Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Magic
Dasz radę bo kto jak nie mamusia:)
Tinnera a ja Cie podziwiam mega ....jak dawalas sobie rade np.z karmieniem blizniakow bo ja probuje to sobie wyobrazic jak ja bede miala je rownoczesnie karmic piersia? Albo juz po cc jak mi rownoczesnie przyniosa dwojke przeciez ja tam padne na twarz z bolu....kurcze hmmm. -
Ja niestety nie karmilam piersią, na początku był mąż to bylo lżej, później dawałam radę tak naprawdę najcięższy był pierwszy miesiąc, uczenia sie siebie.
Ja urodziłam dziewczyny w środę wieczorem a dopiero piątek po południu je dostałam. No bylo ciężko bardzo, były chwilę zgrozy ale daliśmy radę i Wy też dacie
"Troszkę Nas Jest.." -
Magic wrote:To I ja sie przywitam
Nieplaniwaną 3 maleństwo w drodze. Chcieliśmy trochę odczekać bo mamy bąble z 2015i 2016roku. A tu niespodzianka. Jakoś mnie przeraża sytuacja z 3 dzieci.Magic lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Tinnera a jesli moge zapytac dlaczego dopiero po 2 dniach dostalas maluchy?.
Watek nam sie rozwija z czego sie bardzo ciesze
"Troszkę Nas Jest.." -
Dzięki za pocieszenie:)
Narazie źle się czuję więc wszystko mnie dołuje bo nie lubie być niedysponowana.
PixiDixi u nas to masakra z tą zazdrością nie wiem jak mam ją oduczyć popychania brata i śniadania na nim:)Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tinnera wrote:Magic Kazda z nas dałaby radę, hehe
Mam kuzynka co ma 4. Najstarsza ma 16 lat, 12,9 i jedyny rodzynek ma 4,5. Syna miała z przypadku jak ona mówi "raz dałam w roku i oto efekt". Ale ona sama ich wychowuje także ja to podziwiam potrójnie.PixiDixi lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018