Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny:)
Ja slabo przeszlam ten okres po cc,ale faktycznie drugie cc zdecydowanie lepiej.Po pierwszym mialam powiklania i lezalam 2 tyg.w szpitalu.Wdala mi sie w rane bakteria i byli b.ciezko.
Tinnera,a blizniaki rodzilas naturalnie?
Wspolczuje Ci tego szwu bo to wedlug mojej kolezanki bylo dyskomfortowe wrrcz bolesne. -
hej dziewczyny
a ja dzis jakas obolala i placzliwa wstalam rano i isie źle czułam ..spłakałam się Piotrkowi jak male dziecko nie wiem jakaś handra...nic mi nie pozwolił robić dopoki bynajmniej był w domu potem na 14 do roboty zrobił obiad ...
jak pojechał wziełam sie za sprzatanie w zabawkach i biurkach dziewczyn i ledwo żyję . -
Czesc Dziewczynki:)
Basiu,chandra Cię dopadla,slonca brak,brzuszek coraz ciezszy klopty roznej masci i zlapalo Cie. Kochana,ale zawsze po gorszych dniach przychodza lepsze i nie smutaj się: ) :-*
Mnie wczoraj dopadl bol zeba i rozlozyl mnie ,w nocy przebudzilam sie i tak sobie pomyslalam jeju od kilku dni w miare dobrze sie czulam i bachdzisiaj wstalam z mega bolami krzyzowymi i juz mam srake i boje sie. Ciaza daje nam taka niestabilnosc emocjonalna i oby do porodu pozniej bedzie lepiej:) -
Widzę że się ruch zrobił.
Ja jestem po 3cc. Po drugim w 4 tygodniu miałam dziwne komplikacje z bólem brzucha, stanem zapalnym i to nie macicy ale u góry i teraz to samo w 2 tygodniu. Podejrzenie zapalenia wyrostka, jakieś płyny w brzuchu. Tydzień w szpitalu na antybiotyku i przeszło.
A teraz właśnie dostałam okres i bardzo się z tego "cieszę". Drugi raz mam taką sytuację że jeszcze połogu się nie skończył i mimo tylko KP ja mam tak szybko okres.
Pierwszy poród zakończony cc (zagrażające zamartwiaca) drugi sn trzeci znów zakończony cc (spadek tętna) a ostatni nie dali szans i było cc. Jakby się udało to każdy byłby sn ale w moim przypadku to było niemożliwe. Zdecydowanie sn lepszy.
Powodzenia wszystkim. -
aria40 wrote:Witajcie dziewczyny, ja co prawda w ciąży nie jestem, ale o niej marzę.
Po nitce do kłębka dotarłam do PixiDixi
Co u Ciebie kochana, bliźniaki????????Jak ??? Są w rodzinie już?
Jej no gratuluję Ci z całego serca
Ps.telefon do mnie mialas wiec