Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinnera,to jest torbiel czynnosciowa wiec nie martw sie.....Jesli mozesz. Z reguly sama sie wchlania. Staraj sie mocno nie nadwyrezac i faktycznie najwyzej duphaston dostaniesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 06:55
Tinnera lubi tę wiadomość
-
Podobnie mam....a jak sie wybudze npo 2 nad ranem na sikanie to później przewracam sie po 2-3godziny zanim zasne.
Jak sobie dajesz radę, pamietam,ze tez masz male dzieci?
Do mnie na chwile wpadla tesciowa i dzisiaj juz wyjezdza i mam cykora jak wszystko ogarnac po jej wyjezdzie. -
Dajw radę bo nie mam wyjścia
Tez tak mam właśnie z tym spaniem że jak sie przebudze to mam problem z zasnieciem. A co do dzieci to sa kochane i spia przeważnie do 9,trzy razy w tygodniu wstaje tylko przed 7 bo corka ma na 7:30 ale reszta raczej wtedy spiPixiDixi lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Pixi dasz rade ogarniesz..juz wiesz zebz maluchami lepiej to i lzej na sercu tylko tam sie nie przemeczac.
Tinnera ty tak samo torbiel sie wchlonie i bedzie git..
Ze spaniem tez tak mialam w pierwszym trymestrze..noce. Prawie bezsenne.Tinnera, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Akurat skonczyla sie gwarancja....hehe jeszcze wykraczesz mi
Dzien sprzatajacy tzn.M.uciekl do garazu aby posprzatac klamoty a ja z dziecmi. Sobota:).
Jak cisnienie Twoje ?moze jednak to powoduje bole?biedulko mojaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 12:02