewczyn, żeby być w brzuszku jak najdłużej, i że nie ma sensu wyciągać ich kiedy nic sie nie dzieje, tylko dlatego, że wybił 36 tc, ale już marzę żeby coś się zaczęło dziać
Oby kochana tak było .
Jej u Was już 36 tc kiedy to minęło , rozumiem jak pewnie już Ci ciężko i chciałabyś pewnie już mieć córeczki przy sobie , na pewno doczekasz się tej pięknej chwili ❤️❤️ a to kiedy masz wstawić się w szpitalu imiona już macie wybrane ?. -
10.01 mam przyjechać na KTG i USG do szpitala. Jeśli nadal szyjka będzie długa i zamknieta i na kTG żadnego ruchu, to wracam do domu na kilka dni do 15.01. Wtedy już tego 15.01 wracam do szpitala. To bedzie 38 tc i wtedy przyjmują mnie na oddział i wywołują poród (moja gin jest przeciwna cc na zimno)
A imiona nie wiem Chyba zostanie ta Alicja i Aleksandra. Cały czas z tym walcze, ale bez rezultatu Za mną chodzi ostatnio Zosia i Ola.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Szczęśliwa Mamusia a czemu mąż wolałby syna? Zazwyczaj faceci chcą chłopca? A kilka córek już macie
Mój się cieszy z córki ale trochę się boi że nie będzie umiał pielęgnować dziewczynki, nawykl do chłopców -
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:10.01 mam przyjechać na KTG i USG do szpitala. Jeśli nadal szyjka będzie długa i zamknieta i na kTG żadnego ruchu, to wracam do domu na kilka dni do 15.01. Wtedy już tego 15.01 wracam do szpitala. To bedzie 38 tc i wtedy przyjmują mnie na oddział i wywołują poród (moja gin jest przeciwna cc na zimno)
A imiona nie wiem Chyba zostanie ta Alicja i Aleksandra. Cały czas z tym walcze, ale bez rezultatu Za mną chodzi ostatnio Zosia i Ola.
O to już tak blisko musisz teraz czekać cierpliwie Zosia i Ola też piękne imiona chociaż Alicja i też Ola też fajnie brzmią . Jak byłam na wizycie u kardiolog z Anią to były tam takie malutkie dwie dziewczynki no z rodzicami i jedna z nich miała na imię Ania ❤️ a druga Aniela ❤️ też bardzo pięknie .
16 Stycznia mój tata ma urodziny a mój mąż miał w ubiegłym roku operację 16 Stycznia miał wszczepiany implant ślimakowy .
Kleopatra Nie wiem i nawet już o tym z nim nie rozmawiam gdyż zawsze to kończy się jego fochami , i tłumaczę i mówię że chłopcy też są fajni że będzie mu pomagał że dziewczynki ożenią się i pójdą za mężów a tak to synkowie bardziej mu potem na starość w gospodarstwie pomogą a on nic nie mówi na ten temat . -
nick nieaktualnyMoje drogie wszystkiego najlepszego w Nowym roku! Spóźnione ale szczere!
Na wigilię dostalam chyba owulacje w kompelcie z bólami brzucha i do dzisiaj tak sie bujam. Nie mam na nic ochoty Owulak 24 pozytywny a wczoraj jeszcze byla druga kreska prawie pozytyw. To takie zaburzenia po porodzie? Kp kończę juz właściwie nie odciagam, mała sie odstawila sama jakieś 2 tyg temu. Okresie wróć do mnie
Mamusia tez uważam ze dziwne podejście męża. Raczej faceci chcą synów. A macie juz 3 córki przecież... No nic, to nie koncert życzeń. Jak się urodzi to pokocha jak swoje!
Niecierpliwa hoho juz niedługo!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa mi się podoba Zosia i Ola
nie daj się zakrzyczeć większości to w końcu ty tu najwięcej masz do powiedzenia ,jak zdecydujesz tak będzie a reszta się dostosuje .
Szczęśliwa dziwny ten twój mężczyźni zazwyczaj wola chłopców niektórzy nawet nie czują się spełnieni puki nie mają syna ,może miał przykre relacje ze swoim ojcem i boi się że będzie je przenosił na syna ,napewno jak się urodzi to wszystko się zmieni . -
nick nieaktualnypawojoszka Nie wiem może coś w tym jest , mój mąż praktycznie ojca to miał tylko na papierze został pozbawiony praw rodzicielskich wychowała go babcia z piekła rodem jego mama bardzo młodo zmarła miała zaledwie 33 lata mój mąż miał wtedy 4/5 lat może nie miał tego wpojone nie wiem .
Lavendova Najwyraźniej mój jest chyba jedynym mężczyzną który nie chce mieć syna , już nawet wczoraj znów i to nie potrzebnie o tym z nim rozmawiałam to on tak prędzej będzie Dominika niż Dominik i nadal się upiera że będzie córka więc już nawet o tym mu nie będę wspominać , nawet jak rozmawiałam z moim mężem na temat tego że może byśmy któregoś z jego braci ciotecznych wybrali na chrzestnego bo ja nie mam kogo wybrać a on to już Twoje zmartwienie i o taką z nim rozmowa .
Ale pogoda dobrze że słońce wychodzi to wszystko to porozpuszcza , Ania śpi mi w wózku wczoraj też spała aż do 9.30 wstała jakoś o 6.20 późno poszła spać po 22.45 . W tą Niedzielę jedziemy do mojej siostry jej ale długo się nie widzieliśmy ostatnio widzieliśmy się w Maju w ubiegłym roku , a teraz przyjedziemy 6 Stycznia oby tylko pogoda była . -
nick nieaktualnySzczęśliwa, mój przy pierworodnej też marzył o córce, bo jego mama urodziła 5tke synów i powiedział, że jak poerwsza nie będzie wnuczka to chyba zwariuje
Przy synu też był nastawiony na córkę, bo tata, brat, dziadek, brat taty, wszyscy faceci mają "mono" dzieci - albo same córki albo sami synowie. Więc od początku drugiej ciąży mąż był mocno nastawiony na córkę kolejną, starszą przekonał, że bracia są niefajni, a siostry superowe. A tu już 14tc gin powiedział, że nie ma bata, na 1000% chłopak Ale po tygodniu, dwóch się przyzwyczaił, a jak koledzy i męską część rodziny zaczęli chwalić, że wreszcie "dziedzic" to już wogólę
Za miesiąc już nie będziesz pamiętać, że kiedykolwiek inaczej reagował jak zachwytem na synkaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykark Oby tak było ale raczej tak nie będzie za dobrze mojego męża znam , i to mnie wręcz rani że Grzesia zaakceptował kocha jak swojego syna , a teraz jak jestem w ciąży i wreszcie będzie synek to chodzi zły na cały świat . Gabrysia miała być synkiem ale to był gorszej jakości sprzęt i taka Pani doktor mi robiła USG i nie wiem może coś z czymś pomyliła , zawsze było że chłopak że chłopak , sama widziałam że ma sprzęt tam między nogami i do końca porodu mój mąż był nie zadowolony , nie potrafił z tym się pogodzić a jak urodziłam Gabrysię to szalał z radości jak głupi więc raczej się nic w tym kierunku nie zmieni .
-
nick nieaktualnyHejka.
U nas zima od nocy w pelni i dobrze moze te wirusy wymrozi. My zaczelismy Nowy Rok z przytupem ja i dzieci pochorowalismy sie i jestesmy na antybiotyku i ja najgorzej rozlozona a tu trzeba miec sily na opieke nad nimi a maz cale dnie w pracy. No coz jakos trzeba dac rade. Do tego Janeczka ma naczyniaki w tym jeden truskawkowy i co chwile jej peka i leci krew bo jest on na czole a corka ciagle w ruchu. Na szczescie dostalismy skierowanie do dermatologa. Ale zeby nie bylo wesolo Janka ma podejrzenie stanu przedcukrzycowego bo ma objawy no i cukier na czczo podwyzszony pobierany z palca dlatego mamy skierowanie na badanie w laboratorium jak sie potwierdzi to szpital i badania.
Synkowi musimy przebadac oczy zatem troche badan nas czeka.
A za tydzien Janka konczy roczek i robi.y mala imprezke oby wszyscy byli zdrowi bo b.stesknilam sie za rodzinka niektorych nie widzialam od lipca ubieglego roku.
A za miesiac zaczynaja sie zapisy do przedszkoli u nas i chcemy zapisac Gabrysia aby choc troche pobyl z innymi dziecmi oby Go przyjeli.
Dziewczyny pamietam i cieplo pozdrawiam
I jeszcze raz wspanialego Nowego Roku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdświeżam trochę .
Co tam u Was moje drogie .
A u mnie jakoś leci , ostatnio wiem głupia jestem i tyle znów z moim mężem rozmawiałam na temat naszego synka pod moim sercem ❤️ , a on co to samo że prędzej będzie Dominika ( Madzia mu się chyba odwiadziła ) , że ma nadzieję że będzie jednak ta córa . Już nie mam do niego ani sił , ani cierpliwości nie próbuję sobie nawet tego wyobrazić jak to będzie jak się mały urodzi .
A tak to samopoczucie oki , synek bardzo aktywny jest ❤️ , mam dylemat nad imieniem dziewczynki Marysia chce Dominika , a Gabrysia Łukasza Grześ to mówi że Adaś jest bardzo ładne , ale za żadne skarby mój mąż nie zgodzi się na Adama gdyż w pracy ma kierownika , który ma tak na imię i wręcz go nie znosi więc to już odpada a żadne imię mi się nie podoba . Ania ma raz lepsze raz gorsze dni , nawet ostatnio kładzie rączkę na mój brzusio ❤️❤️❤️ , kochana moja taka mała a już mniej więcej wie o co kaman , jeszcze pewnie nie rozumie że mama ma w brzuszku dzidzię .